olsun eşinle daha çok vakit geçirmiş oluyorsun o zamanlardada o yüzden o kayıp sayılmaz o..
ama tv açıkken ya da otobüste felan okuyabilmen oldukça iyi zaten..
[SIZE=3]Günaydınlar. Ben neden çok etkilenemedim kitaptan acaba. [/SIZE]
ben avukatım duruşma beklerken avukatlar odasında inanılmaz büyük gürültü oluyo
o şartlarda okurken odaklanmayı öğrendim valla yoksa dikkatim çabuk dağılır benim
kendimi soyutlayıp kitabıma odaklanıyorumbi meslektaşım entellikten ölçen kendimi cahil hissediyom sayende diye takılıyo hep
dedikodu yapacağıma kitabımı okurum daha iyi diyom ben de
tek kelime ile muhteşemdi bende değişiklikler meydana getirdiğini hissetmeye başladım diyebilirim..
kitabın devamını sabırsızlıkla bekleyenlerdenim..
sosa sevgilerimi iletiyorum
ben her yerde her kitabı okuyabiliyorum çünkü dikkat sorunum yok kitabın kapağını açtığım an dünyayla irtibatım kopuyo
Tatlım ben de her koşulda okuyabilirim. Bankamatik sırasında bile okurum ama bazı kitapları uzun uzun okumak istiyorum. Mesela 2-3 sayfa oku, sonra işini hallet, bir saat sonra yine 1-2 sayfa oku yine işin çıksın. Böyle olunca bazı kitaplara haksızlık gibi geliyor. Tabi popüler kitapları ya da daha kurgu temelli kitapları okurken sorun olmuyor.
1984'ü ben okul kütüphanesinden alıp okumuştum ama az vaktim vardı, çok beğenmiştim, satın alıp sindire sindire okumak istiyorum. umarım aynı keyifle okursun canım
İnşallah canım
Şu Tess i ben de merakvediyorum Yasemin de önermişti.
şu kpss geçsin eldeki kitaplar falan bitsin paralanayım alayım kştaplarını Tess in
selamlar herkese
gülümsün ve chentiq hani, bildirimleri göremedim
:26:[/FONT]
Sende hatlar karışmış ama ondan. Ben işte daha hafif, evde daha edebi ve dikkat isteyen kitaplarımı okuyorum.
Bazen öyle kitap oluyor ki ayaküstü,yolda, molada okunmuyor.
Kürk Mantolu Madonna nasıl kitaptır kızlar?
Günaydın....
Günaydın....
Günaydın....
Günaydın kızlar...
Yazarın Odası 150.
Bildirim yapmadım çünkü akşamları okuyamamıştım. Konsantre problemi yaşıyorum (ses) zor oluyor.
Bunu neden daha önce düşünemedim ben ya.. Aynı kitap bi eve, bi iş yerine, bi oraya bi buraya.. Bir de edebi okuyorum, anlayamadım ne diyor, ne demek istiyor. Demek ortam uygun olmuyormuş. Aynı anda 2-3 kitap okuduğum içindi şimdiye kadar sorun. Elimdekini bir bitireyim. Sonra olmazsa yeniden okurum
Loliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Hoş geldin güzelliiiiiiiiiiiiiik
Günaydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?