kelebek bu kitap bende de var ama hiç sherlock okumadım seri halinde galiba bu kitaplar öyle mi?
sırayla mı okunmalı bağımsız okunur mu?
canım inan bunu bende çok merak ediyorum bendede hepsi var bende ilkkez okuyorum ama işyerinde 2. kitabı bırakmışım ilk kitabı evde unutmuşum bence birinden bağımsız 56 hikaye olma olasılığı var ben bugün eve gidene kadar bunu okuyayım bağımsız okuna bilir mi anlarım sana yarın haber veririm okunmuyorsa yarım bırakıp ilk kitabından başlayacağım
tamam canım çok sevinirim valla
öylece duruyo kitaplıkta.. ben de değerlendirmiş olurum böylece okunabiliyosa
tamam canım çok sevinirim valla
öylece duruyo kitaplıkta.. ben de değerlendirmiş olurum böylece okunabiliyosa
kelebek bu kitap bende de var ama hiç sherlock okumadım seri halinde galiba bu kitaplar öyle mi?
sırayla mı okunmalı bağımsız okunur mu?
canım inan bunu bende çok merak ediyorum bendede hepsi var bende ilkkez okuyorum ama işyerinde 2. kitabı bırakmışım ilk kitabı evde unutmuşum bence birinden bağımsız 56 hikaye olma olasılığı var ben bugün eve gidene kadar bunu okuyayım bağımsız okuna bilir mi anlarım sana yarın haber veririm okunmuyorsa yarım bırakıp ilk kitabından başlayacağım
canım nette biraz araştırdım her hikaye birbirinden bağımsızmış ama ilk kitapta ortağı ile tanışmalarıda varmış bence sıranın önemi yok ben 2. kitapla başlayıp 1 le devam edeceğim
bağımsız okunabilir aslında. ama bazen bazı hikayelerde geçmişteki olaylardan ya da kişilerden bahsediyor. süreklilik açısından sırasıyla okunsa daha iyi tabii
hmmmm... bi süre daha rafta kalsın o zaman o
diğer kitaplarına d abi bakayım.. suç detayda gizlidirden önce varsa onu almaya çalışayım
ben geçen migrostan aldım sende bi uğra istersen cep boy indirimliydi 7.90 migros kartla 5.90 a geldi hepsini aldım sende bak istersen
cep boyları hiç sevemiyom ben yaeşime almıştım bunu da kiler indiriminden
sağolasın canım bakarım yine de
günaydınlar
küçük arı 148 deyim hareketlenmeye başladı kitap
canım kitabı beğendim ve 117. sayfaya kadar biri ile bağımlı birşey olmadı sadece watsonun eşinin iyleşip iyileşmediğini sordu oda bir önceki kitapta gecen bir hikaye ile ilgiliymiş çok önemli değildi anlayacağın..
küçük arıyı bende okumak istiyorum alayım en kısa zamanda
sağolasın canım
bütüş sherlock kitaplarını edinemeyeceğime göre ben elimdekini okuyayım en azından
bütün dediğin 5 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?