bulursan bana da yollavalla bir sürü para bayılıp solgar balık yağı aldım hiçbir işe yaramadı. tövbe ettim artık
çok iyisin biliyorsun değil mi
Eki Görüntüle 987429 .....................................
teşekkürler,sen de öylesin
bu arada geçen al yazmalım filminde kullanılan kamyoneti bulmuşlar
Türkan Şoray'ı falan götürmüşler...
haber boyunca tüm oyunculardan,yönetmenden,müzikleri yapandan vs.bahsettiler durdular
Cengizim'in adı bile geçmedi çok sinirlendim,eserin sahibi o yaa
pataklamaklazım böylelerinievet biliyorum
çok kızıyorum bu durumlara. asıl kahramanın adı bile anılmıyor
pataklamaklazım böylelerini
çok da mütevazisin
Tatlım aynı şikayetlerden ekim ayında doktora gittim, yoksa bir sorunum mu var diye. Tüm tahlillerim normal. Doktora takviye kullanmak istedim, men etti resmen beni. Zaten yeterli tüm vitamin ve minerallere sahipsin, zaten fazlası atılır. Sen onu içsen de fazla olduğundan boşuna metabolizmayı yorarsın diye. Hak verdim, mantıklı açıkçası.
Şimdi yine aynı hallerdeyim, yorgun hissedince dinleniyorum, o zamanlar da böyle böyle atlatmıştım.
günaydın canım ama benim kanımla alakalı sorunlarım var malesef..
ve artık bitkinliğim hat safaya ulaştı sürekli yorgunum ne kadar dinlenirsem dinleneyim yorgunum..
zaten ağır tempo bi yaşantım var hayatım çok zorlaşmaya başladı bi takfiye almak zorundayım artık..
Kullanabilirisn o zaman canım, hakkında olumlu yorumlar okudum Gin Vit'in. Doktorun da onaylarsa neden olmasın.
Selam bilgeler, bugün benim doğum günüm Eki Görüntüle 986419 Eki Görüntüle 986420
evet en kısa zamanda danışacağım doktora o onaylarsa hemen alacağım kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım
merhaba canım
bendede sürekli bir yorgunluk vardı 2 kerede gözlerim karardı bayılmıştım. telesami çıkmıştı bende. akdeniz anamisi pek bilinmiyor aslında ama ülkemizde çok yaygın bir hastalık.sonradan kardeşimde de olduğunu öğrendik. b12 ve folik asit alman gerekiyor.ben önceden kendimi kansız zannedip demir alıyordum yanlışmış
bide tabii su içmek çok faydalı sürekli çay içen biri olarak söylüyorum ama sağlıklı günler
demir kullanmadan önce bence telesami testi yaptır derim.çünkü kansız değilsen allah korusun alınan fazla demir insanı zehirliyormuş bile.telesami kan hücrelerinin küçük olması.örneğin benim 100/100 olması gerekirken 40/100 büyüklüğünde çıktı.testlerde 10-11 falan çıkardı kanım ama aslında bu garip hastalıktan
kızlar 5 tanecik yeni kitabım daha olduu an itibari ile çok mutluyummmmm
demir kullanmadan önce bence telesami testi yaptır derim.çünkü kansız değilsen allah korusun alınan fazla demir insanı zehirliyormuş bile.telesami kan hücrelerinin küçük olması.örneğin benim 100/100 olması gerekirken 40/100 büyüklüğünde çıktı.testlerde 10-11 falan çıkardı kanım ama aslında bu garip hastalıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?