Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar ya ofisteki tüm kitapları bitirmişim tek kitap kalmış oda soğuk kahve eee ben yolda kitap okumazsam olmaz o kitaba kaldım şaka gibi o kadar okumicam dedim kitabın elşne düştümmmm

Son düzenleme:
kızlar ya ofisteki tüm kitapları bitirmişim tek kitap kalmış oda soğuk kahve eee ben yolda kitap okumazsam olmaz o kitaba kaldım şaka gibi o kadar okumicam dedim kitabın elşne düştümmmm

yarın gelir buraya Demet Akalın modunda yazarsın :118:

herkese merhaba.bende tam bir kitap kurduyum.haftada 4 kitap falan bitiriyorum sanrım ama bu aralar hastalıktan kitap okuyamıyorum

şimdide sarah jio böğürtlen kışına başlıcam ama pek hevesim gelemedi.inş başlıcam:)

yarın gelir buraya Demet Akalın modunda yazarsın :118:

günaydın canım..
o kadar dünya klasikleri okudum onları bile bir defada anlayabiliyodum
soğuk kahveyi okurken en az 50 defa ne diyo lennnn bu demişimdir kitaptan birşey anlamadım..
130. sayfadayım bugün biter çok şükür..

günaydııınnn
neyse normal geldin en azından

ya ben bu Güneş Çavması bitsin istemiyorum hiç... azar azar okuyorum...

Kitap okuyamadım.
Tam bir iki sayfa okudum. Kardeşim geldi yanıma... Sohbet falan o gitti diğer kardeşim geldi.
Kitap yalan oldu.

günaydın bilgecanlar
küçük arı sayfa 273 bugün biticek kesin kararlıyım

bu arada dil konusunda yorum yapan arkadaşlara katılıyorum.. gerçekten duygusuz anlatılmış
bi de ana karakter kadına da çok kızarak okuyorum.. spoiler da vermek istemiyom
ama yaşadığı ilişki hoşuma gitmedi.. mesela yağmur sonrası falan da yasak bi aşkı anlatıyodu ama onlara kızmamıştım
bunda aşkı hissedemiyorum çok yüzeysel gibi geliyor.. okumak isteyenler var diye de asıl kızdığım şeyi yazamıyom

bakalım bitince düşüncelerim değişçek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…