Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sendromun dibine vurdum. çalışmak istemiyorum

Son düzenleme:
küçük arıyı bitirdim:))))))))

ve kitabı çok beğendim
ciddi anlamda güzel bi kitaptı , kendimi sorgulamama nedne oldu
aldıklarım sahip olduklarım , olmak istediklerim .... ne anlamı var dedim?
birilerinin canını ödediği bedeller verdiği şeylere sahip olmak ne tatmin edici dedim kendi kendime?

bundan sonra sahip olduklarımın kıymetini bileceğime söz verdim
kendime ait bi yaşam , özgürlük , akşam rahat yatmak, sağlıklı eşim bebğim var bende sağlıklıyım
bunlar dünyadaki herşeye bedel.........

Bu kitabı ilk okuduğumda bu denli dramatik olayların nasıl bu kadar duygusuz anlatıldığına şaşırmıştım.

Evet olaylar etkileyici, 4-5 sene oldu okuyalı ama her şeyi hatırlıyorum, ama üslup ve ustalık maalesef benim için sınıfta kalmıştı.

Yazar da sanırım yeteneklerinin boşluklarını konunun çarpıcılığıyla kapatmayı amaçlamış.

ben de senin düşündüklerini düşünmüştüm fakat kitap beğenmeme konusunda adım çıktığı için sesimi çıkarmadım
benzer durumu Leyla isimli kitapta da yaşamıştım

ben de senin düşündüklerini düşünmüştüm fakat kitap beğenmeme konusunda adım çıktığı için sesimi çıkarmadım
benzer durumu Leyla isimli kitapta da yaşamıştım

İşte budur

Ben bi de ikisini üst üste okudum. burda mı söylemiştim bilmiyorum ama Leyla'da cinsel şiddetle ilgili bölümlerin fazlasıyla uzatılıp pazarlama konusu olduğunu düşündüm. Evet kadının yaşadıkları bunlar, Bosna'da yüzbinlerce savaş sonrası gayri-meşru insan var. Ama kitabın ana malzemesi haline getirip, içi boş cümlelerle ifade etmesine mazeret değil bana göre. Orada kadının ruh halini irdeleyeceğine, cinsel şiddetin detaylarına gereksiz değinmeler yapılmıştı.

kelimesi kelimesine katılıyorum
biraz daha duygu katılabilirdi.

Günaydın bilgeler
bugün dersanem vardı gidemedim Çok hastayım karnım ağrıyor
Kitap okucam bugün bıkana kadar İkiz Bedenler sayfa 150deyim, herkese güzel günler

merhabaaaa ben de küçük arı 35. sayfadayım çok merak ettiğim bi kitaptı bakalım ben beğenicem mi

günaydın kitap kurtları
cuma gününden beri banlı olduğum için bilgi veremedim malesef
şuanda Osman Aysun Ölüm Oyunu adlı kitabı okuyorum sayfa 105 deyim.
hafta sonu hiç okuyamadım evde değildik c.tesiden pazar akşam 9 a kadar hastanedeydik çok yorucu geçti hafta sonum..
şuandada acayip sendromluyum

Günaydın bilgeler
Kitap okucam bugün bıkana kadar İkiz Bedenler sayfa 150deyim, herkese güzel günler

günaydın canım çok geçmiş olsun
ikiz bedenler severek okuyordum Tess Gerritsen in kitaplarını ama biraz ara verdim bir süredir

çalışmazsan kitap alamıycanı düşün,bak bakalım sendrom mendrom kalıyo mu 15gun sonra okul yolundayım ,kızdırma beni

sorma zaten borç batağındayım çeyiz ayağına borcum bitse çıkıcam hemen. gerçi temmuzda sözleşmem bitiyo

ben cevap veriyorum:

bilmiyorum, hiçbirini okumadım
sağ ol dostum. :13:

ben vedayı okumustum güzeldi beğenmiştim.Ama seri mi bilmiyorum acıkcası diğerlerini okumadım
sağ ol canım.

sağ ol lolisim. derslerini geçmişsin tebrikler...

Günaydın bilgeler
canım geçmiş olsun.

​gördüm ve üzüldüm. hatta kelebek neden banlı falan yazmıştım.

merhaba bilgeler nasılsınız
10 gündür bende yoktum şehir dışındaydım.yani okuyamadım.umarrım iyisinizdir.

küçük arıyı bende aldım beğendiğine sevindim.
elimdeki kitabı bitirince bende ona başlarım o zaman

Slm kızlar Mino nun Siyah gülü 170. sayfadayım uzun zamandır okuyamıyordum şimdide grip oldum evdeyim yatıyorum arada da okuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…