Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kavim sayfa 44 teyim
d&rın sitede yine indirim var, dün aldım kitap o nedenle kendime hakim olmaya çalışıyorum

kızlar ahmet ümitin kitaplarından alıcamda
hangisini tavsiye edersiniz..

kawim,kukla,babı esrar, beyoğlu rapsodisi, aşk köpekliktir, patasana bitanede daha vardı unuttum
bunları okudum
dr de yapbozlar var %50 indirimli. arkadaşım aldıda 50 tamamlamak için 2kitapta ben alayım dedim

Son düzenleme:

Puzzlelar %50 indirimde mi?

Hemen koşuyorum.

Selam bilgeler
392 sayfalık kitabı bir ayda bitiren ben acaba bu kitabı ne kadar sürede bitiririm merak içindeyim
Sevgili Yasemin hatırlattı bu kitabı geçenlerde o okuyordu :) bakalım ben de başlıyorum.

İstanbul Hatırası' nı öneririm Aşmunikal

Ha bir de 'Şeytan ayrıntıda gizlidir'

Son düzenleme:
selam kızlar...

buraya eskiden sör bakıyordu, şimdi de öylemi? kim bakıyo?
sör senmi bakıyon canım?:)

ben bi ara burada sör zamanında sadece 1kitap okumaya çalışmıştım, liste olarak falan değilde, sadece 1kitap okumak içindi, 2-3güne bir gelip bilgi veriyordum.... yine aynı şekilde bir kitap okusam sizinle olurmu? destek olmuştu banada böyle sizinle okumak:)
ilgili kişiye sunarım:))))

evet derseniz hemen kitabımın adını yazar başlarım bende....
cevap bekliyorum.....

Son düzenleme:
sanat terapisiyle iyileşmek-sf 78
allah de ötesini bırak-sf 120

Son düzenleme:
Bu Allah de ötesini bırak nasıl bir kitap... Yorum alsam...?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu Allah de ötesini bırak nasıl bir kitap... Yorum alsam...?

orta düzeydi bir kitap.. okuması insanı yormuyor..
bazı yerlerini çok begendim. altını çizdim hatta..

Sör artık gelmiyor, o yüzden belli bir sorumlu yok konumuzda. Benim için sorun değil, hem belki kalıcı bile olabilirsin, kimbilir.

Diğer arkadaşlar da olumlu fikir bildirirler sanırım.

Sör artık gelmiyor, o yüzden belli bir sorumlu yok konumuzda. Benim için sorun değil, hem belki kalıcı bile olabilirsin, kimbilir.

Diğer arkadaşlar da olumlu fikir bildirirler sanırım.

sağol canım cevap ve olumlu karşılama için....
ozaman bende okuyum 1kitap şimdilik, kalıcı olmayı ne kadar çok isterim bir bilsen amaaa maymun iştahlıyım malesef neyse belkide dediğin gibi kalıcı olurum zamanlada....

listesiz 1kitapla başlayım ben şimdilik, 2-3güne bir bilgi veririm işte kitapla bağlantılı olarak.... öyle paylaşım içinde gelmeye çalışırım yinede:)

peki sorumlu yoksa listenizi kim yapıyor?:44:
mesela sör zamanında 2-3güne bir topiğe uğrama zorunluluğu falan vardı mesela... onlarıda takip ediyordu sör, iyi birşeydi aslında bu 2-3güne bir uğrama zorunluluğu hem...

çok teşekkür ederim

2 günde bir bildirimimi kuralımız devam ediyor. Ama listemiz aylık yayınlanıyor artık.
Kitap bitince de 'Bildirimlerimiz' diye bir konumuz var. Oraya 'kitabım bitti' diye haber veriyoruz. İki günde bir buraya uğruyoruz.

Hangi kitabı okuyacaksın?

tamam sağol canım.
uğramaları kim takip ediyor?:)
sör uğramayanlarıda listeden çıkarıyordu da...:26:
çokmu soru sordum, hakkını helal et....

okuyacağım kitap ve yazan
sayarak zayıfla-5333
dr. ayça kaya

Çok teşekkür ederim ☺️

çevremdeki herkes okuyor diye aldım kitabı ama açıkçası abartıldığı kadar yok. yazarın edebi bir kaygısı olmamış tamamen içinden geldiği gibi yazmış. kitabı bu kadar popüler yapanın da bu oduğunu düşünüyorum. insanların samimiyete olan ihtiyacı. bahsettiği şeyler hoş. hatırlamak için okunabilir. vakit kaybı olmaz. yolculuk yaparken rahatlıkla okunabilecek bir akışı var. birinin sohbetini dinlermiş gibi. Hoşuma giden bir kaç yeri var. ben de altını çizip kenarlarına not aldım. Mesela birazdan bahsedeyim,

Yazar, biri size bir şey yaptı ve kalbiniz kırıldı. O insana darıldınız. Dikkat edin kalbiniz kırılmaz sizin gururunuz kırılır diyor. Kendimi ve kalbimi yokladım. En son kime ve ne için kızmıştım? Kalbim affetmemi söylediği halde ben neden affetmemiştim. Kibrimden mi? Haksızlığa uğradığım için mi? Gururumdan mı.. Bir kenara bıraktım hepsini. Yapan yaptı gitti. Kendi karakterini sergiledi. O halde affet be cento dedim. Sen de kendi karakterini sergile. Zira ezmemiz gereken nefs var değil mi..

Yorum isteme hatasına düşersen ben de böyle çok konuşurum işte.. (Tipik terazi )

Sonracıma,

kitap bildirimlerimi yaptım ister ekler ister eklemezsiniz.. size bıraktım.. ben burada okuyanları göreyim motive olsam yeter.. bi de loli bana da ceza versin 50 sf okuyamazsam..

öpüyorum hepicinizi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…