Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dediğim gibi ben sadece bir kac yazısını okudum , kocana boyun eğ tadinda yazilardi . pisikolojimi bozuyordu ne kadar degersizmis böyle diye .
Bıraktım .

Katre-i Matemi akşam bitirdim ama bildirimimi unuttum bilgeler..
Güzel bir kitaptı.. (;

Dediğim gibi ben sadece bir kac yazısını okudum , kocana boyun eğ tadinda yazilardi . pisikolojimi bozuyordu ne kadar degersizmis böyle diye .
Bıraktım .

bu kitabı okadar o tatda değildi kadının yanında olduğu öyküleride vardı benimde bir daha okuyacağım bir yazar değil zaten..

bu kitabı okadar o tatda değildi kadının yanında olduğu öyküleride vardı benimde bir daha okuyacağım bir yazar değil zaten..
Bana onlar denk geldi demek ki .
Mutlaka guzel kitaplarıda vardır . Bildiğim kadarıyla , bayağı okuyucusu kitlesi var çünkü .

Son düzenleme:
günaydın kızlar kitabımda sayfa 231 deyim eskisi gibi okuyamıyorum hep bi işim çıkıyo.. işleri toparlayayım şöyle 4 e doğru baya bi okumak istiyom

selam

yoldayım,planladığım gibi kitabımı bitirdim çok şükür

yeni kitabıma eve gidince karar vericem

ddebni mevomber in kitapları birbiriyle bağlantılı mı arkadaşlar

ben de mucizeler dükkanına donuş var sadec onu mu okusam

canım senin öğretmenlik nasıl gidiyor? dersanedesin değil mi? kızına kim bakıyor?

canım sanırım bağlantılı :26: ben iki kitabını okudum şaşırıp, daha da okumam

Okula geçtim canım iyi gidiyor şimdilik

kızıma annem bakıyodu o gitti artık Bi komsum vakıcak TE=Filozof_Prenses;33844931]canım senin öğretmenlik nasıl gidiyor? dersanedesin değil mi? kızına kim bakıyor?
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…