Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam bilgeler
İkiz Bedenler neydi öyle ya Okumayanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum, son 100 sayfayı resmen nefessiz okudum
Yeni kitabım Açlık Oyunları sayfa 80deyim

merhaba kitapkurtları

ocak ayı okuyucu listemizi hazırladım.size sevgililer günü hediyem olsun.bu ay çok verimli geçmiş.ocak ayında 96 kitap okumuşuz. toplamda da 803 kitap bence oldukça güzel

çocukların önünde okumasam da gözlerimin dolduğunu farketmeseler mi(

ahh nar ağacı

merhaba kitapkurtları

ocak ayı okuyucu listemizi hazırladım.size sevgililer günü hediyem olsun.bu ay çok verimli geçmiş.ocak ayında 96 kitap okumuşuz. toplamda da 803 kitap bence oldukça güzel

eline sağlık şekerim

merhaba kitapkurtları

Eline sağlık canım, güzel bir hediye
Sadece ocak ayı mı, şubattakileri de kattın mı?

küçük arı bitti
aslında çok duygusal bi insanım olur olmaz herşeye ağlayabilirim.. ama bu kitap nedense çok aşırı etkilemedi beni
diliyle alakalı sanırım.. bi uçurtma avcısı gibi içim cız etmedi yani..
yoksa hikaye gayet dokunaklı..

yeni kitabıma evde karar vericem

merhaba kitapkurtları

ellerine sağlık azracım

9 kitap okumuşum çok verimli geçmiş ocak ayım

Kızlar merhaba
Ben de aranıza katılabilirmiyim. Lisede okurken çok kitap okurdum. Zamanla azaldı. Uzun zaman okumadım. Son bir yıldır yarım yamalak başladım yeniden.
Ne yapıyorsunuz günlük ne kadar kitap okuyorsunuz buraya mı yazıyorsunuz. Bu grupta olmanın kuralları var mı
Şu anda zülfü livanelinin Leyla'nın evini okuyorum

hoşgeldin
konunun ilk mesajında kurallar yazıyo.. buraya 2 günde bi uğrayıp rapor verme zorunluluğumuz var.. okumadıysan bile yine de gelip okuyamadığını söylemen gerekli daimi olmak açısından.. 2 günde bir
sonra http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561 bu sayfaya da bitirdiğimiz kitapları rapor ediyoz
orda muhabbet yasak sadece şu kitabı bitirdim yazıyoz

belli bi limit yok.. amaç çok kitap okuyabilmek, bunu alışkanlık haline getirebilmek

Güneş Çavması... bitişi beni boşluğa düşüren kitap... gerçekleri yüzüme vurup özlemimi depreştiren kitap...
bitmesin istediğim sayılı kitaplardan.yorum yapma ihtiyacı hissettim ama yazmaya oturunca kilitlenip kaldım. çünkü benim kuracağım hiçbir cümle yetmeyecekti bu kitabı anlatmaya...
okunmalı...sevmek için, öğrenmek için, düşünmek ve çok çok çok özlemek için...
üzerine bir süre kitap okuyamayacağım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…