Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben de aşık olsam da bunu sevdiğime yazsam diye geçirdim içimden çok güzel gerçekten

Etrafın seni sıktığı zaman kitap oku… Ben şimdiye kadar her şeyden çok kitaplarımı severdim. Bundan sonra her şeyden çok seni seveceğim ve kitapları beraber seveceğiz. İnsan muhitin bayağı, manasız, soğuk tesirlerinden kurtulmak istediği zaman yalnız okumak fayda verir. Bana en felaketli günlerimde kitaplarım arkadaş oldu. Fakat bu yetmiyor. Şiirlerimde de gördün ki, kitaplara rağmen çok ıstırap çektim. Çünkü candan bir insanım yoktu. Sen benim yarım kalan tarafımı ikmâl edeceksin

tüm halini paylaştım
satırı satırına çok anlamlı
teşekkür ederim kitapkokusu bu güzel dizelerden beni haberdar ettiğin için

rica ederim canım Sabahattin Ali'nin doğum günüsü bugün o vesileyle paylaşmışlar ben de blog sitesinde gördüm

ofiste okumadığım tek kitabım kalmış.
bu yüzden yeni kitabım Sherlock Holmes Akıl Oyunlarının Gökgesinde..

kitabıma dün başlayacaktım başlayamadım.bugün şükür başlayabildim.boş buldakça sarılıyorum hemen

Merhaba
Bugün kitabımı bitirdim. Yeni kitabım Cevdet bey ve oğulları .

kızlar düzenli olarak bende kitap okumak istiyorum.. buraya okudugumuz kitaplarımı yazıyoruz.. bilgi verebilirmisiniz..

selamlar

konumuzun ilk mesajını okuyarak başlayabilirsin

tamam güzelim okudum..

saklambaç-lısa gardner.... cumartesi akşamı okumaya başladım.468 sayfa ben 113. sayfadayım...

okuma günlerine katılmadan istediğim kitabı okuyabilirim değil mi?

Son düzenleme:
tamam güzelim okudum..

saklambaç-lısa gardner.... cumartesi akşamı okumaya başladım.468 sayfa ben113. sayfadayım...

hoş geldin o halde aramıza
konu dahilinde okuyup bitirdiğimiz kitapları okuyucu listemiz ve bildirimlerimiz konusuna yazıyor. şu anda linkini bulamadım
orda soru sormak dahi yok biten kitapların takibi açısından çok öenli orası bizim için

hoşbulduk .. buldugun zaman bilgi verirsin değil mi canım...

arama kısmına yazıp bulabilirsin bence şu an kullandığım bilgisayar çok yavaş sayfadan sayfaya atlayamıyorum donuyor :18:

buldum canım. oraya bitirdiğim kitabı yazıyorum.. tarihi ile beraber.. peki oradaki listeye ne zaman dahil olacağım hemen mi..

buldum canım. oraya bitirdiğim kitabı yazıyorum.. tarihi ile beraber.. peki oradaki listeye ne zaman dahil olacağım hemen mi..

tarihle yazıyoruz diye bir kuralımız yok isteyen tarih yazıyor isteyen de o ay bitirdiği kaçıncı kitap olduğunu.
listeye de listemiz yeniden düzenlendiğinde girebilirsin ancak konuya 2 günder bir uğrayıp süreklilik sağlarsan

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561

ben yardımcı olayım o zaman link bu canım

sağ ol canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…