Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bayanlar
ah ne güzel yağmur yağıyor.İstanbul susuzluktan kırılıyor ayıptır söylemesi hergün banyo yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum.

beylikdüzü cnr da biraz uzak ama metrobüsle gidince rahat önünde iniyorsun

benim görebileceğim yerlerde kitap fuarlarından falan bahsetmeyin, kıskanıyorum

slm herkese

bende katılmak istiyorum aranıza.napıyoruz genel olarak? hedefmi koyuyoruz kendimize şukadar sayfa şu kadar günde yada şu kadar ayda ...tane kitap şeklide.aydınlatırsanız sevinirim

bu arada Babil in 100 sayfası falan kaldı.araya kitap aldım bu hafta bitiririm inş

ben bazı kısımlarını pek anlayamadım.üstü kapalı sorayım kıtabın içinde sır arıyorlarya kitabın sonunda ortaya çıkıyorlarmı amaçları ne pek kavrayamadım

slm herkese

bende katılmak istiyorum aranıza.napıyoruz genel olarak? hedefmi koyuyoruz kendimize şukadar sayfa şu kadar günde yada şu kadar ayda ...tane kitap şeklide.aydınlatırsanız sevinirim

selamlar hoş geldin aramıza
konumuzun ilk sayfasında nasıl bir yol izlediğimiz mevcut. sayfa ya da kitap sınırımız yok. herkes okuyabildiği kadar yani
ha bir de önemli bir ayrıntı, bitirdiğimiz kitapları aşağıda linkini vereceğimiz konuya yapıyoruz. buraya yazınca yazışmalardan dolayı kaybolabiliyor

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561

söyleyeyim mi

slm herkese

slmmm hoş geldin aramıza
aydınlatma işini sosa bırakıyorumm

hoş bulduk :) tmm göz atayım ben ilk sayfaya.tşk ederim
slmmm hoş geldin aramıza
aydınlatma işini sosa bırakıyorumm
hoş bulduk kelebek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…