bugün 150 sayfa okusam ne güzel olur
Çok değil mi ya? Bu hızla gidersen gözlerin bozulmasın sonra.
2 gündür okumuyorum
okuyunca da böyle acısını çıkarmaya çalışıyorum işte
Sadece 10 sayfa okuyabildim
sizler yine şanslısınız öyle ya da böyle ayraç satan yerler var çevrenizde.
yaşadığım yerde o bile yok.
karton ayraçlardan kullanıyorum ya da kendim yapmak zorundayım
Günaydın öncelikle, pasarofca, ben yazacaktım efla yazmış bile... ne önemi var ayracın. ben bazen yanımda ayraç yoksa elime nasıl bir kağıt geçerse onu koyuyorum kaldığım yere... bazen bir takvim yaprağı bazen alelade bir kağıt önemli olan işini görmesi ve sayfaların kıvrılmaması!!! ben de nefret ederim sayfaların kıvrılmasından! :117::) önemli olan işini görmesi bence.
bazen kitabı bıraktığımda nasıl bir kağıt bulursam onu sıkıştırım araya, geçen gün küçük not kağıtlarından kullanmıştım, son zamanlarda bir de tiyatro biletini ayraç niyetine kullandığım bile oldu
yeter ki sayfanın ucu kıvrılmasın, ona çok sinirlenirim. eşim bazen yapar, benim kitabımı kıvırmışsa
birçok yeni kitapta, kitaba özel ayraçlar oluyor içinde, kapağın resmiyle-ismiyle kitap ayracı içinden çıkıyor. onları çok seviyorum işte
seni merak ettim canım, rahatsızmışsın. geçmiş olsun. hatta sanırım o yüzden olsa gerek rüyamda Surrender'i gördüm. yengesi ile seyahate gidiyordu. (abisinin eşi) bana dedi ki: "Andıç'a selam söyle!" Andıç, senmişsin. yani nickin öyleymiş.Nabeersiiiin konu sahibi?
jade, uyudun mu? sana bişi dicem
kimseye söyleme
seni merak ettim canım, rahatsızmışsın. geçmiş olsun. hatta sanırım o yüzden olsa gerek rüyamda Surrender'i gördüm. yengesi ile seyahate gidiyordu. (abisinin eşi) bana dedi ki: "Andıç'a selam söyle!" Andıç, senmişsin. yani nickin öyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?