- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Bence de yapalımmmmmm.
Bir süre veririz. O süre içinde katılmak isteyenler birimize özel mesaj atar. O birisi de katılımcıları düzenler, kurayı çeker. Sonra özel mesajla bildirir herkese, adres isim falan.
Kimse kime çıktığını bilmemeli ama.
Belli bir süre içerinde de 3 kitap 1 kitap ayracı şeklinde mesela hediyeleşebiliriz.
Sonra da hediyelerimizi paylaşırız burada.
Ama hediye alırken alacağımız kişinin elinde olamayan kitabı nasıl bilip alacaz onu bilemedim.
Bu arada kitap değiş tokuş olayını sevmiyorum da.
Hani bir konu var ya buralarda, yılbaşı çekilişi, 8 mart çekilişi falan.
Biz de kendi aramızda bir çekiliş yapsak da mesela kim kime çıktıysa 3 kitap alıp yollasak. Güzel olur ki :)
Yapalım mıııııı
Bence de yapalımmmmmm.
Bir süre veririz. O süre içinde katılmak isteyenler birimize özel mesaj atar. O birisi de katılımcıları düzenler, kurayı çeker. Sonra özel mesajla bildirir herkese, adres isim falan.
Kimse kime çıktığını bilmemeli ama.
Belli bir süre içerinde de 3 kitap 1 kitap ayracı şeklinde mesela hediyeleşebiliriz.
Sonra da hediyelerimizi paylaşırız burada.
Ama hediye alırken alacağımız kişinin elinde olamayan kitabı nasıl bilip alacaz onu bilemedim.
ben bu çekilişlere katıldım hatta 8 marttakine kitap sevdiğim için 3 tane kitap da hediye etmişti diğer hediyelerin yanısıra bana hediye alan arkadaşım
benim okuduğum kitaplar face imde ekli.. neokur üyeliğim de var ama girmedim oraya
eğer yapılacaksa oraya da geçiririm okuduklarımı
hediyeleşmeyi çok seviyorum ben katılırım o yüzden seve seve
bi de mesela bana hediye alacak arkadaşım eğer ben okumadıysam kendisinin okuyup beğendiği bi kitabı alırsa daha da mutlu olurum
çünkü tavsiyelere önem veriyorum kitap konusundaalmak istediklerimi ben zaten alırım ama onun tavsiye ettiği daha güzel olur sanki
Ben daha önce hediyeleşmiştim. Herkesin neokur ya da vikitap üyeliği var. Olmayanlar da üye olurlar. Ordan birbirimizin okuduğu, okumak istediği kitaplara falan bakıp öyle tercih yaparız.
Yalnız düzenleyecek kişi kimin kime çıktığını falan bilecek:26: Çekilişin nasıl yapılacağını bilmiyorum ama daha önce kk çekilişlerine katılan arkadaşlar yok gösterebilir.
ben bu çekilişlere katıldım hatta 8 marttakine kitap sevdiğim için 3 tane kitap da hediye etmişti diğer hediyelerin yanısıra bana hediye alan arkadaşım
benim okuduğum kitaplar face imde ekli.. neokur üyeliğim de var ama girmedim oraya
eğer yapılacaksa oraya da geçiririm okuduklarımı
hediyeleşmeyi çok seviyorum ben katılırım o yüzden seve seve
bi de mesela bana hediye alacak arkadaşım eğer ben okumadıysam kendisinin okuyup beğendiği bi kitabı alırsa daha da mutlu olurum
çünkü tavsiyelere önem veriyorum kitap konusundaalmak istediklerimi ben zaten alırım ama onun tavsiye ettiği daha güzel olur sanki
ben bu 8marta katılmıştım... orada tanıtım yazıları yazmıştık.. burada direk şunu istiyoruz desek doğru olurmu bilemedim
Ben daha önce hediyeleşmiştim. Herkesin neokur ya da vikitap üyeliği var. Olmayanlar da üye olurlar. Ordan birbirimizin okuduğu, okumak istediği kitaplara falan bakıp öyle tercih yaparız.
Yalnız düzenleyecek kişi kimin kime çıktığını falan bilecek:26: Çekilişin nasıl yapılacağını bilmiyorum ama daha önce kk çekilişlerine katılan arkadaşlar yok gösterebilir.
Ben yılbaşı çekilişine katıldım 1 kez.
Keyifli oluyor.
Tanıtım topiği de yaparız. Şu kitabı istiyorum demeyiz de tarzımızı söyleriz en azından.
Ben topik açayım mı çekiliş için. Açacak arkadaş var mı acaba?
O zaman topik açıyorum.
Katılmak isteyen bana özel mesaj atsın.
İsim soyisim
telefon
açık adres
yeterli bence.
3 kitap ve 1 kitap ayracı diyorum kızlar.
Uygun mudur?
başkan gibi biri olarak.
öğreğin sen..
biz hepimiz sana mail adresimi telefon numarımızı adresimizi vericez..
sende sana gelen kişiler arasında çekiliş yapıcan.
lavin asmu ya alıcak.
melinda kedifatosa alacak diye..
sonra bize bilgilendirme maili gelecek..
melindaya mail gidicek. sen kedifatosa kitap alacaksın adres bilgileri şudur diye..
kedifatosada mail gidicek sende x kitap alacaksın falan...
belli bir tarih olur.. ona görede kitaplar kargolanır
bende seve seve katılırım nasıl olur bilmiyorum ama herkes istediği 5 ya da 10 kitap ismi yazsa kim kime çıktıysa eğer kontrol etse aralarından 3 ünü seçse ve hediye etse olmaz mı diğer siteye girip bakmak uzun iş bence..
Madem biri yönetici olacak, herkes ona mail atar, adres bilgilerini ve okumak istediklerinden 20 kitaplık bir listeyi. (5-10 az geldi de)
Sonra yönetici zaten 'Sana şu çıktı' diye mail atacak ya, yanında o kişinin kitap listesini de atar?
Çok mu ısmarlama oldu bilemedim şimdi.:26:
Madem biri yönetici olacak, herkes ona mail atar, adres bilgilerini ve okumak istediklerinden 20 kitaplık bir listeyi. (5-10 az geldi de)
Sonra yönetici zaten 'Sana şu çıktı' diye mail atacak ya, yanında o kişinin kitap listesini de atar?
Çok mu ısmarlama oldu bilemedim şimdi.:26:
20 kitaplık liste iyi.. ama ısmarlama gibi olduğu iiçin sıcak bakmıyorum açıkcacı
neokurda ısmarlama gibi olacak orada okumak istediğimiz kitaplardan seçim yapılacak neticede canım
20 kitaplık liste iyi.. ama ısmarlama gibi olduğu iiçin sıcak bakmıyorum açıkcacı
bence böyle çok iyi bende geçenlerde ne okura üye oldum ama evimdeki her kitabı yazamadım açıkçası unuttuğum oluyor gözümden kaçan oluyor
ne okurda okuduğu kitapları yazar. o yüzden onlar alınmaz diye düşündüm ben
ama o çok zahmetli bir iş ben geçenlerde üye oldum kütüphanemde bir dünya kitap var ve hepsini yazamadım aklıma gelmiyor gözümden kaçıyor birde okumadığım ama kolilerde duran bir sürü kitap var okudum olarak yazamadığım için ve çoğunu hatırlayamadığım için onları giremiyorum o zahmetli gibi geldi bana ama siz bilirsiniz ben her türlü size uyarım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?