Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilgeler
1-9 mart arası tüyap kitap fuarı var istanbulda . ben gitmiştim bi öncekine Sanırım gitmem Ama güzel oluyor %50 ye yakın indirim oluyor kitaplarda.belki ilginizi geçer.ben bu ara takasa sardım evde deokunmayı bekleyen bayağı kitabım var.onları bitirsem süper olur.

loliss iskender pala yı beğendinmi onu soracaktım

canım bu kitap fuarı nerde oluyo?ben kitabı beğendim,iskenderin dilini sverim zaten,e konusu da ilgimi çeken Bi konu...sonuç olarak beğendim diyebilirim.hele ki Bi çileğin anlatması da bayağı ilginç geldi..sen bitirdin mi

Son düzenleme:
Bügün neredeyse 40 sayfa okudum . Güneş çavması Nı çok merak ettim. En kısa zamanda okuyacağım

Kralların Çarpışması Kısım 2- 87. sayfadayım.
Dizisini izleyenler vardır, dizisini çok beğenerek izliyordum ama artık kitaplara geçip, seride ilerledikçe diziyi izleme kararı aldım. Ve şunu söyleyebilirim, kitaptan diziye en iyi uyarlama kesinlikle bu. (Tabii bildiklerim arasından) Diziyi izlemiş olmam kitabın tadını pek azaltmadı. Hatta dizide adam çokluğundan kim olduğunu bilmediğim pek çok karakter varmış, onları da kafamda bi düzenledim.

Günaydın pazartesiye ve tüm pazartesicilere
bu sabah yağmur var İstanbul'da:))

slm kızlar kitabımın 114. sayfasındayım istanbulda yağmur var ama ben işteyim keşke evimde olabilseydim camımın önünde kahvem eşliğinde kitabımı okuya bilseydim..

orada da var mı yağmur canım sende iştesin tabi neyse 4 ay daha sık dişini

yağmur yok ama hava kapalı ve soğuk :18:
4 ay kısmını düşünmemeye çalışıyorum sayınca geçmiyor ben de bir tuhaf oldum ha sanki bedava çalışıyorum

slm kızlar kitabımın 114. sayfasındayım istanbulda yağmur var ama ben işteyim keşke evimde olabilseydim camımın önünde kahvem eşliğinde kitabımı okuya bilseydim..
Türk kızı yağmur yağınca, kahvesini sıcak çikolatasını alıp kitap filan okumaz; balkona 300 km hızla koşup çamaşırları toplar. Kendinize gelin. -ALINTI-

yağmur yok ama hava kapalı ve soğuk :18:
4 ay kısmını düşünmemeye çalışıyorum sayınca geçmiyor ben de bir tuhaf oldum ha sanki bedava çalışıyorum

benimde mart sonu iş yerim kapanacaktı şimdi vazgeçip temmuz haziran sonuna ertelediler..
herkes çok üzülüyorum sanıyordu ama ben utanmasam göbek atacak durumdaydım ama şuanda karalar bağladım die bilirim

benimde mart sonu iş yerim kapanacaktı şimdi vazgeçip temmuz haziran sonuna ertelediler..
herkes çok üzülüyorum sanıyordu ama ben utanmasam göbek atacak durumdaydım ama şuanda karalar bağladım die bilirim

çok ayıp bak bak da benden örnek al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…