Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

olsun eşinle daha çok vakit geçirmiş oluyorsun o zamanlardada o yüzden o kayıp sayılmaz o..
ama tv açıkken ya da otobüste felan okuyabilmen oldukça iyi zaten..

ben avukatım duruşma beklerken avukatlar odasında inanılmaz büyük gürültü oluyo
o şartlarda okurken odaklanmayı öğrendim valla yoksa dikkatim çabuk dağılır benim
kendimi soyutlayıp kitabıma odaklanıyorum bi meslektaşım entellikten ölçen kendimi cahil hissediyom sayende diye takılıyo hep
dedikodu yapacağıma kitabımı okurum daha iyi diyom ben de

bende istanbulun trafiğinde alıştım gürültülü ortamlarda kitap okumaya odaklanmaya..
bazen yolda kitabım bitiyor kendimi okumaya okadar kaptırmışım ki gördüğüm her tabelayı reklamı okuyorum hastalık gibi birşey oldu..
bu arada mesleğin çok güzel
ve en iyiisni yapıyorsun dedikoduda neymiş cık cık cık

Tatlım ben de her koşulda okuyabilirim. Bankamatik sırasında bile okurum ama bazı kitapları uzun uzun okumak istiyorum. Mesela 2-3 sayfa oku, sonra işini hallet, bir saat sonra yine 1-2 sayfa oku yine işin çıksın. Böyle olunca bazı kitaplara haksızlık gibi geliyor. Tabi popüler kitapları ya da daha kurgu temelli kitapları okurken sorun olmuyor.

o şekilde okumayı bende hiç sevmiyorum bak o konuda çok haklısın öyle okuyacağıma hiç okumam daha iyi çünkü merakım beni mahfediyor

1984'ü ben okul kütüphanesinden alıp okumuştum ama az vaktim vardı, çok beğenmiştim, satın alıp sindire sindire okumak istiyorum. umarım aynı keyifle okursun canım

evet 2. bölüm biraz daha sürükleyici güzel gidiyor Aşk falan girdi işin içine sonunu çok merak ediyorum.Bu arada romana da haksızlık yapmayayım kesinlikle romantik falan değil. siyasi olduğu için fazla bahsetmek istemiyorum yoksa v for vandetta gibi bir eser

Selam kızlar yeni kitabım Kocan Kadar Konuş 85. sayfaya geldim bile ne zamandır cinayet polisiye okuyordum şöyle eglenceli bir şey istiyordum çerezlik :) iyi geldi

İnşallah canım
Şu Tess i ben de merakvediyorum Yasemin de önermişti.
şu kpss geçsin eldeki kitaplar falan bitsin paralanayım alayım kştaplarını Tess in

Tess'in kitapları cok güzel yaa bir sürü kitabını okudum ve hala da okuyasım var.Heyecan gerilim macera aşk her şey var :)

Günaydın herkese gri İstanbul'dan

Orhan Pamuk kar 20.sayfadayım sanırım

siyasi bir kitap ve azıcık da sıkıcı gibi...en çok ders çalışmam gereken donemde böyle Bi kitaba başlamam iyi oldu,yoksa aklım hep kitapta kalıyodu

yine gulumsun ve chentiq bildirim yapmamış,kitabı bitirdik diy gelin artk

Günaydın kızlar...

selamlar herkese
gülümsün ve chentiq hani, bildirimleri göremedim

:26:[/FONT]

Yazarın Odası 150.

Bildirim yapmadım çünkü akşamları okuyamamıştım. Konsantre problemi yaşıyorum (ses) zor oluyor.

Sende hatlar karışmış ama ondan. Ben işte daha hafif, evde daha edebi ve dikkat isteyen kitaplarımı okuyorum.

Bazen öyle kitap oluyor ki ayaküstü,yolda, molada okunmuyor.

Bunu neden daha önce düşünemedim ben ya.. Aynı kitap bi eve, bi iş yerine, bi oraya bi buraya.. Bir de edebi okuyorum, anlayamadım ne diyor, ne demek istiyor. Demek ortam uygun olmuyormuş. Aynı anda 2-3 kitap okuduğum içindi şimdiye kadar sorun. Elimdekini bir bitireyim. Sonra olmazsa yeniden okurum

Loliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Hoş geldin güzelliiiiiiiiiiiiiik

Kayboluş-262
Şimdiye kadar çok zevk alarak okumamıştım ama yarısından sonra ilginçleşmeye başladı kitap.

Artık bugün bunu ve Coraline'i bitiririm diye düşünüyorum.

günaydınnnn
Debbie Macomber Mucizeler Dükkanına Dönüş bitti..

yeni kitabıma karar vermedim Vefa Enverden okuyabilirim..

Kürk Mantolu Madonna nasıl kitaptır kızlar?

Günaydın....

kesinlikle çok güzel bir eser
iz bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…