- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Merhaba, bugün elli sayfa kitap okumaya başlamalıyım.
Yoksa LOLİS öğretmenim kızar bana.Haklısın! Elimde sürünüyor yine bir kitap. LOLİS işi eline aldı. Elli sayfa okuma sözü verdim ona, günde elli sayfa okumam lazım.
Geçmiş olsun Bilge Lavin!
5Şubat, seni severim. Aramızda görmek isterim. Bir an önce okumaya başla! Lütfeeeeeeeeeeeeennn.
Kelebekciğim, başınız sağ olsun. Hak rahmet eylesin.
estağfurullah canım,inşallah iki terazi el birliğiyle bitircez kitaplarıMerhaba, bugün elli sayfa kitap okumaya başlamalıyım.
Yoksa LOLİS öğretmenim kızar bana.Haklısın! Elimde sürünüyor yine bir kitap. LOLİS işi eline aldı. Elli sayfa okuma sözü verdim ona, günde elli sayfa okumam lazım.
5Şubat, seni severim. Aramızda görmek isterim. Bir an önce okumaya başla! Lütfeeeeeeeeeeeeennn.
günaydın kızlar cenazemiz vardı okuyamadım kaç gündür..
evdede kalmıyorum cenaze nedeniyle anca bugün işe geldim ama eve uğrayamadım kitabım evde kaldı o yüzden iş yerindeki kütüphanemden bir kitap seçip başlayacağım..
babı esrar, patasana kuklaüçünüde okudum. a ümit alışkanlık yapıyor
ben kurtardım kendimi
benm itirazım var ben neden listede yokum
evet canım,3 yasında bi kızım var
tamamdır
günaydın kızlar cenazemiz vardı okuyamadım kaç gündür..
evdede kalmıyorum cenaze nedeniyle anca bugün işe geldim ama eve uğrayamadım kitabım evde kaldı o yüzden iş yerindeki kütüphanemden bir kitap seçip başlayacağım..
azra canım emeğine sağlık..
canım başın sağolsun Allah yakınlarına sabır versin
tam bu ay listeyi düzgün yaptım derken yine hata ortaya çıktı.geçen ay yoktun ya ondan karıştı Aslında 8 kitap diye not aldım ama foruma geçirirken atlamışım.kusura bakma canım bu ay olmazsa 2 liste yaparım ayın ortasında 15 günlük bir liste daha oluştururum orada düzeltmiş olurum.
zaten eskiden Sör 1 ay içinde bir kaç liste yapılıyordu
Başınız sağolsun, Allah yakınlarına sabırlar versin.
Selam Kızlar
Canım başınız sağolsun Allah sabır versin..
kelebekcim başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin..
Merhaba, bugün elli sayfa kitap okumaya başlamalıyım.
babı esrar, patasana kuklaüçünüde okudum. a ümit alışkanlık yapıyor
ben kurtardım kendimi
başın sağolsun.mekanı cennet olsun inşALLAH
benm itirazım var.
ben neden listede yokum
canım başın sağolsun Allah yakınlarına sabır versin
tam bu ay listeyi düzgün yaptım derken yine hata ortaya çıktı.geçen ay yoktun ya ondan karıştı Aslında 8 kitap diye not aldım ama foruma geçirirken atlamışım.kusura bakma canım bu ay olmazsa 2 liste yaparım ayın ortasında 15 günlük bir liste daha oluştururum orada düzeltmiş olurum.
zaten eskiden Sör 1 ay içinde bir kaç liste yapılıyordu
Basiniz sagolsun, Allah geride kalanlara saglik, omur versin..
merhaba güzel bilgelerimbu aralar zamanımın büyük bir kısmı şehirler arası yollarda geçiyor pazartesi de son vizelerim başlıyor o yüzden okuyamıyorum pek. ama 1q84 gerçekten şahane öyle bir bağımlılık yapıyor ki 5-10 dakika fırsat bulsam da 3-5 sayfa okusam diye dört gözle bakıyorum henüz 177.sayfadayım. sınav zamanı olduğundan bir süre bildirim yapamayabilirim, dualarınıza ihtiyacım var son viraja girebilmem için keyifli okumalar hepinize
estağfurullah canım,inşallah iki terazi el birliğiyle bitircez kitapları
günaydın kızlar çok sağ olun
Kelebekcim hatırlarsın belki, hani sen halsizlik için vitamin türevi bir takviye kullancağım diyordun. Ne yaptın kullandın mı?
Ben bu ara çok kötüyüm, migren grip derken çok halsiz ve uykuluyum. Hiç enerjim yok. Bir umut sorayım dedim.
1 haftadır ginvit kullanıyorum ama çok bi faydasını göremedim sabahları daha rahat uyanıyorum ama gün içinde gene uykum geliyor.. 1 haftada fayda etmemiş olabilir.
ama al istersen hiç yoktan iyi..
Bi bakayım yaaa.
İşe yarasa ramazanda da kullanırım. Sen de yeni başlamışsın, zamanla etkisi ortaya çıkar belki.
sınavlarında başarılar diliyorum, hepiciğinin üstesinden gelesin..
kelebek başınız sağolsunAllah geride kalanlara sıhhat, sabır versin.
loliiiiii 3 teraziyiz canım unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?