- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Ayy çok kalın o kitapAma bi gün ben de okucam
tamam sağol canım.
uğramaları kim takip ediyor?:)
sör uğramayanlarıda listeden çıkarıyordu da...:26:
çokmu soru sordum, hakkını helal et....
okuyacağım kitap ve yazan
sayarak zayıfla-5333
dr. ayça kaya
Merhabaa:)
Kitap okumayı seven ve eskisi kadar okuyamamanın vicdan azabını duyan biri olarak bu konuya geldim :)
Neler yapıyorsunuz burda nasıl paylaşıyorsunuzz?
Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)))
Teşekkür ederim şimdiden
ve bitirdim şeker portakalını..
gerçekten çok şekerdi
yeni kitabım,İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası olacak...
hoşgeldin...
2 günde bir uğrayıp ne kadar okuduğumuz konusunda bilgi veriyoruz(ya da okuyamadım diye)
kitabımız bitince de bildirim sayfamıza ...kitabım bitti diyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561
ay sonunda kim kaç kitap okumuş listeleniyo
istediğin kitabı okuyabilirsin
Günaydın kızlar.
Bunlar bitti.
Eki Görüntüle 1051747
Eki Görüntüle 1051748
Buna da bugün başliciiim.
Eki Görüntüle 1051749
Günaydın kızlar.. Okuduğumuz kitapları nereye yazacağımız hususunda bir gönüllü var mı link verebilecek. :26:
loli dün sana yazacaktım cepten bir türlü giriş yapamadım. sinir oldum. şeker portakalını bitirdiysen güneşi uyandıralım ve delifişek serinin devam kitapları. için soğumadan oku derim.. ben de gençlik yıllarımda okumuş çok beğenmiştim.
din ve psikoterapi den biraz bahseder misin? şu sıralar bununla ilgili yazılarla çok karşılaşıyorum ve ilgi alanıma girmek üzere :44::44::44:
NOT: Okuduğunuz kitapları değiş tokuş ediyor musunuz kızlar?
İrvin Yalom un "her gün biraz daha yakın" kitabını okumanı tavsiye ederim öncelikle.
Konu daha akıcı. İrvin Yalom ve kendisine terapiye gelen bir ziyaretçisi ile ilgili. İki kişi farklı farklı değerlendiriyorlar terapilerini,yaşadıklarını. Çok güzel ve sürükleyici.
Ama Dİn ve psikiyatri biraz daha teknik. İrvin Yalom'un bir toplantıda konuşmasını içeriyor. Kısacık bir kitap ama eğer ilgi alanın yoksa anlaşılması zor bir kitap olabilir başlangıç için. Ben doktorum, az buçuk anlarım psikiyatriden ama benim de anlamadığım yerler vardı.
Canımm harika kitap, sakın şartlama kendini bitiremem diye. İnan akıp gidiyor. Ben 10 günde falan bitirdim tek sayfasında bile sıkılmadım
ben de öss ye hazırlanırken okumuştum,1 ay falan sürdü ama
tarih dersine de faydası olmuştu
Hoşbuldum :))
Kolay gelsin ve afiyet olsun
Sanırım bi kitap okuma listesi var bende ahil olmak istiyorum :)
Selam pinkcathoşgeldin aramızaa
Günaydın kızlar.. Okuduğumuz kitapları nereye yazacağımız hususunda bir gönüllü var mı link verebilecek. :26:
loli dün sana yazacaktım cepten bir türlü giriş yapamadım. sinir oldum. şeker portakalını bitirdiysen güneşi uyandıralım ve delifişek serinin devam kitapları. için soğumadan oku derim.. ben de gençlik yıllarımda okumuş çok beğenmiştim.
din ve psikoterapi den biraz bahseder misin? şu sıralar bununla ilgili yazılarla çok karşılaşıyorum ve ilgi alanıma girmek üzere :44::44::44:
NOT: Okuduğunuz kitapları değiş tokuş ediyor musunuz kızlar?
merhaba güzel bilgelerimbu aralar zamanımın büyük bir kısmı şehirler arası yollarda geçiyor pazartesi de son vizelerim başlıyor o yüzden okuyamıyorum pek. ama 1q84 gerçekten şahane öyle bir bağımlılık
kızlar ahmet ümitin kitaplarından alıcamda
hangisini tavsiye edersiniz..
kawim,kukla,babı esrar, beyoğlu rapsodisi, aşk köpekliktir, patasana bitanede daha vardı unuttum
bunları okudum
dr de yapbozlar var %50 indirimli. arkadaşım aldıda 50 tamamlamak için 2kitapta ben alayım dedim
aşk köpekliktiri çok eskiden okumuştum ve çok beğenmiştim ama cidden çok eskiden okudum o yüzden tam hatırlamıyorum o yüzden en kısa zamanda tekrardan okumayı planlıyorum..
hayırlı sabahlar. hayırlı cumalar kızlar
ahmet ümitin ilk okuduğum kitabıydı.
kısa kısa hikayelerden oluşuyordu. sonhikaye çok can alıcıydı.
hatırlamıorum. ama bar, orada terk edilmiş siyah giyinen rock tipinde bir kız vardı sanırım
Bu arada kitap değiş tokuş olayını sevmiyorum da.
Hani bir konu var ya buralarda, yılbaşı çekilişi, 8 mart çekilişi falan.
Biz de kendi aramızda bir çekiliş yapsak da mesela kim kime çıktıysa 3 kitap alıp yollasak. Güzel olur ki :)
Yapalım mıııııı
Süper fikir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?