Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar size bir şey soracağım kusura bakmayın biraz iğrenç.Konu actım ama cevap alamadım buraya da yazayım çünkü cok endişelendim hiç yaşamadım böyle bir şey.Bende adet düzensizlikleri oluyordu cok az oluyordum gecen ay doktora gittim polikistik over dedi diane-35 kullanmaya basladım bu ay da normal hastalandım bugün 3.günüm.çok fena bir agrı geldi yattım biraz sonra kalktım kusura bakmayın ama bir parça geldi koyu beyaz kırmızı karısık bir tarafı pütürlü gibi.Çok korktum ilk defa böyle bir şey geldi başıma sizde olan var mı lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?

canım ben de kısa bi dönem d. kontrol hapı kullanmıştım aynısı bana da olmuştu
onun bi zararı olmadığını biliyorum ben bekar arkadaşlarım da yaşıyolar
adetle beraber rahimdeki kalıntıları atıyomuş vücut o sebebiyet veriyomuş
ama için rahat etmicekse doktoru da bi arayıp sor istersen

doktorun numarası yok bende ben hiç yaşamadığım için böyle bir şey çok korktum ya inşallah bir şey yoktur

doktorun numarası yok bende ben hiç yaşamadığım için böyle bir şey çok korktum ya inşallah bir şey yoktur

bi arkadaşım her ay yaşıyorum demişti parça gibi şeyler düşüyo demişti bende bi kere oldu
korkacak bişey değil bence ama yine de hastaneyi arayıp doktorun dahilisini isteyebilirsin canım

bi arkadaşım her ay yaşıyorum demişti parça gibi şeyler düşüyo demişti bende bi kere oldu
korkacak bişey değil bence ama yine de hastaneyi arayıp doktorun dahilisini isteyebilirsin canım

hımm öyle yapayım o zaman bir sorayım bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…