Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İşte bir migrenli daha Geçmiş olsun Gülüm, misafirin de varmış, kolaylıklar diliyorum sana.

Haklısın, gerçi ben evlenmeden önce hiç tınnn bir insan değildim ama kendi evim oldu anladım, annelere yardım etmek lazım
Evet, yapmak lazım.

tahammülümün son kırıntılarıyla beraber son senem yanlışlıkla 1 ders falan kalıp da uzarsa hiç çekinmem bırakırım okulu o noktadayım
deme öyle şimdi çok sıkılmışsın sen!

bölümün neydi?
Hukuk diyeceğim; değil!
İşletme diyeceğim; değil!

Ama ikisi kalmış aklımda...

Kokulu senin bölüm neydi acaba?

Evet, yapmak lazım.

deme öyle şimdi çok sıkılmışsın sen!

bölümün neydi?
Hukuk diyeceğim; değil!
İşletme diyeceğim; değil!

Ama ikisi kalmış aklımda...

hepsinin karması, iktisat
canım küçük yerde okumak insanı köreltiyor o yüzden bu kadar sıkıldım yoksa okulla öğrencilikle sıkıntım yok
bir de devam zorunluluğu denen saçmalık hiçbir şey öğrenmediğimiz halde vakit çalıyo vs..

İktisat sanılanın aksine zor bir bölüm gerçekten. Son zamanlarda bunalman çok normal, öğrenciliğin sonunda böyle oluyor genelde. Bitse de gitsek havaları

Allah kolaylık versin o halde...

merhaba arkadaşlar
1984 ü bitirdim albert camus yabancıyı okuyacağım kısa olduğu için hemen biter. ayrıca bu akşam 15 günlük liste hazırlayacağım

kötüymüş, dikkat et kendine

herkese keyifli günler bilgeler
sağ ol canım.

Ahh onu Bi becerebilsem,şu an dersim boş ve ben kitap okuyorum
Tabii kitap okuman da güzel. Yalnız şu ara ders kitaplarını okusan, diyorum.
Senin bölümün Edebiyat olduğundan diğer kitapları okuman da süper, ben İşletme Bölümü mezunuyum.

merhaba arkadaşlar
1984 ü bitirdim albert camus yabancıyı okuyacağım kısa olduğu için hemen biter. ayrıca bu akşam 15 günlük liste hazırlayacağım
Azracığım, ellerine sağlık bizim için uğraşıyorsun.

Loliss öğretmenim, bu arada!!! bugün hazırlık şu bu kitap okuyamayacağım yarın da misafir var okuyamayacağım. dün de okumamıştım. oldu mu sana yüz elli sayfa... bunları azar azar diğer günlere yedirmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…