selam bilgeler
canımı sıkan bişey oldu sizinle paylaşayım dedim
u kitaptan 2 hafta önce bi takas teklifi geldi tamam dedim.adresimi verdim kıza o da bana verdi kargoya veriyorum yarın dedim gönderdim kitaplarımı
kızdan bi hafta ses seda çıkmadı sonra tesadüf benim gönderdiğim kitaplar evde olmadığı için postaneye geri dönmüş postaneden almış ve benim kitapları göndermemi beklediği için kendisi göndermemiş. sonra kitaplardan biri elimde yok dedi neyse başka seçtim
bugün de kitapları gönderdim adresiniz yanlış olduğu için kitaplar bana geri döndü dedi.
öyle bişeyde imkansız bana sürekli kargo gelir.hatta sör gönderdi ertesi gün geldi.
neyse uzattım ama kız beni 2 haftadır oyalıyor. ayıpya kullanıcı adı hande1
selam bilgeler
u kitaptan 2 hafta önce bi takas teklifi geldi tamam dedim.adresimi verdim kıza o da bana verdi kargoya veriyorum yarın dedim gönderdim kitaplarımı
kızdan bi hafta ses seda çıkmadı sonra tesadüf benim gönderdiğim kitaplar evde olmadığı için postaneye geri dönmüş postaneden almış ve benim kitapları göndermemi beklediği için kendisi göndermemiş. sonra kitaplardan biri elimde yok dedi neyse başka seçtim
bugün de kitapları gönderdim adresiniz yanlış olduğu için kitaplar bana geri döndü dedi.
öyle bişeyde imkansız bana sürekli kargo gelir.hatta sör gönderdi ertesi gün geldi.
ınsanın bır sorunu olunca okuyamıyor maalesef.
valla o söyledıgını bulmak zorbu konuda vardır belkı
bazılarını koydum bak ıstersen
ivit bu Sör
Selam Lolissselam.......
selam bilgeler
yok tam biyografi şeklinde değil Sos bence oku çok güzel bir kitapGerçi ben okuyalı seneler oldu
Aşk' a başlayacağım ben de orda da Kimya Hatun varmış söylentilerine rastladım sen okumuşsundur sen ne diyorsun?
Murat Uyurkulak kalemini merak ettiğim yazarların başında geliyor, yorumunu o yüzden çok çok merakla bekliyorum.
Öyle çok okunması gereken kitap varken ben neden böyle yavaş ilerliyorum, bilinmez
yeni kitabım Yavaşla Bu Hayattan Bir Defa Geçeceksin - Kemal Sayar
Çok severek okuduğum kitaplardan biridir. Umarım sen de beğenirsin Sos'can.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?