Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bana kım buldu senın gibi şaşkını [video=youtube;mzgqVaJ3WCE]http://www.youtube.com/watch?v=mzgqVaJ3WCE[/video]

Eki Görüntüle 987429 .....................................

bu arada geçen al yazmalım filminde kullanılan kamyoneti bulmuşlar
Türkan Şoray'ı falan götürmüşler...
haber boyunca tüm oyunculardan,yönetmenden,müzikleri yapandan vs.bahsettiler durdular
Cengizim'in adı bile geçmedi çok sinirlendim,eserin sahibi o yaa

Son düzenleme:
teşekkürler,sen de öylesin

evet biliyorum

çok kızıyorum bu durumlara. asıl kahramanın adı bile anılmıyor

günaydın canım ama benim kanımla alakalı sorunlarım var malesef..
ve artık bitkinliğim hat safaya ulaştı sürekli yorgunum ne kadar dinlenirsem dinleneyim yorgunum..
zaten ağır tempo bi yaşantım var hayatım çok zorlaşmaya başladı bi takfiye almak zorundayım artık..

günaydın dünya güzeli bilge hatunlar hayırlı cumalar hepinize

Kathleen Long Gökkuşağını Yakalamak bitti..

yeni kitabım Reşat Nuri Güntekin Yaprak Dökümü..

Kullanabilirisn o zaman canım, hakkında olumlu yorumlar okudum Gin Vit'in. Doktorun da onaylarsa neden olmasın.

Son düzenleme:
günaydın bilgeler
dün okuyamadım hiç keyfim yoktu
kitabımda sayfa 118 deyim bugün biraz okumak istiyorum

evet en kısa zamanda danışacağım doktora o onaylarsa hemen alacağım kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım

merhaba canım
bendede sürekli bir yorgunluk vardı 2 kerede gözlerim karardı bayılmıştım. telesami çıkmıştı bende. akdeniz anamisi pek bilinmiyor aslında ama ülkemizde çok yaygın bir hastalık.sonradan kardeşimde de olduğunu öğrendik. b12 ve folik asit alman gerekiyor.ben önceden kendimi kansız zannedip demir alıyordum yanlışmış

bide tabii su içmek çok faydalı sürekli çay içen biri olarak söylüyorum ama sağlıklı günler

bende sürekli çay içiyorum suyu çok fazla tüketemiyorum..
balık haftanın 3 günü yiyorum diyebilirim sana ama bende demirde kanda eksik bunlar için ilaç kullanıyor muyum hayırrrrr..
kan ilacımı alsam bak aklıma düştü şimdii

demir kullanmadan önce bence telesami testi yaptır derim.çünkü kansız değilsen allah korusun alınan fazla demir insanı zehirliyormuş bile.telesami kan hücrelerinin küçük olması.örneğin benim 100/100 olması gerekirken 40/100 büyüklüğünde çıktı.testlerde 10-11 falan çıkardı kanım ama aslında bu garip hastalıktan

doktordan habersiz ilaç kullanmam zaten canım ama daha önce yaptırdığım testlerde ikiside eksik çıkmıştı zaten kısa süre içinde doktora gideceğim bu konular ile ilgili olarak..
çok teşekkür ederim

yorumu görünce dayanamadım da benim de 8-9 çıkıyor hep napsam fayda yok hep kansızım acaba dediğiniz şeyden olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…