Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam bilgeler
canımı sıkan bişey oldu sizinle paylaşayım dedim
u kitaptan 2 hafta önce bi takas teklifi geldi tamam dedim.adresimi verdim kıza o da bana verdi kargoya veriyorum yarın dedim gönderdim kitaplarımı

kızdan bi hafta ses seda çıkmadı sonra tesadüf benim gönderdiğim kitaplar evde olmadığı için postaneye geri dönmüş postaneden almış ve benim kitapları göndermemi beklediği için kendisi göndermemiş. sonra kitaplardan biri elimde yok dedi neyse başka seçtim
bugün de kitapları gönderdim adresiniz yanlış olduğu için kitaplar bana geri döndü dedi.
öyle bişeyde imkansız bana sürekli kargo gelir.hatta sör gönderdi ertesi gün geldi.

neyse uzattım ama kız beni 2 haftadır oyalıyor. ayıpya kullanıcı adı hande1

bu kız seni kandırıyor olmasın canım ? terbiyesız şey

Benim de tam tersi olmuştu, bana kitabı gönderen arkadaştan bir hafta ses çıkmayınca yazdım, meğer kitabı göndermiş ama nedense ptt ona geri göndermiş gittik bulamadık diye. Yani ptt e böyle sorunlar oluşabiliyor. Üyenin karnesinde tek olumsuz mesaj var, beta adlı kullanıcıdan. Ben beta ile takas yaptım ve oldukça güvenilir biri, söylediklerinin doğru olduğunu, uyanık biri olduğu düşünüyorum ben de.

Ptt nin bazi subeleri dagitima bile cikmadan, adres yanlis, evde bukamadik.. gibi sebeblerle gonderileri geri iade ediyor. Sık sık tel acip bunalt subedekileri. Yada kiz seni gercekten oyaliyor. Ismini verdigin iyi oldu ama.

Selam bayanlar,
Bir tutam gunes sayfa 21 hala birazdan oturup biraz daha okumayi planliyorum, uyuyakalmazsam.

Aşk ta yüzeysel geçiyor canım. yani laf arasında bahsediyor

Murat Uyurkulak kalemini merak ettiğim yazarların başında geliyor, yorumunu o yüzden çok çok merakla bekliyorum.

Öyle çok okunması gereken kitap varken ben neden böyle yavaş ilerliyorum, bilinmez

canım kitabı şimdi bitirdim bir kitap sitesinde kitapla ilgili yazdığım yorumu seninle de paylaşacağım, umarım istediğin gibi bir cevap olur senin için ve benim ilk 10uma kesinlikle girer bu kitap

başlarda çok dağınık geliyor hikaye, anlamakta, çözmekte zorluk çekilebiliyor. bir sürü farklı karakter, bol miktarda hikaye ve farklı hayatlar var. bunların kesiştiği nokta ise devrim... karakterleri ve yaşamlarını anlatırken hikayeler bölük pörçük ve dağınık oluyor ama yarısından sonra toparlanmaya başlıyor ki o noktadan itibaren kitabı bırakmak istemiyor insan, sonlara gelindiğinde şahane bir bütünlük sağlanıyor. son 50 sayfaya kadar kitabı beğenmiştim ama bittiği zaman hayran kaldığımı fark ettim. gerçekten şahane bir eser.

yeni kitabım Yavaşla Bu Hayattan Bir Defa Geçeceksin - Kemal Sayar

1 hftadır elimde aynı kitap var utanıyorum kendimden

kimya hatun 176. sayfadayım:)))))))
bugün bitircem inşllah yağmurlu bi istanbul sabahında en secdiğim şey elimde kahvem camın önünde kitap okumak:)))))3

Merhabalar güzel kitapkurtlarım

Elantris'in sonlarına geldim Salı günü tatil için gezmelere gidiyorum İstanbul'a. Bir hafta kadar olmayacağım. Elantris'i bitirip yanıma yolculuk için Sokak Kedisi Bob'u almayı düşünüyorum. Ayrıca sahaf kaçamakları da aklımda:)

yeni kitabım Düğümlere Üfleyen Kadınlar- Ece Temelkuran bütlerim başlıyor umarım bu kitap sürünmez elimde

ne kadar okursam okuyim kendimi sürekli cahil hissediyorum sanki hala bişey bilmiomuşum gibi normalmi bu?

Günaydın Bilgeler sonunda Nar ağacını bitirdim aslında çok güzel bir kitap ama bu ay kitap okumaya fazla zaman ayıramadım Yeni kitabım Mino'nun Siyah Gülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…