- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Huyun değişti senin SOS!yarım bıraktığım kitaplara bir tane daha eklendi. hiç Kaiken modunda değilim
Lolik yüksek müsadenle al yazmalım selvi boylum okuyacağım
Huyun değişti senin SOS!
yarım bırakmak falan. :)
Loliss, izin verir misin?
SOS Cengiz AYTMATOV okuyabilir mi?
Bu arada SOS "Selvi boylum al yazmalım" o! :) (düzeltmez isem çatlarım.)
ama ben baktım. yanlış yapmayayım diye... http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=101746değil canım tam tersi
kızlar size bişey soracağım benim vücudum hep çok yorgun ve hep uykum var enerjim tükenmiş durumda bildiğiniz uyku yapmayan enerji vere vitamin var mı dikkatte verse sürer olur
Eki Görüntüle 987429 .....................................
ama ben baktım. yanlış yapmayayım diye... http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=101746
gerçi şimdi de bunu buldum. http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=46830
var canım solıyım hemde kg aldırmıyo ben kullanıyorum sabah tok karnına ıcıyorum ben gun boyu zımba gıbıyım GİNVİT adı hapın memnun kalırsın %100 yan etkısız tavsiye ederimkızlar size bişey soracağım benim vücudum hep çok yorgun ve hep uykum var enerjim tükenmiş durumda bildiğiniz uyku yapmayan enerji vere vitamin var mı dikkatte verse sürer olur
canım bence önce tahlil yaptır. vitamin takviyesi ben de kullandım ama pek işe yaradığını söyleyemem
var canım solıyım hemde kg aldırmıyo ben kullanıyorum sabah tok karnına ıcıyorum ben gun boyu zımba gıbıyım GİNVİT adı hapın memnun kalırsın %100 yan etkısız tavsiye ederim
ilaç dedin mi ben damlarım hayatım çünküm kocam mümessil :) prospektus gıbı hatunum haydı sor sor :)))bi kerede birşeyi bilme ecmelim yavvv çok sağol hemen araştırcam tam benlikmiş
ilaç dedin mi ben damlarım hayatım çünküm kocam mümessil :) prospektus gıbı hatunum haydı sor sor :)))
ehh aldın madem oku bariyarım bıraktığım kitaplara bir tane daha eklendi. hiç Kaiken modunda değilim
Lolik yüksek müsadenle al yazmalım selvi boylum okuyacağım
ahahah kalmassın korkma hangı vıtamın uyku yapıyormus kız o degılde zımba gıbı enerjıklıgınden yerınde duramassın akşam eve gidince bile sürer o enerjın :) bide supradıyn dıye bısı var ama kg aldırıyo bu sımdıye kadar kı ıctıklerımın en bombası duracell pıl gıbıyım 10 kata kadar guclu ... bide vucuttakı halsızlık ıcın %100 saf balık yağı tavsıye edebılırım oda kg yapmaz saf oldugu ıcın yazayım mı adını ocean plus gunde 1 tane tok karnına bu ıdeal kg nu korumadada yardımcı bırını ıcersem oburunu ıcmıyorum ben baya ıyıym ama cok sukur halbusem depresyondayım yanı dvamlı uyuyor olmam lazım ama masallah kosu bandı gıbıyımvayy canınaaacanım sabahları uyanmakta zorlanmam değil mi daha rahat kalkarım yani gün içinde ofistede uyuya kalmam değil mi şu sıra durmadan uyuya kalıyorum çünkü
yaptırıyorum hep aynı şey kansızlık ve bazı dönemler kanımda enfeksiyon oluyo enfeksiyon arttıkça bu halimde artmaya başlıyo ve şu sıra ciddi anlamda çok fena durumdayım..
doktor verdi bi tane suya konuluyo çok iyi gelir dedi hiç bir işime yaramadı
siyah sütteki gibi vitaminler istiyom ben
ehh aldın madem oku bari
ahahah kalmassın korkma hangı vıtamın uyku yapıyormus kız o degılde zımba gıbı enerjıklıgınden yerınde duramassın akşam eve gidince bile sürer o enerjın :) bide supradıyn dıye bısı var ama kg aldırıyo bu sımdıye kadar kı ıctıklerımın en bombası duracell pıl gıbıyım 10 kata kadar guclu ... bide vucuttakı halsızlık ıcın %100 saf balık yağı tavsıye edebılırım oda kg yapmaz saf oldugu ıcın yazayım mı adını ocean plus gunde 1 tane tok karnına bu ıdeal kg nu korumadada yardımcı bırını ıcersem oburunu ıcmıyorum ben baya ıyıym ama cok sukur halbusem depresyondayım yanı dvamlı uyuyor olmam lazım ama masallah kosu bandı gıbıyım
bulursan bana da yollavalla bir sürü para bayılıp solgar balık yağı aldım hiçbir işe yaramadı. tövbe ettim artık
çok iyisin biliyorsun değil mi
supradyn bende hem kilo hemde uyku yapan ilaç..
artı benim kilo almaya ihtiyacım var fakat ilaçla alınan killoya karşıyım ben o yüzden kilo yapan vitamin kullanmıyorum
o balık yağlarınında 1 gr faydası yok bana..
belkide benim bünyeyle alakalıdır..
ama tavsiye ettiğin ilacı doktoruma danışıp alacağım canım çok sağoll..
sende bi çıkamadın depresyondan anladık depresyon dayında bu kadar sıkta gidilmez ki.. espiriye gel ya rabbimmm
kızlar size bişey soracağım benim vücudum hep çok yorgun ve hep uykum var enerjim tükenmiş durumda bildiğiniz uyku yapmayan enerji vere vitamin var mı dikkatte verse sürer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?