- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Gül Limanı sayfa 146
selamlar.......................
hayırlı akşamlar bilgeler nasılsınız?Ben pek kitap okuyamıyorum 2 3 gündür.Pargalı İbrahim Paşa'da 52. sayfadayım.
kahve, nasılsın?Selamlar olsun hepinize
kahve, nasılsın?
iyiyim diyelım öyle olsunİç güveysinden hallice Sör
Sen nasılsın? Gözüm kolyelerinde hala bir yandan da
iyiyim diyelım öyle olsunpc yapılamadı, yenı model oldugu için kart bulunmadı
başka yere verdım.
yenı modeller ekledım bakabılırsınhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=676633&page=47&p=33681410#post33681410
Allah iyilik versin o zaman cümlemize diyeyim de gün teyzesi muhabbeti tamamlanmış olsun
İnşallah verdiğin yer bulabilir Sör ben de geçen sene çok uğraştım kaç ay git gel oldu olmadı ama sonunda hallolmuştu
Evet demin sen cevap yazmıştın ya ordan linke tıkladım baktım annemle bir iki beğendim de bakalım ben şu maddiyatı bi halledeyim gözüm var yani
uzun zamandır Gül Limanı Oteli kadar sıkıcı bir kitap okumamıştım, resmen içim şişti
Kimya Hatun var elimde okuyan arkadaşlar ne düşünüyor acaba? biyografi olduğuna dair bir şeyler okudum. motamot kadının hayatını anlatıyorsa hiç bulaşmayayım diyorum. bu yüzden fikirler benim için önemli
karar verene kadar Tongue Fue' ya devam...
İyiyiz Sör cohuuh huuu bilgeler nasılsınız?
allah iyilik versinİyiyiz Sör co
Sen böyle misafir gibi gelip gidince garip oluyo gel dekulağımızdan tut toparla bizi
Sör ne sorcam sana diğer bebe yaka kolyeler olan başlığın yani kapatılan, orada lacivert ortası beyaz olan bebe yaka kolye vardı o ne kadardı?allah iyilik versin
bu aralar kıtap okumuyorum, laptopumun derdıne düştüm
Sör ne sorcam sana diğer bebe yaka kolyeler olan başlığın yani kapatılan, orada lacivert ortası beyaz olan bebe yaka kolye vardı o ne kadardı?
Benim de senden kalır yanım yok 2 aydır topu topu bir kitap okudum o da Küçük Prens
Ben de boyunluk örme derdine düştüm bu ara çok arkadaşımın doğum günü, hediye örmekten bi hal oldum
Sör ne sorcam sana diğer bebe yaka kolyeler olan başlığın yani kapatılan, orada lacivert ortası beyaz olan bebe yaka kolye vardı o ne kadardı?
Benim de senden kalır yanım yok 2 aydır topu topu bir kitap okudum o da Küçük Prens
Ben de boyunluk örme derdine düştüm bu ara çok arkadaşımın doğum günü, hediye örmekten bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?