Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kelebek bu kitap bende de var ama hiç sherlock okumadım seri halinde galiba bu kitaplar öyle mi?
sırayla mı okunmalı bağımsız okunur mu?

canım inan bunu bende çok merak ediyorum bendede hepsi var bende ilkkez okuyorum ama işyerinde 2. kitabı bırakmışım ilk kitabı evde unutmuşum bence birinden bağımsız 56 hikaye olma olasılığı var ben bugün eve gidene kadar bunu okuyayım bağımsız okuna bilir mi anlarım sana yarın haber veririm okunmuyorsa yarım bırakıp ilk kitabından başlayacağım

tamam canım çok sevinirim valla
öylece duruyo kitaplıkta.. ben de değerlendirmiş olurum böylece okunabiliyosa

tamam canım çok sevinirim valla
öylece duruyo kitaplıkta.. ben de değerlendirmiş olurum böylece okunabiliyosa

canım nette biraz araştırdım her hikaye birbirinden bağımsızmış ama ilk kitapta ortağı ile tanışmalarıda varmış bence sıranın önemi yok ben 2. kitapla başlayıp 1 le devam edeceğim

kelebek bu kitap bende de var ama hiç sherlock okumadım seri halinde galiba bu kitaplar öyle mi?
sırayla mı okunmalı bağımsız okunur mu?

bağımsız okunabilir aslında. ama bazen bazı hikayelerde geçmişteki olaylardan ya da kişilerden bahsediyor. süreklilik açısından sırasıyla okunsa daha iyi tabii

canım nette biraz araştırdım her hikaye birbirinden bağımsızmış ama ilk kitapta ortağı ile tanışmalarıda varmış bence sıranın önemi yok ben 2. kitapla başlayıp 1 le devam edeceğim

bağımsız okunabilir aslında. ama bazen bazı hikayelerde geçmişteki olaylardan ya da kişilerden bahsediyor. süreklilik açısından sırasıyla okunsa daha iyi tabii

hmmmm... bi süre daha rafta kalsın o zaman o
diğer kitaplarına d abi bakayım.. suç detayda gizlidirden önce varsa onu almaya çalışayım

hmmmm... bi süre daha rafta kalsın o zaman o
diğer kitaplarına d abi bakayım.. suç detayda gizlidirden önce varsa onu almaya çalışayım

ben geçen migrostan aldım sende bi uğra istersen cep boy indirimliydi 7.90 migros kartla 5.90 a geldi hepsini aldım sende bak istersen

selam güzel bilgeler son zamanlarda okuma hızımı düşürdüm hatta son 2 gündür hiç okumadım yeni kitabım Tezer Özlü- Eski Bahçe Eski Sevgi bir de e-kitap olarak Melissa P.ye bakacağım sanırım, çok merak ettirdi birkaç arkadaşım

"sana sarılıp yatarsam, çocukluğumdayım…"
"kimin kimi öldürdüğünü bilemiyorum. ortada bir ölü var. ya o, ya ben…"
Tezer Özlü- Eski Bahçe Eski Sevgi

günaydınlar
küçük arı 148 deyim hareketlenmeye başladı kitap

canım kitabı beğendim ve 117. sayfaya kadar biri ile bağımlı birşey olmadı sadece watsonun eşinin iyleşip iyileşmediğini sordu oda bir önceki kitapta gecen bir hikaye ile ilgiliymiş çok önemli değildi anlayacağın..

küçük arıyı bende okumak istiyorum alayım en kısa zamanda

sağolasın canım
bütüş sherlock kitaplarını edinemeyeceğime göre ben elimdekini okuyayım en azından

selam bilgeler dün çok az kitap okuyabildim 10 sayfa falandır heralde:)

çok evli , çok çocuklu , çok mutsuz kitabım daha sırada okunacak bir sürü kitap var:))))

yolda gelenlerde var:)))

bende sherlock serisini ve harry poter serisini çok merak ediyorum:)))))
harry poter'ı alan varmı okuyan varmı?????
beğendinizmi? vede

kütüphanem için ikinci el mi almalıyım yoksa sıfır mı alsam ne diyosunuz????

çok güzel iki kitap okuyorum şu anda ama elimde çok süründürdüm ikisini de hiç fırsat olmadı..kendimden utanıyorum haftasonuna kadar fırsatını bulup ikisinide bitiricem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…