Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selamlar herkese
gülümsün ve chentiq hani, bildirimleri göremedim
merhaba hoşgeldiniz
bizde grup pek yok gibi,amam sık girip bol muhabbet etiğimiz bilgeler de oluyo tabi

iyi akşamlar
yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza 15 inde 2. bir liste yapacağım ve bildirim yapan yeni arkadaşlarıda listeye ekleyeceğim.

bende şu anda 1984 ü okumaya başladım
ben de bugün yeni kitaba başlamayı düşünüyorum,1984 nasıl ona mı başlasam:26:

merhaba bayanlar

ben de bugün yeni kitaba başlamayı düşünüyorum,1984 nasıl ona mı başlasam:26:[/QUOTE]

siyasi bir kitap açıkçası ve oldukça karamsar ama çok önemli bir eser olduğu için okuyorum.
aslında siyasetle çok ilgiliyim ama nedense siyasi romanlar hiç ilgimi çekmez sen bilirsin canım

Orhan Pamuk-Kar'a karar verdim canım
merhaba bayanlar

ben de bugün yeni kitaba başlamayı düşünüyorum,1984 nasıl ona mı başlasam:26:

siyasi bir kitap açıkçası ve oldukça karamsar ama çok önemli bir eser olduğu için okuyorum.
aslında siyasetle çok ilgiliyim ama nedense siyasi romanlar hiç ilgimi çekmez sen bilirsin canım[/QUOTE]

iyi akşamlar
yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza 15 inde 2. bir liste yapacağım ve bildirim yapan yeni arkadaşlarıda listeye ekleyeceğim.

bende şu anda 1984 ü okumaya başladım

1984'ü ben okul kütüphanesinden alıp okumuştum ama az vaktim vardı, çok beğenmiştim, satın alıp sindire sindire okumak istiyorum. umarım aynı keyifle okursun canım

günaydın kitabımın 350. sayfasındayım bugün biter..
bir daha 2 kitap birden okumayacağım çünkü bana göre değilmiş merak tan diğerine pek vakit ayıramadım ..

Ben bu aralar 3 tane okuyorum

ya dedim ki güneş çavması büyük çantama sığmıyor die yolda ve evde başka iş yerindede güneş çavmasını okuyayım demez olaydım bi kitap çantamda bi kitapta poşetin içinde geldim gittim kitap bitene kadar

Sende hatlar karışmış ama ondan. Ben işte daha hafif, evde daha edebi ve dikkat isteyen kitaplarımı okuyorum.

Bazen öyle kitap oluyor ki ayaküstü,yolda, molada okunmuyor.

Bu arada hani Güneş Çavması yorumu??

Son düzenleme:

tek kelime ile muhteşemdi bende değişiklikler meydana getirdiğini hissetmeye başladım diyebilirim..
kitabın devamını sabırsızlıkla bekleyenlerdenim..
sosa sevgilerimi iletiyorum

ben her yerde her kitabı okuyabiliyorum çünkü dikkat sorunum yok kitabın kapağını açtığım an dünyayla irtibatım kopuyo

günaydınlar
ve dağlar yankılandı sayfa 200
bu kitaptda diğerlerindeki tadı bulamadım henüz.. bakalım ilerleyen sayfalarda nasıl görcez

ben de her koşulda okuyabiliyorum ama yatağa geçtiğimzde eşim telefondan video izliyo işte o zaman okuyamıyorum nedense
ses çok dikkatimi dağıtıyo o anlarda.. yoksa tv izlerken falan da okuyabiliyorum ama bi gece video zamanı okuyamıyom

olsun eşinle daha çok vakit geçirmiş oluyorsun o zamanlardada o yüzden o kayıp sayılmaz o..
ama tv açıkken ya da otobüste felan okuyabilmen oldukça iyi zaten..

[SIZE=3]Günaydınlar. Ben neden çok etkilenemedim kitaptan acaba. [/SIZE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…