kızlar size bir şey soracağım kusura bakmayın biraz iğrenç.Konu actım ama cevap alamadım buraya da yazayım çünkü cok endişelendim hiç yaşamadım böyle bir şey.Bende adet düzensizlikleri oluyordu cok az oluyordum gecen ay doktora gittim polikistik over dedi diane-35 kullanmaya basladım bu ay da normal hastalandım bugün 3.günüm.çok fena bir agrı geldi yattım biraz sonra kalktım kusura bakmayın ama bir parça geldi koyu beyaz kırmızı karısık bir tarafı pütürlü gibi.Çok korktum ilk defa böyle bir şey geldi başıma sizde olan var mı lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
ben bekarkende şimdide her ay yaşıyorum ama benim ki çok koyu bir renk kan pırtısı gibi ama ete benzetiyorum ben hiç bu konu ile ilgili doktora gitmedim ama sağlığım yerinde sanırım bir sıkıntı yaşamadım henüz çok şükür.
o parça düşerken inanılmaz bir ağrı oluyor kasıklarımda ve sonrada o parça geliyor canım.
geçmiş olsun..
aradım konustum doktorumla korkacak bir sey yok diane-35ten kaynaklanıyor bir sey olmaz erak etme hapına devam et dedi..
geçmiş olsun tekrardan canım sevindim sorun olmamasına.
kızlar size bir şey soracağım kusura bakmayın biraz iğrenç.Konu actım ama cevap alamadım buraya da yazayım çünkü cok endişelendim hiç yaşamadım böyle bir şey.Bende adet düzensizlikleri oluyordu cok az oluyordum gecen ay doktora gittim polikistik over dedi diane-35 kullanmaya basladım bu ay da normal hastalandım bugün 3.günüm.çok fena bir agrı geldi yattım biraz sonra kalktım kusura bakmayın ama bir parça geldi koyu beyaz kırmızı karısık bir tarafı pütürlü gibi.Çok korktum ilk defa böyle bir şey geldi başıma sizde olan var mı lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Kardeşimin Hikayesi' nin sonunda Sos'un durumu::18:
bilemedim şimdi bunun üstüne ben ne okusam...
Kardeşimin Hikayesi' nin sonunda Sos'un durumu::18:
bilemedim şimdi bunun üstüne ben ne okusam...
merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum
kardeşimin hikayesi kitabının üzerine eğer okumadıysanız "Serenad"ı okuyabilirsiniz, o da siz de aynı etkiyi yaratacktır
sonu çok ilginçti dimi
sorma limoş hangi birine şaşırsam bilemedim
konumuzun ilk mesajını okuyarak başlayabilirsiniz o haldetavsiye için teşekkür ederim, okumuştum onu
hiç beklemezdim varya gidişatından biti kitap noluyoz la dedim
ilk mesajı okudum ancak kafama takılan birşey var, herkes kendi kitabını mı okuyor, yoksa belirlenen kitabı mı okuyoruz?
herkes kendi kitabını okuyor. dönem dönem ortak kitap okuyoruz fakat epeydir yapmadık bunu
teşekkür ederim, o halde ben de raporumu vererek kafeye dahil olayım
bu gece itibariyle Sunay Akın - Geyikli Park kitabına başlıyorum
Canim sen az az oldugun icin yeni goruyosundur, normalde herkes boyle oluyor. Hatta ben dogumdan once cok sancili olurdu reglim, et gibi parcalarda gelirdi. Doktoruna da sormussun, tekrar cok gecmis olsun.
hoşgeldin aramızabitirdiğimiz kitapların bildirimini de şu konuya yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?