evet bu öyle bildiğin sarmalardan değilyaprak sarması değil yani
hoşbuldum kelebekk
canımmevet profilde gördüm aa bu da neymişş ki dedim geldim hemen
nasıl sarma aceba .mirak ettim
şah ve sultana başlıcam.iskender pala
sos kendisi açıklasın :)evet bu öyle bildiğin sarmalardan değilyaprak sarması değil yani
o ne zamandır öyle duruyor.peki kızlar yukarda anketteki kitaba kim karar verdi
yeni geldiniz sanırım. konumuzun ilk mesajını okur musunuz?merhabaaa bende geldim hamilelikte bi vampir serisi okuyordum dogumyapinca aravermek zorunda kaldim. Raven hart cazibe. İkinci sir ucuncu intikam simdi sirada opucuk ve ihanet var kizlarrr okadar guzelki sehvetli sexi vee cok heyecanli bir kitap
merhabaaa bende geldim hamilelikte bi vampir serisi okuyordum dogumyapinca aravermek zorunda kaldim. Raven hart cazibe. İkinci sir ucuncu intikam simdi sirada opucuk ve ihanet var kizlarrr okadar guzelki sehvetli sexi vee cok heyecanli bir kitap
yapma ya:44: farklı anlamı var öylemi yada anısı falanmı var.
arama motoruna çikolata soslu sarma yazarsan ne demek istediğimizi anlarsın Miskicim
bu arada Babil in 100 sayfası falan kaldı.araya kitap aldım bu hafta bitiririm inş
ben bazı kısımlarını pek anlayamadım.üstü kapalı sorayım kıtabın içinde sır arıyorlarya kitabın sonunda ortaya çıkıyorlarmı amaçları ne pek kavrayamadım
pekisi.bakıyorum şuan.tatlımıymış senin sarman
hoş geldin canım
hamileyken vampir serisi mi okudun canım
sos kendisi açıklasın :)
o ne zamandır öyle duruyor.
yeni geldiniz sanırım. konumuzun ilk mesajını okur musunuz?
daha baslaamadim rapor vereyim baskayincami mesaj atayim yani:44:
iş kitabın Gülse Birsel'den mi?iş ve ev kitaplarımı ayırıyorum bugunden itibaren
iş kitabım: Yolculuk Nereye Hemşerim
ev kitabım: Al Yazmalım Selvi Boylum
başlayınca yazıyoruz başladığımız kitaplarıbitirince de bildirimi diğer konuya yapıyoruz
iş kitabın Gülse Birsel'den mi?
Seneler önce okumuştum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?