Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi geceler kızlar
kitabım bitmek üzere.. bu gece bitirip yarın yeni kitabıma başlıcam kısmetse

iyi geceler bilgeler ben bu kinyas ve kayraya başladım başlamasına da odaklanamıyorum bir türlü 3-5 sayfa okuyup okuyup bırakıyorum, sürekli dikkatim dağılıyor, ay şunu yapayım ay bunu yapayım diyorum ama yaptığım bir şey de yok :44: tuhaf bir ruh halindeysem demek yok kitap da ilgi çekici ama bilmiyorum bakalım nereye varacak sonumuz

bu ara bende de var odaklanamama.bak nerdeyse bir hafta oldu tek birkitap bile bitiremedim

bu ara bende de var odaklanamama.bak nerdeyse bir hafta oldu tek birkitap bile bitiremedim

çok sinir bozucu bir durum benim uyku düzenim de bozuldu e onun etkisiyle tüm düzenim bozuldu, onu düzeltmeye çalışıyorum bakalım başarılı olabilecek miyim

bu arada keyifli, mutlu pazarlar herkese

günaydın kızlar
içimizdeki şeytan bitti.. daha doğrusu bitmek zorunda kaldı çünkü sayfaları eksikmiş sanırım bi 12 sayfa
sonunu oldukça merak etmekteyim yani

yaseminnnn duy sesimiiii

yeni kitabım güneş çavması olcak sosa sevgilerimle

Günaydın herkese...kitabımın son 60sayfası,bugün biter inşallah

günaydın

bitireli bir hafta oldu ve ben bir kitapta dikiş tutturamadım

inanmıyoruuummm

Güneş Çavması' nın devamını yani Güneş Çavması 2 yi buldum

elimde ne varsa bırakıp başlıyorumi şu anda inanılmaz mutluyum

pazar pazar insan depresyona girer mi yaa offffff
kendimi mi kessem
kaç sayfa sendeki canım
ben baktım şimdi bendeki kitap 256 sayfa ama bende de bi ana bitti hissi uyanmıştı

günaydın

bitireli bir hafta oldu ve ben bir kitapta dikiş tutturamadım

ben de başladım az önce, kadınlar meslektaşım daha da bi dikkatimi çekti kitap

inanmıyoruuummm

Güneş Çavması' nın devamını yani Güneş Çavması 2 yi buldum

elimde ne varsa bırakıp başlıyorumi şu anda inanılmaz mutluyum

vovvvv süper olmuş buuuuu
gözün aydın canım

pazar pazar insan depresyona girer mi yaa offffff
kendimi mi kessem

kaç sayfa sendeki canım
ben baktım şimdi bendeki kitap 256 sayfa ama bende de bi ana bitti hissi uyanmıştı

canım bendeki de 256 galiba ama eksik yani.. e kitap olarak indirip geri kalanını da okudum
bi sonuca bağlandı çok şükür

e o zaman benimki de eksik:44:

ama eksik 2. kitap. henüz tamamlanmamış. geldiği yere kadar okurum artık n'apim

çok evli çok çocuklu çok çaresiz bitti

yani okurken eğlenceli diyebilirim zman zman sıkıldım ama eğlenceli bir dil kullanılmış
günlük şeklinde olay örgüsü yok .... bi kadının günlüğü yani şehirden kırsal kesime taşınmış bir kadının adaptasyon sürecini anlatıyodu.

okunması gereken bi kitapmı? hayır okunmasada olur... okuudm pişmanmıyım hayır . illa okunması gereken bi kitap değil ama okuyuncada insanı boğmuyor ikinci kez okurmuyum hayır

sonç eh işte:)))))

sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…