- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
kesinlikle haklısın lol
ne aldın ne aldın?hiç de kıskanmadım ayrıca
bilgeler umarım link vermek yasak değildir bu konuda.Şu kedi katili var ya onun için imza kampanyası düzenlenmiş ben linki atıyorum.İnşallah hakettiği cezayı alır psikopat sadist şerefsiz...İçim çok acıdı kediye videoyu izlemedim ama düşündükçe o kadar kötü oluyorum ki bagırsaklarını cıkartmıs kedinin canlı canlı.ve kedi can cekişirken videoya almış o şekilde..1.5 saat can çekişmiş kedi bunu övüne övüne de yazmış..
http://www.change.org/tr/kampanyala...undan-çıkarılıp-suç-sayılsın?javascript=false
kelebekcim sen ikinci el kitapta alıyosun dimi burdan?
yeni kitabım Güneş Çavması. 600 küsür sayfa.bir hafta oyalar sanırım beni
ah ah hep doğru söylemekten oluyor canım merakın için teşekkür ederim
güle güle oku canım.kitap yurdundan 5 tanecik kitap aldım
Günaydın bilgecanlar...
güle güle oku canım.
Beyaz Gardenya (Cep Boy) (hediye)
Mart Menekşeleri
Halka 1 (hediye)
Gökkuşağını Yakalamak
Mutfakta Aşk Kokusu Var!
Adı Aşk Olmalı
bunları aldım 2 tanede hediye geldi canım dün sipariş verdim acaba ne zaman elime ulaşır
Hakkında olumlu şeyler duydum, ben de okumak istiyorum.
Bakalım sen sevecek misin?
hiç kıskanmadım
söz konusu kitapyurduysa 5 ila 7 günü bulabiliyor bazen
seveceğe benziyorum
hiç kıskanma zaten gönderirim sanada istersen
bilgeler umarım link vermek yasak değildir bu konuda.Şu kedi katili var ya onun için imza kampanyası düzenlenmiş ben linki atıyorum.İnşallah hakettiği cezayı alır psikopat sadist şerefsiz...İçim çok acıdı kediye videoyu izlemedim ama düşündükçe o kadar kötü oluyorum ki bagırsaklarını cıkartmıs kedinin canlı canlı.ve kedi can cekişirken videoya almış o şekilde..1.5 saat can çekişmiş kedi bunu övüne övüne de yazmış..
http://www.change.org/tr/kampanyala...undan-çıkarılıp-suç-sayılsın?javascript=false
Osman Aysu Ölüm Oyunu Bitti..
yeni kitabım Sherlock Holmes Suç Detayda Saklıdır 12. sayfadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?