Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Başın sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin ...
----------------
Kitabımın 70. sayfasındayım.
İyi geceler bilgelerim

Allah sabır versin , çok gençmiş daha çok üzüldüm şimdi birde çocuklar
Mekanı cennet olsun insallah , Allah evlatlarına , sizlere uzun hayırlı ömürler nasip etsin.

caanım merhaba ben hep kk dayım...iyi misin nasılsın..kızçen

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize... Bu hafta nasıl geçti anlayamadım Benim için çok yoğun bir haftaydı Nar Ağacını okuyordum 20 sayfam kaldı... Dün biterdi aslında ama bu akşam misafirlerim var hazırlık yaptımm

okyunca içim cız etti başınız saolsun Allah rahmet eylesin..

Canim tabiki okuruz, Allah rahmet eylesin yerinde dinlendirsin. Cok gencmis, Allahim sizlerede sabir versin. Cok zor

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun. Sizlerede Allah sabır versin

Başın sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin ...
----------------
Kitabımın 70. sayfasındayım.
İyi geceler bilgelerim

Allah sabır versin , çok gençmiş daha çok üzüldüm şimdi birde çocuklar
Mekanı cennet olsun insallah , Allah evlatlarına , sizlere uzun hayırlı ömürler nasip etsin.

ALLAH razı olsun hepinizden. rabbim size ve sevdiklerinize uzun sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin.
insanın için cız etmezmi rabbim kimseye yaşatmasın
ben de okurum amcan için canım..

muş da mıydı amcan canım..gidebildin mi cenazesine .?

ALLAH razı olsun.
yok canım buradaydı. hep beraberdik.. babamdan daha yakın olmuştur bana rabbim taksiratını affetsin

Anladım canım..yakınmışsınız..Amin canım..iyiler yaşamaz derler..bizim akrabalarımızda da var böyle ölümler..dayım 32 yaşında vefat etmişti..karısı 6 aylık hamileydi..ve 5 yıl sonra ilk kez hamile kalabilmişti..öyle vefat etti..bir hastalık oldu..15 gün hastanede yattı ve vefat etti.çok zor..Allah geride kalanlara sabır versin..Allah hanımına sabır versin..çocuklarına yardım etsin.

Son düzenleme:

böyle örnekler çok var.. insan sanıyorki en büyük acı onun ki.. ama sen ben başkasıda yaşıyor bu acıları.. babaları yok ama melekler hep o çocuklarla olacak inşALLAH. bizde insan olarak üstümüze düşeni yapıcaz inşALLAh.
senin dayının da mekanı cennet olsun

Günaydın Bilgeler Hayırlı cumalar

Veda 130 sayfadayım çok sürükleyici olmasına rağman yorgunluktan kitabı elime alamıyorum alınca da kitap elimde uyuya kalıyorum...

Başın sağolsun canım Allah sabır versin...

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin sevdiklerine de sabırlar versinn ..

Dün topice hiç girmedim, ancak şimdi gördüm yazdıklarını. Başınız sağolsun, Allah çocuklarına, eşine, sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:

canım benim ..herkes kendi acısını bilir tabi ki..Ateş düştüğü yeri yakıyor ...

benim dayım öldüğünde ben 16 yaşındaydım..benim için bir babaydı ..örnek alınacak insandı..

bak üstünden 20 yıl geçmiş ..ama bana sorsan cenazesi dün gibi..yengemin ağlamaları dün gibi..

hele anne babasını hiç söylemiyorum..evin geçimini sağlardı dayım..evin direğiydi..anne babasının evinde yaşıyorlardı karısıyla.. o ölünce hayat durdu onlar için

Dün topice hiç girmedim, ancak şimdi gördüm yazdıklarını. Başınız sağolsun, Allah çocuklarına, eşine, sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun.

tşk ederim canım. sizler sağolsun.. rabbim sana eşine ailene uzun sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin.

ALLAH büyüktür. merhametide boldur. Tekrar başın sağolsun seninde abla

günaydınlarrrr
adam akıllı okuyamama durumuum devam ediyo.. bitsin artık şu kitap.. inşallah bu haftasonu biter
yüzyıllık yalnızlık sayfa 271

selam
caanım merhaba ben hep kk dayım...iyi misin nasılsın..kızçen

iyiyiz canım,çok şükür
karneri dağıttık bugün,haftasonu da benim sınavlarım var koşturmaca işte
senin yakışıklıar nasıl
kk dasın madem ge beraber kitap okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…