Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yeni kitabım Güneş Çavması. 600 küsür sayfa.bir hafta oyalar sanırım beni

bilgeler umarım link vermek yasak değildir bu konuda.Şu kedi katili var ya onun için imza kampanyası düzenlenmiş ben linki atıyorum.İnşallah hakettiği cezayı alır psikopat sadist şerefsiz...İçim çok acıdı kediye videoyu izlemedim ama düşündükçe o kadar kötü oluyorum ki bagırsaklarını cıkartmıs kedinin canlı canlı.ve kedi can cekişirken videoya almış o şekilde..1.5 saat can çekişmiş kedi bunu övüne övüne de yazmış..
http://www.change.org/tr/kampanyala...undan-çıkarılıp-suç-sayılsın?javascript=false

bu Güneş Çavması beni fena yapacağa benzer. üniversitedeyken kardeşimden yakın olan insanı anımsatıyor bana.
hatta anımsatıyor demek az bile gelir. resmen bizi anlatmış.

çok hırpalamasa bari beni

kesinlikle haklısın lol

ne aldın ne aldın? hiç de kıskanmadım ayrıca

Beyaz Gardenya (Cep Boy) (hediye)
Mart Menekşeleri
Halka 1 (hediye)
Gökkuşağını Yakalamak
Mutfakta Aşk Kokusu Var!
Adı Aşk Olmalı

bunları aldım 2 tanede hediye geldi canım dün sipariş verdim acaba ne zaman elime ulaşır

ben imza attım canım her canlı yaşamı hak ediyor pis katil

hiç kıskanmadım
söz konusu kitapyurduysa 5 ila 7 günü bulabiliyor bazen

Hakkında olumlu şeyler duydum, ben de okumak istiyorum.

Bakalım sen sevecek misin?

seveceğe benziyorum

günaydın bilgeler
küçük arı 67. sayfadayım bu aralar duraklama devrine girdim çok okuyamıyorum
ama bugün baya okumak istiyorum işyerinde çok işim yok

imzaladım facete paylaştım
Allahın belası herif.. ben izleyemem videoyu asla.. ama o mozaikli foto bile yetti canımın yanmasına

Merhabalar kitap kurtları Dün Mino'nun siyah gülünü bitirdim kitabın sonlarında ağladım Bugün Evlilikte Mutluluk Sanatı na başladım Prof.Dr.Sefa SAYGILI

Osman Aysu Ölüm Oyunu Bitti..

yeni kitabım Sherlock Holmes Suç Detayda Saklıdır 12. sayfadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…