Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım, listeye katılmak istersen ilk mesajı okumalısın.

Herkese merhaba; finallerim bittiğine göre kitaplarıma geri dönüyorum ,
''Gözlerini sımsıkı kapat '' kitabımın adı ; 310. sayfadayım toplam 566 sayfa
çok hızlı gittiğini söyleyemicem açlık oyunlarından sonra gitmiyor sanki , bir de serinin ilk kitabı aklından bir sayı tut bundan çok çok çok çok çok daha güzeldi

surrender liste yapıyor musun acaba???

Son düzenleme:
greenjade 2 gunde bıldırımde bulunmaya ozen gosterırım tabı ama arada aksılık olabılır..

Ben su anda M.Barış Muslu yazarı Kıtabın adı Beynıne Format At. Sayfa 44.

Beynımıze yonetebılecegımızı ıddıa eden yazarın Terapı seklı... İlk sayfalarda iddialarını dinlemekle geçti..Bakalım devamı nasıl ?

ben 8 sayfa okudum 76. sayfaya geldim :98: emin adımlarla ilerliyorum :111: belki süremi biraz aşabilirim ama önemli olan okumak neticede di mi

Sayın okuyucular merhabalar,yeni arkadaşlar kaılmış aramıza ya da ben yeni görüyorum bilemedim.

Kitabımın bitmesine yaklaşık 140-150 sayfa kalmış bulunuyor,üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum çünkü ben onu çok seviyorum

Tüm gün evdeyim güzel bir performans yapmayı planlıyorum bakalım günün sonunda nasıl olacak sonuçlar

Öncelikle hoşgeldin

İlk mesajı zaten okuduğunu düşünerek yazıyorum.

Topic yöneticisi Surrender, kitaplara okuma süre hedeflerini o verir,o listeye ekler ve olası aksiliklere karşı onu bilgilendirmelisin.

Sık sık aksilikler yaşayacaksan,topic devamını sağlaman sağlıklı olmayacaktır,bu konuları konuşmak için onu beklemelisin,kabulünü Surrender'ın yapması uygundur,zira ciddi bir emek sarf ediyor bu topic için söz sahibi olan da odur benim gözümde.

Canım, sen de ilk mesajı okumalısın.

dün seni merak ettim Greenjade, hiç göremeyince... Sör'e sordum seni. "Rahatsız." dedi. Ben de ondan etkilendim sanırım gece rüyamda Sör'ü gördüm.
Çok sağol canım. Evet, dün biraz rahatsızdım. Sen nasılsın?

Sör gelince sana süre verir ama 2 günde bir konuya uğraman lazım.

Son düzenleme:
selam tekrar
kitabı bitirdim.
bugün yenisine başlamayı planlıyorum
turkuazcanım, sen listede var mısın? Bu konunun birinci sayfasını okudun mu? Listede varsan eğer, diğer konumuza da yaz "bitirdim" diye... listeye girmek istiyorsan; okuyacağın kitabın adını sanını ve sayfa numarasını yaz. Yönetici Bilge Sör sana okuman için gün versin.

Tebrikler bu arada.

tabii ki önemli olan işini görmesi fakat öyle renk renk ayraçları görünce insanın içi gitmiyor değil.
bazen kitaplarıma okulda başlıyorum ve ayraç götürmeyi unutuyorum . o vakit kullanacağım birşey bulamak zor oluyor tabii.dediğin gibi küçük not kağıtları büyük kurtarıcı oluyor .
evet o ayraçlar çok hoş

Çok merak ettim nerede yaşıyorsun ? :26:
konya'nın bir ilçesinde

Son düzenleme:
aşkın gözyaşları 1 sinan yağmur
sayfa sayısı 243 ne kadar zaman içinde okuyacağım ?

rüyalarda buluşuyoruz desene

rüyalarda buluşuyoruz desene
yıldızlara baktırdım, fallarda çıkmıyorsun... seni görmem imkansız, imkansız, imkansız, rüyalarım olmasa pencereden bakmıyor, yollara çıkmıyorsun... seni görmem imkansız, imkansız, imkansız, rüyalarım olmasa

dipnot: Zeki Müren'den dinlemeyi çok sevdiğim kürdîli hicazkar makamında bir şarkıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…