Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam kızlar... Kitap kurdu dedikleri benimmmm. Burada grup hadisesi varmı? Öyleyse beni de dahil edin. Yıllardır eşimle kitaplarım yüzünden tartışırız. Kitap okumadan geçirebileceğim herhangi bir günü hayal edemiyorum. Ameliyatlar oldum. Başucumda kitabım beni bekliyodu.

Bu gün Tess Gerritsen'in Asla Arkana Bakma kitabına başlayacağım.

iyi akşamlar
yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza 15 inde 2. bir liste yapacağım ve bildirim yapan yeni arkadaşlarıda listeye ekleyeceğim.

bende şu anda 1984 ü okumaya başladım

ben de iyiyim canım ya kpss hazırlanıyorum yoğunlaştı artık iyice dersler...kitap okumayı da bırakamıyorum öyle devam işte.sen neler yapıyorsun :)

Benim de yaptıklarım senden farksız ü:) kpss malesef:/ Ben kursa vs gitmşyorum kendşm çalışıyorm daha tarih bitmedi Milli Mücadeleye yeni geçicem Bir de Şu Çılgın Türkler ş okuyorum konuya istinaden

Yas nasıl bir k itapmış ki o ben de tarihten yana dertliyim

Canım daha yeni başladım 30 sayfa anca okudum Dersane hafta başında çok vaktimi alıyor kitaba zaman kalmıyor.
Kendi kendinizi hipnoz edin falan diyor kitapta tırstım :18: Bakalım okuyayım da bir güzel bişeyse tavsiye ederim zaten

Tamam o zaman beklemedeyim canım

Selam bayanlar, nasil gidiyor?
Ben iki gundur acamadim kitabimi hic, dun market isimiz vardi,
Bugunde uzun zamandir bekledigimiz bir rus gelinimiz vardi,
Onu gormeye gittik :86:
Gozlerim kapaniyor ama okuycam biraz

Yeni gelen arkadaslar hos gelmis..

Ucurtma avcisi sayfa 111

inşallah kazanırız canım :)

Tess Gerritsen-Ruh Koleksiyoncusu an itibariyle bitmiş durumda

selam kızlar ;

Bukre 51 sayfa..çok fazla okuyamıyorum serviste ne olursam o evde kızımın çok dersi oluyor

Günaydınlar
Son zamanlarda başladığım iki kitabımda da çok ilerleyemedim.
Yorgun gidiyorum eve, onun da etkisi var.
Kayboluş-149
Rüzgarın On İki Köşesi-90
Coralineei de hafif ve eğlenceli olduğu için bugün başladım. Maksat ısınmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…