Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kırmızı enek 145. sayfadayım. yorgunluktan az okuyabiliyorum bu aralar :) ama okumaya devam.. yeni kitap aldım d&r a gidince rahat duramadım. Uçurtma Avcısını aldım bitince ona başlıcam. çok merak ediyorum herkes bahsediyo :)

bende geldim ve soğuk kahve kitabından başlıyorum şimdi daha önce okumuştum ama anlamadığım için yeniden başlıyorum sakin kafayla okumak en iyisi :)

Teşekkürler canım.

Bu arada Elantris 75. sayfadyım.

araya kitap aldım; Sosyal Fobi.
sanırım yarına biter. iki kitap daha alacağım araya çünkü ödünç aldım.ödünç kitaplar hemen bitmeli

araya kitap aldım; Sosyal Fobi.
sanırım yarına biter. iki kitap daha alacağım araya çünkü ödünç aldım.ödünç kitaplar hemen bitmeli

bende mi araya kitap alsam acaba?
bugün başladığım kitabı pek beğenmedim bitirmedende bırakmak istemiyorum

bende mi araya kitap alsam acaba?
bugün başladığım kitabı pek beğenmedim bitirmedende bırakmak istemiyorum

ben Tongue Fu'yu ikinci kez okuyorum. arkadaşım da şehir dışına çıkacağı için ondan aldıklarımı gitmeden okuyup vermem gerek

arkadaşlar bu arada dediğiniz siteye baktım. fakat satış olayı nasıl oluyor kavrayamadım. havale falan mı oluyor yoksa karttan mı çekiliyor?

kitabımı bitirdim yarına kalmadı Gül Limanı Oteli' ne başlayacağım

anladım canım bende araya kitap almamaya karar verdim şuan için:)

buarada kitabımda 112. sayfadayım.

selamlar
ders çalışmaktan hiç kitap okuyamıyorum,kendimi çok kötü hissediyorum
sınavlardan sonra kendimi okumaya vericem inşallah

selamlar
ders çalışmaktan hiç kitap okuyamıyorum,kendimi çok kötü hissediyorum
sınavlardan sonra kendimi okumaya vericem inşallah

gerçekten öyle burda daha önce kitap konularını görmemiştim sınav zamanı görünce de moralim bozuluyordu ama şimdi bitti finaller başlıyorum tam gazz

selam kızlar
Ve Dağlar Yankılandı'ya başladım. Çok sürükleyici khaled hosseini bi harikaaa

selam kızlar
Ve Dağlar Yankılandı'ya başladım. Çok sürükleyici khaled hosseini bi harikaaa

Kizlar ayni yazari okuyoruz, khaled hosseini. Bende bir muhtesem gunes e basladim. Bitirince sizinkileri dusunuyorum sirayla. Keyifli okumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…