Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Estağfurullah. Sanırım bu konuda eskisi kadar takipçi değiliz. Gelen zaten gelip yazıyor paylaşımlarını, gelmeyenler de zaten bir daha gözükmediğinden unutulup gidiyor. Bildirim de yapmadığı için listeye de girmiyor doğal olarak. Doğal bir takip oluyor sanırım

Hoşgeldin

Günaydın Kızlar Hayırlı cumalar

Bu aralar pek okuyamıyorum ama açığı kapatacağım bahar yorgunluğu sanırım(tembellikte olabilir ) uyudukça uyuyasım geliyor

Günaydın kızlar.. Okuduğumuz kitapları nereye yazacağımız hususunda bir gönüllü var mı link verebilecek. :26:

loli dün sana yazacaktım cepten bir türlü giriş yapamadım. sinir oldum. şeker portakalını bitirdiysen güneşi uyandıralım ve delifişek serinin devam kitapları. için soğumadan oku derim.. ben de gençlik yıllarımda okumuş çok beğenmiştim.

din ve psikoterapi den biraz bahseder misin? şu sıralar bununla ilgili yazılarla çok karşılaşıyorum ve ilgi alanıma girmek üzere :44::44::44:

NOT: Okuduğunuz kitapları değiş tokuş ediyor musunuz kızlar?

.....................................mesaj tekrarı olmus............................................

Son düzenleme:

İrvin Yalom un "her gün biraz daha yakın" kitabını okumanı tavsiye ederim öncelikle.

Konu daha akıcı. İrvin Yalom ve kendisine terapiye gelen bir ziyaretçisi ile ilgili. İki kişi farklı farklı değerlendiriyorlar terapilerini,yaşadıklarını. Çok güzel ve sürükleyici.

Ama Dİn ve psikiyatri biraz daha teknik. İrvin Yalom'un bir toplantıda konuşmasını içeriyor. Kısacık bir kitap ama eğer ilgi alanın yoksa anlaşılması zor bir kitap olabilir başlangıç için. Ben doktorum, az buçuk anlarım psikiyatriden ama benim de anlamadığım yerler vardı.

Yazarın tek kitabını okudum şimdiye kadar. "Nietzsche Ağladığında" İlgi alanım hiç yoktu ama enterasan bir şekilde duyduğum/gördüğüm çoğu şey bu ikisini bağdaştırır oldu. Her şey Dr. Merter diye ismini ilk kez duyduğum birinin 900 katlı insan kitabını almamla başladı. Sayfalarından korktuğum için 1 aydır kütüphanemde okunmayı bekliyor. Ben erteledikçe karşıma değişik yerlerden çıkıyor

Canımm harika kitap, sakın şartlama kendini bitiremem diye. İnan akıp gidiyor. Ben 10 günde falan bitirdim tek sayfasında bile sıkılmadım

ben de öss ye hazırlanırken okumuştum,1 ay falan sürdü ama
tarih dersine de faydası olmuştu

Ben de kpss tarihte birinci dünya savaşını bitirdim de ondan Gürayla başlayalım dedik bakalım inşallah dediğiniz gibi ilerlerşm kızlar :)

Hoşbuldum :))
Kolay gelsin ve afiyet olsun

Sanırım bi kitap okuma listesi var bende ahil olmak istiyorum :)

Hoşgeldin

hoşgeldin aramızaa
Selam pinkcat

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561 buraya yazıyoruz canım okuduğumuz kitapları daha doğrusu bitirdiğimiz

dün ballandıra ballandıra anlatınca, bir de ismi ilgi çekici olunca bir bakayım dedim.. Aman Allah ım o ne öyle.....

aşk köpekliktiri çok eskiden okumuştum ve çok beğenmiştim ama cidden çok eskiden okudum o yüzden tam hatırlamıyorum o yüzden en kısa zamanda tekrardan okumayı planlıyorum..

hayırlı sabahlar. hayırlı cumalar kızlar

aşk köpekliktiri çok eskiden okumuştum ve çok beğenmiştim ama cidden çok eskiden okudum o yüzden tam hatırlamıyorum o yüzden en kısa zamanda tekrardan okumayı planlıyorum..

ahmet ümitin ilk okuduğum kitabıydı.
kısa kısa hikayelerden oluşuyordu. sonhikaye çok can alıcıydı.
hatırlamıorum. ama bar, orada terk edilmiş siyah giyinen rock tipinde bir kız vardı sanırım

işte benimde ilk ve sanırım sondu

günaydın kitap kurdu güzel bayanlar

Debbie Macomber Bahçemde Yeşeren Umutlar bitti..

yeni kitabım Dünya Varmış Güneş Çavması

iki kitap birden okuyanlar kervanına bende katılıyorum çünkü güneş çavmasını yolda okuyamam çok kalın çantama sığması imkansız ötesi..

otobüste okuyacağım kitabıma henüz karar vermedim..

Bu arada kitap değiş tokuş olayını sevmiyorum da.

Hani bir konu var ya buralarda, yılbaşı çekilişi, 8 mart çekilişi falan.

Biz de kendi aramızda bir çekiliş yapsak da mesela kim kime çıktıysa 3 kitap alıp yollasak. Güzel olur ki :)

Yapalım mıııııı

Günaydıın herkese :)

Bende "Kulak Aşık Olurmuş Gözden Evvel"in 66.sayasındayım...

Aslında çok çok hafıf ve akıcı bi kitap ama bugünde okumaya zamanım olacagını sanmıyorum

Süper fikir bence

Süper fikir bence

Bence de yapalımmmmmm.

Bir süre veririz. O süre içinde katılmak isteyenler birimize özel mesaj atar. O birisi de katılımcıları düzenler, kurayı çeker. Sonra özel mesajla bildirir herkese, adres isim falan.

Kimse kime çıktığını bilmemeli ama.

Belli bir süre içerinde de 3 kitap 1 kitap ayracı şeklinde mesela hediyeleşebiliriz.
Sonra da hediyelerimizi paylaşırız burada.

Ama hediye alırken alacağımız kişinin elinde olamayan kitabı nasıl bilip alacaz onu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…