Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hayırlı akşamlar bilgeler nasılsınız?Ben pek kitap okuyamıyorum 2 3 gündür.Pargalı İbrahim Paşa'da 52. sayfadayım.

Allah iyilik versin o zaman cümlemize diyeyim de gün teyzesi muhabbeti tamamlanmış olsun
İnşallah verdiğin yer bulabilir Sör ben de geçen sene çok uğraştım kaç ay git gel oldu olmadı ama sonunda hallolmuştu
Evet demin sen cevap yazmıştın ya ordan linke tıkladım baktım annemle bir iki beğendim de bakalım ben şu maddiyatı bi halledeyim gözüm var yani

beklerım canım :)

inşallah hallolur bıran önce

günaydın kitap kurtları hayırlı hafta sonları
yeni kitabım Rachel Gibson Sırlar Aşka Engel Mi?

şuanda 33. sayfadayım.
yarın pazar okuyabilir miyim bilmiyorum gene bir sürü planlar yapıldı umarım hepsi iptal olur dışardada bardaktan boşalırcasına yağmur yağarda kahve eşliğinde yağmur sesi ile kitap okurum bol bol

Son düzenleme:
uzun zamandır Gül Limanı Oteli kadar sıkıcı bir kitap okumamıştım, resmen içim şişti
Kimya Hatun var elimde okuyan arkadaşlar ne düşünüyor acaba? biyografi olduğuna dair bir şeyler okudum. motamot kadının hayatını anlatıyorsa hiç bulaşmayayım diyorum. bu yüzden fikirler benim için önemli

karar verene kadar Tongue Fue' ya devam...

yok tam biyografi şeklinde değil Sos bence oku çok güzel bir kitapGerçi ben okuyalı seneler oldu
Aşk' a başlayacağım ben de orda da Kimya Hatun varmış söylentilerine rastladım sen okumuşsundur sen ne diyorsun?

allah iyilik versin
bu aralar kıtap okumuyorum, laptopumun derdıne düştüm
Sör ne sorcam sana diğer bebe yaka kolyeler olan başlığın yani kapatılan, orada lacivert ortası beyaz olan bebe yaka kolye vardı o ne kadardı?
Benim de senden kalır yanım yok 2 aydır topu topu bir kitap okudum o da Küçük Prens
Ben de boyunluk örme derdine düştüm bu ara çok arkadaşımın doğum günü, hediye örmekten bi hal oldum

ınsanın bır sorunu olunca okuyamıyor maalesef.

valla o söyledıgını bulmak zor bu konuda vardır belkı
bazılarını koydum bak ıstersen

bu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…