Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hoşgeldin gülümsün

Migrenim tam gaz devam, bugün sinir bozucu pek çok sorunla boğuştum bu halimle. Azıcık dinlendim, eşimin halasına gideceğim, söz vermesem gene gitmezdim.

Ay Yas şimdi açtım hepsine bakıyordum bunu okudum ben de en son
Bu arada ben seni rüyamda gördüm burasan yazışıyorduk yine ne zamandır konuşmuyoruz falan filan diyorduk :)

Aynen valla konuşamıyoruz ne zamandır Doğru çıkmış rüyan. Çok meşgulum ben
Şaka bi yana valla bazen kendime bile vakit ayıramıyorum. Keşke diyorum fotoğraf kursuna gitmeseydim, sadece dersaneye gitseydim. Ağır geldi valla böyle

Yoğun ve meşgul insan sen şimdi bizi beğenmezsin İlber ortaylı gibi 7 dilden az biliyorsam sorularımı da yanıtlamazsın

Bence bu yoğunluk daha güzel dolu dolu yaşıyorsun Yas öyle düşün yaşadığın her dk ya bişi sığdırıyorsun

Dedim bu kız neyin reklamını yapmış da reklam amaçlı üyelikten kapatmışlar
Neyse, sorun çözülmüştür inşallah
Bir yanlış anlaşılma oldu. Ben özrümü diledim.
Neyse ki tatlıya bağlandı.

Aslında bir süre dönmeyecektim.
Ama baktım sistem bozuldu şu bu, dur dedim ben de döneyim.
Sevenlerim daha fazla üzülmesinler...

Mütavızılıkta son nokta!

Güloooo hoşgelmişeenn
Canım! Sağ ol. :13:

Hoşgeldin gülümsün

Migrenim tam gaz devam, bugün sinir bozucu pek çok sorunla boğuştum bu halimle. Azıcık dinlendim, eşimin halasına gideceğim, söz vermesem gene gitmezdim.
Canım sağ ol. Geçmiş olsun. Kıyamam. Migren demeyin bana.

Bu bana uygun

Şunu da beğendim. :

HhAHA aynen, 3 üniversite bitirmeyen beni taşımasın diyor ya sedyede, bi capste Ne komik adam ya
Dolu dolu yaşamak güzel de günler çok çabuk bitiyor sanki böyle de Sanki hiçbişey yapamıyorum gibi

Bağlaç olan de olayına ben de kıl oluyorum ne yalan diyeyim :)
Göz ektirmek de iyiymiş :)

HhAHA aynen, 3 üniversite bitirmeyen beni taşımasın diyor ya sedyede, bi capste Ne komik adam ya
Dolu dolu yaşamak güzel de günler çok çabuk bitiyor sanki böyle de Sanki hiçbişey yapamıyorum gibi
Adamın bi röportajını dinledim bu capsleri okuttular aslında çok mütevazi duruyor baya bir güldü o da bunlara :)
Bence ilerde dönüp baktığında hoşuna gidicek vay be diyeceksin Bu kadar kısıtlı zamana hepsinş nasıl sığdırmışım :)

ben okudum popüler olmadan önce güzel bir kitap..popüler kültüre tepkiliyim bende hehehe

merablar neşeli hatunlar :))

bende katılıyorum kervanınızaaaa....
daha önceleri pek kitap okuma alışkanlığım yoktu..
son 2 senedir felan okumalarım arttı...
************lütfen banaaaa çok çok beğendiğiniz işte budur dediğiniz kitapalrı tavsiye edin...

******şimdi Canan Tan *Hasret 72. syf dayım :))

Bak bir de sinema etkinliği tebrikler Yas Hadi iyi seyirler

Teşekkür ederim canım
Gençturkcell indirimiyle gidiyoruz biz de, iki kişi 10 tlye film seyrediyoruz
Her hafta gider olduk, bugün eyvah eyvah 3 e gidicez, vizyondan kalkmadan gidelim dedik. Haftaya da sadece sen'e gidicez bakalım

Çok güzel
Ben gitmedim eyvah ayvah a ilk defa:18: Eminim güzeldir çok sevmiştim 1 ve 2 yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…