Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yarım bıraktığım kitaplara bir tane daha eklendi. hiç Kaiken modunda değilim

Lolik yüksek müsadenle al yazmalım selvi boylum okuyacağım

yarım bıraktığım kitaplara bir tane daha eklendi. hiç Kaiken modunda değilim

Lolik yüksek müsadenle al yazmalım selvi boylum okuyacağım
Huyun değişti senin SOS!
yarım bırakmak falan. :)

Loliss, izin verir misin?
SOS Cengiz AYTMATOV okuyabilir mi?

Bu arada SOS "Selvi boylum al yazmalım" o! :) (düzeltmez isem çatlarım.)

kızlar size bişey soracağım benim vücudum hep çok yorgun ve hep uykum var enerjim tükenmiş durumda bildiğiniz uyku yapmayan enerji vere vitamin var mı dikkatte verse sürer olur

kızlar size bişey soracağım benim vücudum hep çok yorgun ve hep uykum var enerjim tükenmiş durumda bildiğiniz uyku yapmayan enerji vere vitamin var mı dikkatte verse sürer olur

canım bence önce tahlil yaptır. b12 ya da demir eksikliği de olabilir.vitamin takviyesi ben de kullandım ama pek işe yaradığını söyleyemem

Son düzenleme:
var canım solıyım hemde kg aldırmıyo ben kullanıyorum sabah tok karnına ıcıyorum ben gun boyu zımba gıbıyım GİNVİT adı hapın memnun kalırsın %100 yan etkısız tavsiye ederim

canım bence önce tahlil yaptır. vitamin takviyesi ben de kullandım ama pek işe yaradığını söyleyemem

yaptırıyorum hep aynı şey kansızlık ve bazı dönemler kanımda enfeksiyon oluyo enfeksiyon arttıkça bu halimde artmaya başlıyo ve şu sıra ciddi anlamda çok fena durumdayım..
doktor verdi bi tane suya konuluyo çok iyi gelir dedi hiç bir işime yaramadı

siyah sütteki gibi vitaminler istiyom ben

var canım solıyım hemde kg aldırmıyo ben kullanıyorum sabah tok karnına ıcıyorum ben gun boyu zımba gıbıyım GİNVİT adı hapın memnun kalırsın %100 yan etkısız tavsiye ederim

bi kerede birşeyi bilme ecmelim yavvv çok sağol hemen araştırcam tam benlikmiş

ilaç dedin mi ben damlarım hayatım çünküm kocam mümessil :) prospektus gıbı hatunum haydı sor sor :)))

vayy canınaaa canım sabahları uyanmakta zorlanmam değil mi daha rahat kalkarım yani gün içinde ofistede uyuya kalmam değil mi şu sıra durmadan uyuya kalıyorum çünkü

vayy canınaaa canım sabahları uyanmakta zorlanmam değil mi daha rahat kalkarım yani gün içinde ofistede uyuya kalmam değil mi şu sıra durmadan uyuya kalıyorum çünkü
ahahah kalmassın korkma hangı vıtamın uyku yapıyormus kız o degılde zımba gıbı enerjıklıgınden yerınde duramassın akşam eve gidince bile sürer o enerjın :) bide supradıyn dıye bısı var ama kg aldırıyo bu sımdıye kadar kı ıctıklerımın en bombası duracell pıl gıbıyım 10 kata kadar guclu ... bide vucuttakı halsızlık ıcın %100 saf balık yağı tavsıye edebılırım oda kg yapmaz saf oldugu ıcın yazayım mı adını ocean plus gunde 1 tane tok karnına bu ıdeal kg nu korumadada yardımcı bırını ıcersem oburunu ıcmıyorum ben baya ıyıym ama cok sukur halbusem depresyondayım yanı dvamlı uyuyor olmam lazım ama masallah kosu bandı gıbıyım

bulursan bana da yolla valla bir sürü para bayılıp solgar balık yağı aldım hiçbir işe yaramadı. tövbe ettim artık

ehh aldın madem oku bari

çok iyisin biliyorsun değil mi

supradyn bende hem kilo hemde uyku yapan ilaç..
artı benim kilo almaya ihtiyacım var fakat ilaçla alınan killoya karşıyım ben o yüzden kilo yapan vitamin kullanmıyorum
o balık yağlarınında 1 gr faydası yok bana..
belkide benim bünyeyle alakalıdır..
ama tavsiye ettiğin ilacı doktoruma danışıp alacağım canım çok sağoll..
sende bi çıkamadın depresyondan anladık depresyon dayında bu kadar sıkta gidilmez ki.. espiriye gel ya rabbimmm

ben supradyn, pharmaton, solgar ve pulse balık yağlarından kullandım. verdiğim tüm para çöpte.
bence de doktora danış canım

Tatlım aynı şikayetlerden ekim ayında doktora gittim, yoksa bir sorunum mu var diye. Tüm tahlillerim normal. Doktora takviye kullanmak istedim, men etti resmen beni. Zaten yeterli tüm vitamin ve minerallere sahipsin, zaten fazlası atılır. Sen onu içsen de fazla olduğundan boşuna metabolizmayı yorarsın diye. Hak verdim, mantıklı açıkçası.

Şimdi yine aynı hallerdeyim, yorgun hissedince dinleniyorum, o zamanlar da böyle böyle atlatmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…