Ben neden listede yokum.[/B]
merhaba sosum
keyifler nasıl kızlar
canım valla kusura bakma 3 kere kontrol ettim ama acemilik işte atlamışım.
sos güneş çavmasını sipariş veriyorum şimdi
yorumundan çok etkilenmiştim baya merak ettim bu kitabı
beğeneceğini düşünüyorum canım
senin zevkine güveniyorum ben
selam bilgelerim
nar ağacım bitti şimdi Babil'de ölüm İstanbul'da aşk ı mı okusam yoksa Dönüş ü mü okusam karar veremedim:26:
selam bilgelerim
nar ağacım bitti şimdi Babil'de ölüm İstanbul'da aşk ı mı okusam yoksa Dönüş ü mü okusam karar veremedim:26:
sen böyle dedikçe bu kitaba verdiğim paraya acır oldumDönüş'ü bence hiç okuma, zaman kaybı
merhaba loliss babilde ölüm istanbulda aşk ı bende şuanda okuyorum.çok güzel kitap ama o kadar edebiyat ve tarih bilgisi içeriyor ki okunması çok zor bir kitap. sınavda sadece sorunun cevabı yerine bütün bildiklerini yazan öğrenciler vardır ya onlar gibi..yazmış yazar.
sen böyle dedikçe bu kitaba verdiğim paraya acır oldum
o zaman Babil'i... okuyum bi edebiyat öğrencisi olarak
taaam sosluu taaamben de acıdım ondandırBabil konusunda azraya katılıyorum. bi de ona sesimi çıkarmamayım dedim şimdi
Günaydın bilgelerim, Açlık Oyunları'nda 70 sayfam kaldı, kahvaltıdan sonra bitirmeye çalışıcam
Ne kadar geç kalmışım ben bu kitabı okumak için, çok beğendim
taaam sosluu taaam
Babil'in konusu ilgi alanıma giriyor ne dersen de okurdum
yasişkom naber bebeem
İyiyim canımm, sen nasılsın?
Bugün kardeşim sözleniyor heyecanlıyım biraz
İyiyim canımm, sen nasılsın?
Bugün kardeşim sözleniyor heyecanlıyım biraz
hoşgeldin
konunun ilk mesajında kurallar yazıyo.. buraya 2 günde bi uğrayıp rapor verme zorunluluğumuz var.. okumadıysan bile yine de gelip okuyamadığını söylemen gerekli daimi olmak açısından.. 2 günde bir
sonra http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561 bu sayfaya da bitirdiğimiz kitapları rapor ediyoz
orda muhabbet yasak sadece şu kitabı bitirdim yazıyoz
belli bi limit yok.. amaç çok kitap okuyabilmek, bunu alışkanlık haline getirebilmek
Allah tamamına erdirsin canım
kız mı alıyosunuz kız mı veriyosunuz
ben de az önce liseden arkadaşımla konuştum İstanbul'a eğitime gelmiş,çok mutlu oldum
haftaya görüşücez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?