- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
merhaba hoşgeldinizSelam kızlar... Kitap kurdu dedikleri benimmmm. Burada grup hadisesi varmı? Öyleyse beni de dahil edin. Yıllardır eşimle kitaplarım yüzünden tartışırız. Kitap okumadan geçirebileceğim herhangi bir günü hayal edemiyorum. Ameliyatlar oldum. Başucumda kitabım beni bekliyodu.
Bu gün Tess Gerritsen'in Asla Arkana Bakma kitabına başlayacağım.
ben de bugün yeni kitaba başlamayı düşünüyorum,1984 nasıl ona mı başlasam:26:iyi akşamlar
yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza 15 inde 2. bir liste yapacağım ve bildirim yapan yeni arkadaşlarıda listeye ekleyeceğim.
bende şu anda 1984 ü okumaya başladım
merhaba bayanlar
ben de bugün yeni kitaba başlamayı düşünüyorum,1984 nasıl ona mı başlasam:26:
iyi akşamlar
yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza 15 inde 2. bir liste yapacağım ve bildirim yapan yeni arkadaşlarıda listeye ekleyeceğim.
bende şu anda 1984 ü okumaya başladım
Günaydın bukre bitmek üzere sayfa 179
" acın sağ olsun "
nasıl beğendin mi :26:
ben bukre yi yoğun talep üzerine meraktan aldım ama hiç beğenmedim
begendim canımm yaa sen neden begenmedinki acaba çok akıcıydı aşk ihanet ne ararsan vardı :)
günaydın kitabımın 350. sayfasındayım bugün biter..
bir daha 2 kitap birden okumayacağım çünkü bana göre değilmiş merak tan diğerine pek vakit ayıramadım ..
Ben bu aralar 3 tane okuyorum
ya dedim ki güneş çavması büyük çantama sığmıyor die yolda ve evde başka iş yerindede güneş çavmasını okuyayım demez olaydım bi kitap çantamda bi kitapta poşetin içinde geldim gittim kitap bitene kadar
Sende hatlar karışmış ama ondan. Ben işte daha hafif, evde daha edebi ve dikkat isteyen kitaplarımı okuyorum.
Bazen öyle kitap oluyor ki ayaküstü,yolda, molada okunmuyor.
Bu arada hani Güneş Çavması yorumu??
tek kelime ile muhteşemdi bende değişiklikler meydana getirdiğini hissetmeye başladım diyebilirim..
kitabın devamını sabırsızlıkla bekleyenlerdenim..
sosa sevgilerimi iletiyorum
ben her yerde her kitabı okuyabiliyorum çünkü dikkat sorunum yok kitabın kapağını açtığım an dünyayla irtibatım kopuyo
ben de her koşulda okuyabiliyorum ama yatağa geçtiğimzde eşim telefondan video izliyo işte o zaman okuyamıyorum nedense
ses çok dikkatimi dağıtıyo o anlarda.. yoksa tv izlerken falan da okuyabiliyorum ama bi gece video zamanı okuyamıyom
tek kelime ile muhteşemdi bende değişiklikler meydana getirdiğini hissetmeye başladım diyebilirim..
kitabın devamını sabırsızlıkla bekleyenlerdenim..
sosa sevgilerimi iletiyorum
ben her yerde her kitabı okuyabiliyorum çünkü dikkat sorunum yok kitabın kapağını açtığım an dünyayla irtibatım kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?