Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhabaaa bende geldim hamilelikte bi vampir serisi okuyordum dogumyapinca aravermek zorunda kaldim. Raven hart cazibe. İkinci sir ucuncu intikam simdi sirada opucuk ve ihanet var kizlarrr okadar guzelki sehvetli sexi vee cok heyecanli bir kitap

nasıl sarma aceba .mirak ettim

şah ve sultana başlıcam.iskender pala

evet bu öyle bildiğin sarmalardan değil yaprak sarması değil yani
sos kendisi açıklasın :)

peki kızlar yukarda anketteki kitaba kim karar verdi
o ne zamandır öyle duruyor.

merhabaaa bende geldim hamilelikte bi vampir serisi okuyordum dogumyapinca aravermek zorunda kaldim. Raven hart cazibe. İkinci sir ucuncu intikam simdi sirada opucuk ve ihanet var kizlarrr okadar guzelki sehvetli sexi vee cok heyecanli bir kitap
yeni geldiniz sanırım. konumuzun ilk mesajını okur musunuz?

hoş geldin canım
hamileyken vampir serisi mi okudun canım

Bence de sürpriz olsun

iş ve ev kitaplarımı ayırıyorum bugunden itibaren

iş kitabım: Yolculuk Nereye Hemşerim
ev kitabım: Al Yazmalım Selvi Boylum

kızlarr istanbula gidince buraya da giremedim psikoanalisti btrdim tatilde maalesef bir psikiyatristin gizli defteri bitmedi bi de yeni bi dini kitaba başladım bugün ondan okudum biraz yolda ama yine okucam buraya da yazarım bu sefer yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…