Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sos güneş çavmasını sipariş veriyorum şimdi
yorumundan çok etkilenmiştim baya merak ettim bu kitabı

selam bilgelerim
nar ağacım bitti şimdi Babil'de ölüm İstanbul'da aşk ı mı okusam yoksa Dönüş ü mü okusam karar veremedim:26:

selam bilgelerim
nar ağacım bitti şimdi Babil'de ölüm İstanbul'da aşk ı mı okusam yoksa Dönüş ü mü okusam karar veremedim:26:

merhaba loliss babilde ölüm istanbulda aşk ı bende şuanda okuyorum.çok güzel kitap ama o kadar edebiyat ve tarih bilgisi içeriyor ki okunması çok zor bir kitap. sınavda sadece sorunun cevabı yerine bütün bildiklerini yazan öğrenciler vardır ya onlar gibi..yazmış yazar.

Dönüş'ü bence hiç okuma, zaman kaybı
sen böyle dedikçe bu kitaba verdiğim paraya acır oldum

o zaman Babil'i... okuyum bi edebiyat öğrencisi olarak

Son düzenleme:
sen böyle dedikçe bu kitaba verdiğim paraya acır oldum

o zaman Babil'i... okuyum bi edebiyat öğrencisi olarak

ben de acıdım ondandır Babil konusunda azraya katılıyorum. bi de ona sesimi çıkarmamayım dedim şimdi

Günaydın bilgelerim, Açlık Oyunları'nda 70 sayfam kaldı, kahvaltıdan sonra bitirmeye çalışıcam
Ne kadar geç kalmışım ben bu kitabı okumak için, çok beğendim

Son düzenleme:
Böğürtlen Kışı bitti..Çok çok çok güzeldi.İnşallah yazarın diğer kitapları da Türkçeye çevrilir hepsini okumak istiyorum

ben de acıdım ondandır Babil konusunda azraya katılıyorum. bi de ona sesimi çıkarmamayım dedim şimdi
taaam sosluu taaam
Babil'in konusu ilgi alanıma giriyor ne dersen de okurdum

Günaydın bilgelerim, Açlık Oyunları'nda 70 sayfam kaldı, kahvaltıdan sonra bitirmeye çalışıcam
Ne kadar geç kalmışım ben bu kitabı okumak için, çok beğendim

yasişkom naber bebeem

İyiyim canımm, sen nasılsın?
Bugün kardeşim sözleniyor heyecanlıyım biraz

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.

araya kitap aldım bi arkadaş tavsiye etmişti.Pirayeyi...güzel kitapmış
Pirayeyle üniversite yıllarına gittim bende.ah ne güzeldi o yıllar.Gerçi ben onun gibi zengin aile kızı değildim hem çalıştım hem okudum ama yinede güzeldi..Büyüdük sorunlarda büyüdü..

İyiyim canımm, sen nasılsın?
Bugün kardeşim sözleniyor heyecanlıyım biraz

Allah tamamına erdirsin canım
kız mı alıyosunuz kız mı veriyosunuz
ben de az önce liseden arkadaşımla konuştum İstanbul'a eğitime gelmiş,çok mutlu oldum
haftaya görüşücez inşallah

çok teşekkür ederim. şu anda leylanın evini okuyorum. 60. sayfadayım...bugün henüz hiç okuyamadım.

Allah tamamına erdirsin canım
kız mı alıyosunuz kız mı veriyosunuz
ben de az önce liseden arkadaşımla konuştum İstanbul'a eğitime gelmiş,çok mutlu oldum
haftaya görüşücez inşallah

Teşkkür ederim canım Kız alıyoruz nasipse
Eski arkadaşlarla görüşmek güzeldir, tadını çıkar canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…