Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Semspare-Elif Safak bitti Saatleri ayarlama enstitusu- Ahmet Hamdi Tanpinar 50. sayfadayim

ukitap canım, hem takas hem de satış ve alım imkanı var.

Üye olursan haberim olsun, benim de sayfam var

bende üyeyim nickin ne canım.geçen 3 kitabı 15 tl ye aldım.5 er liraydı

elif şafak aşk
edgar allan poe
iskender pala-babil de ölüm...

1 tl ye bile kitap var

günaydınlarrr
yüzyıllık yalnızlık sayfa 202
çok büyük hevesle almıştım ama bu kitap bana hitap etmedi çok sıktı beni
sırf başladığım kitabı bitirmeden bırakmama huyum olduğundan devam ediyorum.. çok karmaşık yahu
kimin eli kimin cebinden kim kimden çocuk yapıyo iyi hafıza lazım
bitsin artıkkkkk

Sarmacim seni gordum geldim bende paylasayim okuduklarimi. Kizim dogdugundan beri pek okuyamiyorum elimde surunuyor aylarca ama yeni bir kitap aldim tavsiye uzerine,

Bir muhtesem gunes khaled hosseini.

Okudukca gelirim artik

okudukça gelmen yetmiyor papatyam, iki günde bir gelip rapor veriyoruz konunun ilk sayfasını da okursan gerekli bilgilere ulaşırsın

ukitap canım, hem takas hem de satış ve alım imkanı var.

Üye olursan haberim olsun, benim de sayfam var

Üye adım kitaprüyası. Ben takası tercih ediyorum:)

teşekkür ederim Lavincim ilk müsait zamanda bakacağım. ben pek takas taraftarı değilim

günaydın kitap kurtları
kitabımda 245. sayfadayım bugün gün içinde biter sonrasında ne okusam diye düşünüyorum

Marc Levy Sizi Tekrar Görmek Bitti.
yeni kitabım Carmen Reid Hayat Bazen Tatlıdır.

Sanırım bunu ilk kitabı varmış okudun mu?

Bende sadece Seni Tekrar Görmek var, tek bu kitabı okusam anlamsız mı olur acaba?

keşke gerçek olsada olanları anlaya biliyorsun sizi tekrar görmeyi okuduğun zaman ama ilk kitabınıda okumuş olmayı çok isterdim benimde elimde yoktu malesef o yüzden direk sizi tekrar görmek i okumaya başladım.
dediğim gibi ilk kitabı okumadan 2. kitapla ilkini bile anlaya biliyorsun canım

ukitap sitesi cok iyiymis şimdi biraz baktım , çeşit cok , fiyat az
kitaplar orjinaldir degil mi ?

ukitap sitesi cok iyiymis şimdi biraz baktım , çeşit cok , fiyat az
kitaplar orjinaldir degil mi ?

Üyeye görüşürken sorabilirisin, ayrıca üye sayfasında üye karnesinde olumlu-olumsuz yorumlar da var. Ben pek çok takas yaptım, hiç orjinallikte sorun yaşamadım.

Üyeye görüşürken sorabilirisin, ayrıca üye sayfasında üye karnesinde olumlu-olumsuz yorumlar da var. Ben pek çok takas yaptım, hiç orjinallikte sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim , üye olup kurcalamak gerek

Hahaha bende oyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…