bol bol okumalarrr hayırlı olsun
neler aldınnnn
kızlar beğenilerde normalde kuş çıkıyor ya peki bu ne anlama geliyor bilen var mı kiblendim mi yoksa geneeee
kırmızı ile yuvarlak içine aldığım şeyden bahsediyorum
benim de eski zamanlardan kalma bi cezam var ve senin eklediğin gibi yuvarlak şeysi varama kırmızı benimkini içiii
seninki de uyarıdır belki :26:
bir cuma günü ne kadar uzun olabilir? :26:
bugünkü çooook uzun zaten efkarlıyım
dün telefonumu düşürdüm resmen üzerinden tekerlek geçti.. ekran kırıldı
servis ortalama 500 tutar dedi.. ne edem nerelere gidem
ay kurbancıkım ben unuttum sana whatsuptan mesaj attım bide kendi kendime tribe girdim cevap vermiyosun diyeçok pardon günahını aldım beni affedebilicik misin :26:
bugünkü çooook uzun zaten efkarlıyım
dün telefonumu düşürdüm resmen üzerinden tekerlek geçti.. ekran kırıldı
servis ortalama 500 tutar dedi.. ne edem nerelere gidem
bu günkü kadar
canım ya çok geçmiş olsun. yenisini almak daha mantıklı sanırım
sabah çıktığımda hava ne güzeldi.şimdi bir sis çöktü inan göz gözü görmüyorişe gelene kadar dondum öğlen
oyy kuzum benimwhatsapp sizlere ömür şuanki telefonum akılsız telefon
biz de senle ilişkimize eski usul mesajlaşarak devam edelim
bu arada senin numara da gitmiş oldu böylece
yenisi de pahalıeşimin hediyesiydi bi de
çok da seviyodum keratayı, düşüverdi elimdenyaptırıcam mecbur keşke yarın aaa biz yanlış hesaplamışız size 200 e olur deseler
tamam mesaj atarım ben sanayaa s4 için 500 iyi demiş yani telefonun kendisi 1500 zaten ama yaptırmak yerine başka alıcaksan 1200 civarına sony xperia z yi tavsiye ediyorum ben onu kullanıyorum çok sağlam yerlerde süründürdüm resmen her gün en az 1 kere yere düşürürüm zaten onun için sony aldım..tabi s4 e göre biraz kalas duruyo...ama görüntü kalitesi falan güzel...
canım ya çok geçmiş olsun. yenisini almak daha mantıklı sanırım
sabah çıktığımda hava ne güzeldi.şimdi bir sis çöktü inan göz gözü görmüyorişe gelene kadar dondum öğlen
beklicem mesajını
ya benimki de hep düştü elimden.. eller küçük tel büyük geliyor sanırım ama hiç bişi olmamıştı bu zamana kadar
bu sefer üstünden tekerlek geçti ya resmen.. zaten çatlamaması mucize olurdu..
başka bi masraf çıkarmazlar inşallah ne bilim içinde de sorun var gibilerinde..
yeni teli ancak bunu yapamayız, yapılmaz derlerse düşüncem canım yoksa eşimin hediyesi bu bana kıyamam hiç.. yapsınlar telefoncuğumu
yorumu görünce dayanamadım da benim de 8-9 çıkıyor hep napsam fayda yok hep kansızım acaba dediğiniz şeyden olabilir mi
Bircan geçmiş olsun.Günaydın Kızlar
Dün kitap okuyamadım rahatsızım biraz
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Ben de talasemi taşıyıcısıyım ve yazdıklarına bire bire katılıyorum. Halam senelerce demir eksikliği kansızlığı tanısıyla demir ilaçları aldı. Boşuna karaciğere zarar!merhaba canım
bendede sürekli bir yorgunluk vardı 2 kerede gözlerim karardı bayılmıştım. telesami çıkmıştı bende. akdeniz anamisi pek bilinmiyor aslında ama ülkemizde çok yaygın bir hastalık.sonradan kardeşimde de olduğunu öğrendik. b12 ve folik asit alman gerekiyor.ben önceden kendimi kansız zannedip demir alıyordum yanlışmış
bide tabii su içmek çok faydalı sürekli çay içen biri olarak söylüyorum ama sağlıklı günler
Canım, bazı doktorlar da bilmiyorlar maalesef. Halama demir eksikliği kansızlığı diye demir ilaçları vermişler. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama iyi bir hastanede "Talasemi Testi" yaptır. HEMOGLOBİN değerlerin düşükse. İstanbul'da ÇAPA mesela. Biz orada yaptırdık. Testin adı: hemoglobin elektroforezidoktordan habersiz ilaç kullanmam zaten canım ama daha önce yaptırdığım testlerde ikiside eksik çıkmıştı zaten kısa süre içinde doktora gideceğim bu konular ile ilgili olarak..
çok teşekkür ederim
Merhaba bilgeler
Kitabımın sanırım 140. sayfasında falanım. :)
Bircan geçmiş olsun.
Ben de talasemi taşıyıcısıyım ve yazdıklarına bire bire katılıyorum. Halam senelerce demir eksikliği kansızlığı tanısıyla demir ilaçları aldı. Boşuna karaciğere zarar!
Canım, bazı doktorlar da bilmiyorlar maalesef. Halama demir eksikliği kansızlığı diye demir ilaçları vermişler. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama iyi bir hastanede "Talasemi Testi" yaptır. HEMOGLOBİN değerlerin düşükse. İstanbul'da ÇAPA mesela. Biz orada yaptırdık. Testin adı: hemoglobin elektroforezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?