1, 2, 3 tıp.
Beni mi merak ettin yoksa sör'ü mü? Anlamadım?
dün seni merak ettim Greenjade, hiç göremeyince... Sör'e sordum seni. "Rahatsız." dedi. Ben de ondan etkilendim sanırım gece rüyamda Sör'ü gördüm.
aşkın gözyaşları 1 sinan yağmur
sayfa sayısı 243 ne kadar zaman içinde okuyacağım ?
Herkese merhaba; finallerim bittiğine göre kitaplarıma geri dönüyorum ,
''Gözlerini sımsıkı kapat '' kitabımın adı ; 310. sayfadayım toplam 566 sayfa
çok hızlı gittiğini söyleyemicem açlık oyunlarından sonra gitmiyor sanki , bir de serinin ilk kitabı aklından bir sayı tut bundan çok çok çok çok çok daha güzeldi
surrender liste yapıyor musun acaba???
daha dün temizledi ne çabuk dolmuşGülümsün, ''posta kutusu'' diyorum. Gerisini sen anla.
turkuazcanım, sen listede var mısın? Bu konunun birinci sayfasını okudun mu? Listede varsan eğer, diğer konumuza da yaz "bitirdim" diye... listeye girmek istiyorsan; okuyacağın kitabın adını sanını ve sayfa numarasını yaz. Yönetici Bilge Sör sana okuman için gün versin.
Tebrikler bu arada.
yıldızlara baktırdım, fallarda çıkmıyorsun... seni görmem imkansız, imkansız, imkansız, rüyalarım olmasapencereden bakmıyor, yollara çıkmıyorsun... seni görmem imkansız, imkansız, imkansız, rüyalarım olmasa
dipnot: Zeki Müren'den dinlemeyi çok sevdiğim kürdîli hicazkar makamında bir şarkıdır.
'Mutlu olmak için ne yapıyorsun?Sadece kendin için?'
Soru maksatlıydı, bir eylem ima ediyordu.Gün içinde pek çok şey yapıyordu ve pek çok şey de onu mutlu ediyordu ama Claire konunun bu olmadığının farkındaydı.Üstelik bununla sınırlı olmadığının da farkındaydı.Bilinçli olarak kendini mutlu edecek bir şeyler yapabilmek için önce kim olduğunu bilmek gerekiyordu.
Okuduğum kitaptan alıntı okuyunca bende kendimi düşündüm acaba bu yazıyı okuyunca benim gibi düşünen çıkacak mı?:)))
pardon üstat! Bu konularda senin üstat olduğunu unutmuşum. (müzik konularında!)ovvvv bak sen okuyucu gulumsun'e
pardon üstat! Bu konularda senin üstat olduğunu unutmuşum. (müzik konularında!)
öyle deme, karşındaki bir konuda senden daha iyiyse ister istemez susuyorsun ya da ben öyleyim bilemiyorum.aman canım
ne önemi var
öyle deme, karşındaki bir konuda senden daha iyiyse ister istemez susuyorsun ya da ben öyleyim bilemiyorum.tabii bir miktar işin şakası da var.
seçenekleri sun biz seçelim.yeni başlayacagım kitaba karar vermedım
yarın başlayacagım
seçenekleri sun biz seçelim.(bana ne oluyorsa )
yeni başlayacagım kitaba karar vermedım
yarın başlayacagım
Neler var mesela???
Ben bugün gram okumadım çok suçluyum çok:26:
bende 2 gün ara vermiştim, dün telafı ettımkendımı affettım
çok var aslında, ben geçen gün aldıklarımı bıtırmeye karar verdım.
maksim gorki-benım üniversitelerim
balzac- vadideki zambak
puşkin- yüzbaşının kızı
namık kemal-gülnihal
bunlardan bırını seçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?