kızlar ahmet ümitin kitaplarından alıcamda
hangisini tavsiye edersiniz..
kawim,kukla,babı esrar, beyoğlu rapsodisi, aşk köpekliktir, patasana bitanede daha vardı unuttum
hangisi tavsiye edersiniz.
dr de yapbozlar var %50 indirimli. arkadaşım aldıda 50 tamamlamak için 2kitapta ben alayım dedim
Puzzlelar %50 indirimde mi?
Hemen koşuyorum.
a101de 2tane 1000 parça 17TL mi nebende ondan aldırtım kardeşime..
2000 parça kapadokya var onu beğendim
yetişen alıyorrr koş kk koşş
kızlar ahmet ümitin kitaplarından alıcamda
hangisini tavsiye edersiniz..
kawim,kukla,babı esrar, beyoğlu rapsodisi, aşk köpekliktir, patasana bitanede daha vardı unuttum
bunları okudum
dr de yapbozlar var %50 indirimli. arkadaşım aldıda 50 tamamlamak için 2kitapta ben alayım dedim
İstanbul Hatırası' nı öneririm Aşmunikal
Ha bir de 'Şeytan ayrıntıda gizlidir'
Kar Kokusu - sis ve geceyi aldım
bekleyemedim
Bu Allah de ötesini bırak nasıl bir kitap... Yorum alsam...?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar...
buraya eskiden sör bakıyordu, şimdi de öylemi? kim bakıyo?
sör senmi bakıyon canım?:)
ben bi ara burada sör zamanında sadece 1kitap okumaya çalışmıştım, liste olarak falan değilde, sadece 1kitap okumak içindi, 2-3güne bir gelip bilgi veriyordum.... yine aynı şekilde bir kitap okusam sizinle olurmu? destek olmuştu banada böyle sizinle okumak:)
ilgili kişiye sunarım:))))
evet derseniz hemen kitabımın adını yazar başlarım bende....
cevap bekliyorum.....
Sör artık gelmiyor, o yüzden belli bir sorumlu yok konumuzda. Benim için sorun değil, hem belki kalıcı bile olabilirsin, kimbilir.
Diğer arkadaşlar da olumlu fikir bildirirler sanırım.
sağol canım cevap ve olumlu karşılama için....
ozaman bende okuyum 1kitap şimdilik, kalıcı olmayı ne kadar çok isterim bir bilsen amaaa maymun iştahlıyım malesefneyse belkide dediğin gibi kalıcı olurum zamanlada....
listesiz 1kitapla başlayım ben şimdilik, 2-3güne bir bilgi veririm işte kitapla bağlantılı olarak.... öyle paylaşım içinde gelmeye çalışırım yinede:)
peki sorumlu yoksa listenizi kim yapıyor?:44:
mesela sör zamanında 2-3güne bir topiğe uğrama zorunluluğu falan vardı mesela... onlarıda takip ediyordu sör, iyi birşeydi aslında bu 2-3güne bir uğrama zorunluluğu hem...
çok teşekkür ederim
2 günde bir bildirimimi kuralımız devam ediyor. Ama listemiz aylık yayınlanıyor artık.
Kitap bitince de 'Bildirimlerimiz' diye bir konumuz var. Oraya 'kitabım bitti' diye haber veriyoruz. İki günde bir buraya uğruyoruz.
Hangi kitabı okuyacaksın?
Çok teşekkür ederim ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?