Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben bekarkende şimdide her ay yaşıyorum ama benim ki çok koyu bir renk kan pırtısı gibi ama ete benzetiyorum ben hiç bu konu ile ilgili doktora gitmedim ama sağlığım yerinde sanırım bir sıkıntı yaşamadım henüz çok şükür.
o parça düşerken inanılmaz bir ağrı oluyor kasıklarımda ve sonrada o parça geliyor canım.
geçmiş olsun..

hımm benimki koyu bir renk değildi beyaz kırmızı karısık bir renkti bazı tarafları beyazdı yani :18::18: ağrıyı yaşadım ben de şimdi yok mesela ama düşerken çok fenaydı sağol canım

aradım konustum doktorumla korkacak bir sey yok diane-35ten kaynaklanıyor bir sey olmaz erak etme hapına devam et dedi..

Kardeşimin Hikayesi' nin sonunda Sos'un durumu: :18:
bilemedim şimdi bunun üstüne ben ne okusam...

Canim sen az az oldugun icin yeni goruyosundur, normalde herkes boyle oluyor. Hatta ben dogumdan once cok sancili olurdu reglim, et gibi parcalarda gelirdi. Doktoruna da sormussun, tekrar cok gecmis olsun.

Ben bugunde okuyamadim, hafif hafif hastayim bir haftadir bogazim aciyor, az oksuruk var birde. ne tam oluyorum nede geciyor.
Kizimda hasta
Yatarken biraz okurum insallah...
Bin muhtesem gunes sayfa 215

Kardeşimin Hikayesi' nin sonunda Sos'un durumu: :18:
bilemedim şimdi bunun üstüne ben ne okusam...

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum

kardeşimin hikayesi kitabının üzerine eğer okumadıysanız "Serenad"ı okuyabilirsiniz, o da siz de aynı etkiyi yaratacktır

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum

kardeşimin hikayesi kitabının üzerine eğer okumadıysanız "Serenad"ı okuyabilirsiniz, o da siz de aynı etkiyi yaratacktır

konumuzun ilk mesajını okuyarak başlayabilirsiniz o halde tavsiye için teşekkür ederim, okumuştum onu

hiç beklemezdim varya gidişatından biti kitap noluyoz la dedim

adamdan huylanmıştım ben. garip bir tip. başta ürkütmüştü beni nedense. bir de sürekli ''emekli mühendisin kıt kanaat geçindiğini'' vurgulaması bir tuhaf geldi

Son düzenleme:
Canim sen az az oldugun icin yeni goruyosundur, normalde herkes boyle oluyor. Hatta ben dogumdan once cok sancili olurdu reglim, et gibi parcalarda gelirdi. Doktoruna da sormussun, tekrar cok gecmis olsun.

sağol canım benim sanırım dediğin gibi oluyor ben beyazlıkları görünce falan korktum o düştükten sonra hiç ağrı kalmadı. ilk defa görünce korktum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…