merhaba bilgeler
1-9 mart arası tüyap kitap fuarı var istanbulda . ben gitmiştim bi öncekine Sanırım gitmem Ama güzel oluyor %50 ye yakın indirim oluyor kitaplarda.belki ilginizi geçer.ben bu ara takasa sardım evde deokunmayı bekleyen bayağı kitabım var.onları bitirsem süper olur.
loliss iskender pala yı beğendinmi onu soracaktım
slm kızlar kitabımın 114. sayfasındayım istanbulda yağmur var ama ben işteyim keşke evimde olabilseydim camımın önünde kahvem eşliğinde kitabımı okuya bilseydim..
ahhh bunu yazmayacaktın dostum
orada da var mı yağmur canım sende iştesin tabi neyse 4 ay daha sık dişini
Türk kızı yağmur yağınca, kahvesini sıcak çikolatasını alıp kitap filan okumaz; balkona 300 km hızla koşup çamaşırları toplar. Kendinize gelin. -ALINTI-slm kızlar kitabımın 114. sayfasındayım istanbulda yağmur var ama ben işteyim keşke evimde olabilseydim camımın önünde kahvem eşliğinde kitabımı okuya bilseydim..
yağmur yok ama hava kapalı ve soğuk :18:
4 ay kısmını düşünmemeye çalışıyorum sayınca geçmiyorben de bir tuhaf oldum ha sanki bedava çalışıyorum
Türk kızı yağmur yağınca, kahvesini sıcak çikolatasını alıp kitap filan okumaz; balkona 300 km hızla koşup çamaşırları toplar. Kendinize gelin. -ALINTI-
benimde mart sonu iş yerim kapanacaktı şimdi vazgeçip temmuz haziran sonuna ertelediler..
herkes çok üzülüyorum sanıyordu ama ben utanmasam göbek atacak durumdaydımama şuanda karalar bağladım die bilirim
Bir yerde okumuştum. Baktım sizin konuya tam denk geldi. Paylaşayım dedim.nerden buluyorsun bunları her defasında yerlere yatırıyorsun beni gülmekten
Türk kızı yağmur yağınca, kahvesini sıcak çikolatasını alıp kitap filan okumaz; balkona 300 km hızla koşup çamaşırları toplar. Kendinize gelin. -ALINTI-
çok ayıpbak bak da benden örnek al
memnun oldum. ilk kez bir Fransız arkadaşım oldu. :)
ben fıransızım filoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?