ben de aşık olsam da bunu sevdiğime yazsam diye geçirdim içimdençok güzel gerçekten
Etrafın seni sıktığı zaman kitap oku Ben şimdiye kadar her şeyden çok kitaplarımı severdim. Bundan sonra her şeyden çok seni seveceğim ve kitapları beraber seveceğiz. İnsan muhitin bayağı, manasız, soğuk tesirlerinden kurtulmak istediği zaman yalnız okumak fayda verir. Bana en felaketli günlerimde kitaplarım arkadaş oldu. Fakat bu yetmiyor. Şiirlerimde de gördün ki, kitaplara rağmen çok ıstırap çektim. Çünkü candan bir insanım yoktu. Sen benim yarım kalan tarafımı ikmâl edeceksin
tüm halini paylaştım
satırı satırına çok anlamlı
teşekkür ederim kitapkokusu bu güzel dizelerden beni haberdar ettiğin için
bir aşk hikayesi daha güzel anlatılamazdı sanırım
merhaba bayanlar keyifli okumalar.
sabahattin ali paylaşımı için çok teşekkürler çok güzel anlatmış
seninde bilmediğin birşey yok bakıyorum hanımefendi
bir aşk hikayesi daha güzel anlatılamazdı sanırım
kızlar düzenli olarak bende kitap okumak istiyorum.. buraya okudugumuz kitaplarımı yazıyoruz.. bilgi verebilirmisiniz..
selamlar
konumuzun ilk mesajını okuyarak başlayabilirsin
tamam güzelim okudum..
saklambaç-lısa gardner.... cumartesi akşamı okumaya başladım.468 sayfa ben113. sayfadayım...
hoş geldin o halde aramıza
konu dahilinde okuyup bitirdiğimiz kitapları okuyucu listemiz ve bildirimlerimiz konusuna yazıyor. şu anda linkini bulamadım
orda soru sormak dahi yokbiten kitapların takibi açısından çok öenli orası bizim için
hoşbulduk .. buldugun zaman bilgi verirsin değil mi canım...
arama kısmına yazıp bulabilirsin benceşu an kullandığım bilgisayar çok yavaş sayfadan sayfaya atlayamıyorum donuyor :18:
hoşbulduk .. buldugun zaman bilgi verirsin değil mi canım...
buldum canım. oraya bitirdiğim kitabı yazıyorum.. tarihi ile beraber.. peki oradaki listeye ne zaman dahil olacağım hemen mi..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561
ben yardımcı olayım o zaman link bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?