Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Murat Uyurkulak kalemini merak ettiğim yazarların başında geliyor, yorumunu o yüzden çok çok merakla bekliyorum.

Öyle çok okunması gereken kitap varken ben neden böyle yavaş ilerliyorum, bilinmez

okuyunca mutlaka fikrimi söyleyeceğim canım aynen öyle sırf kendi kitaplığımda bile bir sürü okunması gereken kitabım var ama yetişemiyorum

"hep yarım kaldım, hiç tam doymadım, tam bağırmadım, tam dokunmadım. bıçak ruhumda dehşet bir fısıltı gibi ilerledi ve ben tam ortamdan ayrıldım. ruhuma bir hayat yakıştıramadım."
Tol-Murat Uyurkulak

tam kahvemi yaptım başladım ki ilk sayfada karşıma çıktı sizinle paylaşmak istedim

HERŞEY AŞKI İÇİN - megan gresssor & kerry cook bitti

nizamü'l mülk hasan ali yücel başladım

bilgeler bir ara ikinciel kitap aldığınız bir siteden bahsetmiştiniz sanki. neresiydi orası? :26:

hala kimya hatunu okuyorum aslında çok sürükleyici fakat bi türlü ilerleyemedim
38. sayfadayım

bilgeler bir ara ikinciel kitap aldığınız bir siteden bahsetmiştiniz sanki. neresiydi orası? :26:

Sarmacim seni gordum geldim bende paylasayim okuduklarimi. Kizim dogdugundan beri pek okuyamiyorum elimde surunuyor aylarca ama yeni bir kitap aldim tavsiye uzerine,

Bir muhtesem gunes khaled hosseini.

Okudukca gelirim artik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…