- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
çocukların önünde okumasam da gözlerimin dolduğunu farketmeseler mi(
merhaba kitapkurtları
ocak ayı okuyucu listemizi hazırladım.size sevgililer günü hediyem olsun.bu ay çok verimli geçmiş.ocak ayında 96 kitap okumuşuz. toplamda da 803 kitap bence oldukça güzel
merhaba kitapkurtları
ocak ayı okuyucu listemizi hazırladım.size sevgililer günü hediyem olsun.bu ay çok verimli geçmiş.ocak ayında 96 kitap okumuşuz. toplamda da 803 kitap bence oldukça güzel
Ellerine sağlık bakayım hemen!bu arada listeyi defalarca kontrol ettim ama yine hatam varsa affola
Eline sağlık canım, güzel bir hediye
Sadece ocak ayı mı, şubattakileri de kattın mı?
merhaba kitapkurtları
ya ben bu Güneş Çavması bitsin istemiyorum hiç... azar azar okuyorum...
bu arada listeyi defalarca kontrol ettim ama yine hatam varsa affola
merhaba kitapkurtları
Kızlar merhaba
Ben de aranıza katılabilirmiyim. Lisede okurken çok kitap okurdum. Zamanla azaldı. Uzun zaman okumadım. Son bir yıldır yarım yamalak başladım yeniden.
Ne yapıyorsunuz günlük ne kadar kitap okuyorsunuz buraya mı yazıyorsunuz. Bu grupta olmanın kuralları var mı
Şu anda zülfü livanelinin Leyla'nın evini okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?