- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
canım günaydın hoş geldin geleceğini biliyordum kii
yok canım, neden kötü nüyetle diyesin ki? Ben yanlış anlamadım merak etme.selam kızlar. hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
dr sipariş verdim. kargo takip numarasını göremedim :26:
canım hoşgeldin.. ben kötü niyetle demedimgeldiğinede sevindim
Doktorlar hep komplike bir ağrı olduğunu söylüyor. Çünkü migren en fazla 12-24 saat sürebilir. Ben kısa yoldan migren diyorum yani:)
Gerilim tipi baş ağrısı ile migren ikisinin birden olduğu tahmin ediliyor.
Tahmin diyorum, çünkü nörolojik ağrıların %10-15 ancak test ve mr ile tespit edilebilir. Onlar da tümörler zaten. Benimki diğer dilimde kalıyor.
Annem hacamat yaptıralım diyor ama ondan da korkuyorum. Yaptırıp şifa bulan çok insan var etrafımda.
Bu yıl iyi gidiyordum ama pazardan başlayan bu ağrı beni perişan etti, ilaçla da geçmiyor öyle alık alık yaşıyorum:26: Allah kimseye baş ağrısı vermesin.
Neyse çok dert yandım, Allah da ban bunu vermiş dert olarak, yapacak bir şey yok.
Merhaba. Geçmiş olsun. Bende de boyun fıtığı var. Hacamat yaptırdım. Etkisini gördüm. Eskisi gibi ağrılarım yok. Yine var ama şiddetli değil. İdare ediyorum. Bi arkadaşımda migreni için yaptırdı. Yaptırdığı ilk gün farkettiğini söyledi.
Ben de onu okuyacaktım ama vazgeçtim. Başka bir şey okumaya karar verdim. İşte tam olarak bu.
Eki Görüntüle 1029577
35. sayfadayım. Bir beyin cerrahının hayatını anlatıyormuş. Tıp fakültesine her başlayan öğrenci muhakkak okur. Ama ben daha yeni okumaya karar verdim.
Kızlar ya, hacamat nedir?
Dün gece hastanede nöbetçiydim. Sabah eve geldim, epey bir uyudum uyandım. O yüzden pek okuyamadım.
Kitabımın 75. sayfasındayım.
Evet, birazdan oturup kitabıma kaldığım yerden devam edeceğim.
Ya kızlar instagramınız var mı? İnstagram da çok güzel kitap fotoğrafları paylaşan hesaplar var. Bayılıyorum onlara bakmaya. Siz de seviyor musunuz, takip ediyor musunuz? Yoksa tek manyağı ben miyim?
Canım ben instagram açamadım ya, beceremedim.
Ben de boş zamanlarımda çekiyorum kitap fotoğrafları
gmail hesabın olması lazım galiba. aslında keyifli bir şey instagram.
Merhaba bilgeler,
Kitabımın 154. sayfasındayım.
LAVİN, geçmiş olsun.
Ben de migrenden çekiyorum.(şu anda değil, genel olarak dedim.)
Hacamatı ben de duydum. Ben de korkuyorum.
Adet döneminde benim ağrılar coşuyor. Sen de öyle bir dönemde misin?
hangi hesaplar link atar mısın özel mesajlaEvet, birazdan oturup kitabıma kaldığım yerden devam edeceğim.
Ya kızlar instagramınız var mı? İnstagram da çok güzel kitap fotoğrafları paylaşan hesaplar var. Bayılıyorum onlara bakmaya. Siz de seviyor musunuz, takip ediyor musunuz? Yoksa tek manyağı ben miyim?
amin canım...Adet öncesi gerçekten bir yoğunlaşma oluyor ama her ay değil, gerçi dediğin gibi öyle bir dönemdeyim, onun etkisi de olabilir.
Bizim imtihanımız da bu deseneAllah başka dert vermesin.
Lavincim çok geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda şifa versin
gülom geri dönmene çok sevindim canım.
Elif şafak Firarperest te devam çok sarmadı öyleki ben bile daha iyisini yazardım yinede kısa kitap bitireceğim.
Lavincim çok geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda şifa versin
gülom geri dönmene çok sevindim canım.
Elif şafak Firarperest te devam çok sarmadı öyleki ben bile daha iyisini yazardım yinede kısa kitap bitireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?