Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Meloşcan teşekkür ederim
şöyle cevap vereyim: eğer orta halli bir dini bilgin varsa bu kitap sana yeni bir şey katmaz.Allah De Ötesini Bırak için diyorum yani.
herkese hitap eden, yalın ve anlaşılır bir anlatımı var.
tatlı tatlı korkutmadan anlatıyor.
bilmem anlatabildim mi

Not: popüler kitaplara ben de önyargılıyım.ama mesela belli yazarlarım vardır daha kitap çıkmadan önsiparişi veririm.

Son düzenleme:
siteye ne olmuş yine?
SOS, profil fotoğrafın ne güzel senin (köpek)

Esprisine topluyorum kuşları. :)
sen de beğen canım.

Son düzenleme:
selam bilgeler Bir Beslemenin Günlüğüne başladım fazla okuyamadım daha neler yaşayacak kız açıkçası merak etmiyor degilim

selam bilgeler,AYŞE KULİN- HAYAL bitti,bana göre okunması gereken kitaplardan biri,anlaşılır ve akıcı idi çok beğendim
şimdi sırada KÜRK MANTOLO MADONNA var inşallah

Cevdet bey ve oğulları sayfa 250 deyim biran önce biterse ötekîkitapları okusam

iyi geceler bilgeler. mihmandar bitti.. yeni kitaplarim Hz. Zeynep ve Gunes Cavmasi

selam kızlar. hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

dr sipariş verdim. kargo takip numarasını göremedim :26:
SOS, profil fotoğrafın ne güzel senin (köpek)

Esprisine topluyorum kuşları. :)
sen de beğen canım.

canım hoşgeldin.. ben kötü niyetle demedim geldiğinede sevindim

Maalesef baş ağrımın yoğunluğunda pek kitap okuyamıyorum, Oğullar ve Rencide Ruhlar'a başladım ek olarak ve çok sevdim ama ağır aksak götürebiliyorum.

Maalesef baş ağrımın yoğunluğunda pek kitap okuyamıyorum, Oğullar ve Rencide Ruhlar'a başladım ek olarak ve çok sevdim ama ağır aksak götürebiliyorum.

ah canım bnm seni 2011 den beri tanıyorum. ozamandan beri çekiyorsun doktorlar ne diyor. sen nasıl bi tedavi kullanıyosun
bende migren yokta arada bir çok şiddetli baş ağrım oluyor ensemden başlıyor duramıyorum

Doktorlar hep komplike bir ağrı olduğunu söylüyor. Çünkü migren en fazla 12-24 saat sürebilir. Ben kısa yoldan migren diyorum yani:)
Gerilim tipi baş ağrısı ile migren ikisinin birden olduğu tahmin ediliyor.

Tahmin diyorum, çünkü nörolojik ağrıların %10-15 ancak test ve mr ile tespit edilebilir. Onlar da tümörler zaten. Benimki diğer dilimde kalıyor.

Annem hacamat yaptıralım diyor ama ondan da korkuyorum. Yaptırıp şifa bulan çok insan var etrafımda.

Bu yıl iyi gidiyordum ama pazardan başlayan bu ağrı beni perişan etti, ilaçla da geçmiyor öyle alık alık yaşıyorum:26: Allah kimseye baş ağrısı vermesin.
Neyse çok dert yandım, Allah da ban bunu vermiş dert olarak, yapacak bir şey yok.

amin canım benim. rabbim başka dert vermesin..

artık ağrılarının geçmesini beklicen herhalde.. kitap falan okumazsın.. gözlerini başınıda yormazsın..

Merhaba. Geçmiş olsun. Bende de boyun fıtığı var. Hacamat yaptırdım. Etkisini gördüm. Eskisi gibi ağrılarım yok. Yine var ama şiddetli değil. İdare ediyorum. Bi arkadaşımda migreni için yaptırdı. Yaptırdığı ilk gün farkettiğini söyledi.

canım günaydın hoş geldin geleceğini biliyordum kii

selam kızlar. hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

dr sipariş verdim. kargo takip numarasını göremedim :26:

canım hoşgeldin.. ben kötü niyetle demedim geldiğinede sevindim

sipariş takibinde 'incele' yazısına tıklaman lazım canım kargoya verildi yazan yazının üstüne tıklayınca kargo sayfasına yönlendiriyo

amin canım benim. rabbim başka dert vermesin..

artık ağrılarının geçmesini beklicen herhalde.. kitap falan okumazsın.. gözlerini başınıda yormazsın..

Zaman zaman hafifleyince okuyorum ama 3-5 sayfa falan.
Bir de öyle bir şey ki, okumayınca eksiklik hissediyorum, geçen sene hep böyleydim ama okumaya devam ediyordum.

Biliyorum ki anneme söylesem elimden tutup hemen götürecek ama ben korkuyorum ne bileyim:26:

hala mı ağrıyo benimde şiddetle devam ediyor 2 gün sadece karanlık bi hücrede kendimle kalsam geçer ama nerdeeee

#direnlavin
sipariş takibinde 'incele' yazısına tıklaman lazım canım kargoya verildi yazan yazının üstüne tıklayınca kargo sayfasına yönlendiriyo

gördüm canım. teslim tarihi 22 yazıyor. yarın iş yerine getirmezler herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…