selam meyra,hatırlıyorum seni sörün kedi yavrularıyla baya ilgilenmiştinselam kızlar...
buraya eskiden sör bakıyordu, şimdi de öylemi? kim bakıyo?
sör senmi bakıyon canım?:)
ben bi ara burada sör zamanında sadece 1kitap okumaya çalışmıştım, liste olarak falan değilde, sadece 1kitap okumak içindi, 2-3güne bir gelip bilgi veriyordum.... yine aynı şekilde bir kitap okusam sizinle olurmu? destek olmuştu banada böyle sizinle okumak:)
ilgili kişiye sunarım:))))
evet derseniz hemen kitabımın adını yazar başlarım bende....
cevap bekliyorum.....
selam
işten gelip yemek bulmak ne güzelmiş yaa kocacım sağolsun kuru fasülye pilav yapmış
şeker portakalım son 20 sayfa otobüste yer bulamadığım için bitiremedim
uyumadan bildirimimi yaparım inşallah
Selam bilgeler
392 sayfalık kitabı bir ayda bitiren ben acaba bu kitabı ne kadar sürede bitiririm merak içindeyim
Sevgili Yasemin hatırlattı bu kitabı geçenlerde o okuyordu :) bakalım ben de başlıyorum.
Eki Görüntüle 1050632
oooh bir terazi kitap kurdu dahasınavlarında başarılar diliyorum, hepiciğinin üstesinden gelesin..
kelebek başınız sağolsunAllah geride kalanlara sıhhat, sabır versin.
loliiiiii 3 teraziyiz canım unutma
Lolissim Allah bagislasin, benimde 3 yasinda bi kizim var,
merhaba güzel bilgelerimbu aralar zamanımın büyük bir kısmı şehirler arası yollarda geçiyor pazartesi de son vizelerim başlıyor o yüzden okuyamıyorum pek. ama 1q84 gerçekten şahane öyle bir bağımlılık yapıyor ki 5-10 dakika fırsat bulsam da 3-5 sayfa okusam diye dört gözle bakıyorum henüz 177.sayfadayım. sınav zamanı olduğundan bir süre bildirim yapamayabilirim, dualarınıza ihtiyacım var son viraja girebilmem için keyifli okumalar hepinize
bu arada başınız sağolsun kelebekAllah tüm yakınlarına sabır versin
Ahh ahh Lolikomm nerde bende öyle kocaHer şeyi benden bekler, çalışsam da aynısı olur. Alıştırdık bi kere
Bu arada bizde de kuru-pilav var
koca konusunda çok şanslıyım Allah'a şükür
12de çıktım ben,akşama kadar çocuk baktı yemek yapmış ve işe gitti adamcağız yaa
canım benim
buu arada ben yedim bile
Selam bilgeler
392 sayfalık kitabı bir ayda bitiren ben acaba bu kitabı ne kadar sürede bitiririm merak içindeyim
Sevgili Yasemin hatırlattı bu kitabı geçenlerde o okuyordu :) bakalım ben de başlıyorum.
Eki Görüntüle 1050632
Ooo maşallah canım benimAllah daim etsin
Ben de şimdi kurcam sofrayı
amin canım
senin kocaya da ev işleri aşkı versin
afiyet olsun
Yok canım zor o birazBizimki topluyorum diye daha çok dağıtır evi, bi daha yaptırmayayım diye Keşke yardımcı olsa ama nerdeeee. Çocuk olması lazım bişeyleri farketmesi için. Şimdi yaptığım işler hiç gözüne iş diye görünmüyor. O zaman anlar belki
Teşekkür ederim canım
Merhabaa:)
Kitap okumayı seven ve eskisi kadar okuyamamanın vicdan azabını duyan biri olarak bu konuya geldim :)
Neler yapıyorsunuz burda nasıl paylaşıyorsunuzz?
Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)))
Teşekkür ederim şimdiden
Hoşgeldin diyeyim sonra gideyim.Koca yemek bekler
Hoşbuldum :))
Kolay gelsin ve afiyet olsun
Sanırım bi kitap okuma listesi var bende ahil olmak istiyorum :)
hoşgeldin...Merhabaa:)
Kitap okumayı seven ve eskisi kadar okuyamamanın vicdan azabını duyan biri olarak bu konuya geldim :)
Neler yapıyorsunuz burda nasıl paylaşıyorsunuzz?
Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)))
Teşekkür ederim şimdiden
hoşgeldin aramızaa
ve bitirdim şeker portakalını..
gerçekten çok şekerdi
yeni kitabım,İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası olacak...
hoşgeldin...
2 günde bir uğrayıp ne kadar okuduğumuz konusunda bilgi veriyoruz(ya da okuyamadım diye)
kitabımız bitince de bildirim sayfamıza ...kitabım bitti diyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561
ay sonunda kim kaç kitap okumuş listeleniyo
istediğin kitabı okuyabilirsin
tam bu ay listeyi düzgün yaptım derken yine hata ortaya çıktı.geçen ay yoktun ya ondan karıştı Aslında 8 kitap diye not aldım ama foruma geçirirken atlamışım.kusura bakma canım bu ay olmazsa 2 liste yaparım ayın ortasında 15 günlük bir liste daha oluştururum orada düzeltmiş olurum.
zaten eskiden Sör 1 ay içinde bir kaç liste yapılıyordu
Hoşbuldum teşekkürlerr :))
Açıklaman için teşekkür ederim :)
Şuan da "Kulak Aşık Olurmuş Gözden Evvel" kitabını okuyorum:)
Bu aralar Sema Maraşlı'dan gidiyorum :)
Bu arada herhangi bi listeye yazılmam falan gerekiyor mu yoksa direk o topice bitrdim mi yazım :)
[Çok soru sordum kusura bakmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?