işte ben de böyle düşünüyomçünkü o almaj istediklerimi ben zaten alırım
mesela sos güneş çavmasını önerdi diye aldım okudum hoşuma gitti, başka birinin zevkine hitap eden bi kitabı okuyup görmüş oldum
netsek bilemedim
mesela 3 kitap alıcam ben sana.. aklımda onlar var
senin üye olduğun sayfaya girip arayabilirim o 3 kitabı çok zor değil o
ama bütün kitapları da oraya yazmak zor olur kelebeğin dediği gibi..
bilemedimmmm
En azından 'okuduklarımızı' işlesek neokur ya da vikitap'a, ben de ısmarlama olsun istemem ama aklıma alternatif bir çözüm de gelmedi açıkçası.
Oy çokluğuyla karar verelim, çekiliş başlığına anket de ekleriz?
ama o çok zahmetli bir iş ben geçenlerde üye oldum kütüphanemde bir dünya kitap var ve hepsini yazamadım aklıma gelmiyor gözümden kaçıyor birde okumadığım ama kolilerde duran bir sürü kitap var okudum olarak yazamadığım için ve çoğunu hatırlayamadığım için onları giremiyorum o zahmetli gibi geldi bana ama siz bilirsiniz ben her türlü size uyarım canım..
günaydın canım,seri olduğunuz bilmiyordum,bilgilendirdiğin için çok şağ olGünaydın kızlar.. Okuduğumuz kitapları nereye yazacağımız hususunda bir gönüllü var mı link verebilecek. :26:
loli dün sana yazacaktım cepten bir türlü giriş yapamadım. sinir oldum. şeker portakalını bitirdiysen güneşi uyandıralım ve delifişek serinin devam kitapları. için soğumadan oku derim.. ben de gençlik yıllarımda okumuş çok beğenmiştim.
din ve psikoterapi den biraz bahseder misin? şu sıralar bununla ilgili yazılarla çok karşılaşıyorum ve ilgi alanıma girmek üzere :44::44::44:
NOT: Okuduğunuz kitapları değiş tokuş ediyor musunuz kızlar?
Ben daha önce hediyeleşmiştim. Herkesin neokur ya da vikitap üyeliği var. Olmayanlar da üye olurlar. Ordan birbirimizin okuduğu, okumak istediği kitaplara falan bakıp öyle tercih yaparız.
Yalnız düzenleyecek kişi kimin kime çıktığını falan bilecek:26: Çekilişin nasıl yapılacağını bilmiyorum ama daha önce kk çekilişlerine katılan arkadaşlar yok gösterebilir.
O zaman topik açıyorum.
Katılmak isteyen bana özel mesaj atsın.
İsim soyisim
telefon
açık adres
yeterli bence.
3 kitap ve 1 kitap ayracı diyorum kızlar.
Uygun mudur?
bence de güzel olurbende hertürlü uyarım. olmadı 20 kitap listesi yaparız. 2 tanesi listeden olur.. 1tane kendi tavsiye edeceği :26: bu da bi seçenek:26:
mesela güneş çavmasını bende önerildi diye almak istiyorum..
bana çıkan kişiye kesinlikle ahmet ümitin bir kitabını almak istedim.. çünkü yazarın kalemini ve kitaplarını begeniyorum.. tavsiye niteliğinde arkaşımda okusun istedim..
Listeyi siz mi yapıyorsunuz ve benimde dahil olmam mümkün müüüüüü
En azından 'okuduklarımızı' işlesek neokur ya da vikitap'a, ben de ısmarlama olsun istemem ama aklıma alternatif bir çözüm de gelmedi açıkçası.
Oy çokluğuyla karar verelim, çekiliş başlığına anket de ekleriz?
hayırlı cumalar bayanlar
merhaba hoşgeldin aramıza listeyi birkaç aydan beri ben yapmaya çalışıyorum. arada hatalar oluyor ama düzeltmeye çalışıyorum. açıkçası kimseyi listeden çıkarmadım.zaten gelmeyen arkadaşların genelde mazeretleri oluyor bildiriyorlar.
bi aksiyon yapmışsınız ama anlayamadım yeni topik mi açtınız hayırdır.ben herşeyi desteklerim de şu vikitap sitesine hiç girmedim bi bakayım bugün
hayırlı cumalar bayanlar
merhaba hoşgeldin aramıza listeyi birkaç aydan beri ben yapmaya çalışıyorum. arada hatalar oluyor ama düzeltmeye çalışıyorum. açıkçası kimseyi listeden çıkarmadım.zaten gelmeyen arkadaşların genelde mazeretleri oluyor bildiriyorlar.
Kelebekcim hatırlarsın belki, hani sen halsizlik için vitamin türevi bir takviye kullancağım diyordun. Ne yaptın kullandın mı?
Ben bu ara çok kötüyüm, migren grip derken çok halsiz ve uykuluyum. Hiç enerjim yok. Bir umut sorayım dedim.
1 haftadır ginvit kullanıyorum ama çok bi faydasını göremedim sabahları daha rahat uyanıyorum ama gün içinde gene uykum geliyor.. 1 haftada fayda etmemiş olabilir.
ama al istersen hiç yoktan iyi..
oooh bir terazi kitap kurdu daha
seninkini de Allah bağışlasın canım
benimki 2011 ocak doğumlu,senin ki
Yok canım zor o birazBizimki topluyorum diye daha çok dağıtır evi, bi daha yaptırmayayım diye Keşke yardımcı olsa ama nerdeeee. Çocuk olması lazım bişeyleri farketmesi için. Şimdi yaptığım işler hiç gözüne iş diye görünmüyor. O zaman anlar belki
Teşekkür ederim canım
Hoşbuldum :))
Kolay gelsin ve afiyet olsun
Sanırım bi kitap okuma listesi var bende ahil olmak istiyorum :)
Estağfurullah. Sanırım bu konuda eskisi kadar takipçi değiliz. Gelen zaten gelip yazıyor paylaşımlarını, gelmeyenler de zaten bir daha gözükmediğinden unutulup gidiyor. Bildirim de yapmadığı için listeye de girmiyor doğal olarak. Doğal bir takip oluyor sanırım
selam meyra,hatırlıyorum seni sörün kedi yavrularıyla baya ilgilenmiştin
sör artık uğramıyo ama bizim kurallarımız ayne devam
2 günde bir uğramak zorundasın
kitabın bitince ilgili sayfaya bildirimini yaparsın...
kitap okumaz ya da bitirmezsen listeye giremezsin,listeleri azra arkadaşımız hzırlıyo..
böyle işte
evet canım doğru hatırlıyosunselam canım, hatırladığına memnun oldum:)
sende küçük kızı olan arkadaştın galiba değilmi, hani apartman görevlisi geldiğinde kapıyı açmıştı kızın ve görevli patavatsızca konuşmuştuda sende içinden kızmıştın adama patavatsızlığından ötürü.....:44:
çok teşekkür ederim tüm bilgilendirmelerin içinde
ben yine şimdilik 1kitapla başlıyorum bakalım, devamında da inşaallah az bilede olsa sürekli olmam ümidiyle diyorum.....
ve ben zaten bir kedi aşığıyım kiiii:))))
ah kedi olsada sevsem ama yokki:)))
öptüm canımcım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?