- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Çalışıyorum canım, aynı!
Senin son sene miydi?
Dün 3 - 5 sayfa anca okudum.
Migren tuttu. Bugün de okuyamam sanırım.
Yarın misafir gelecek inşallah da hazırlığımız var.
Ben de 2009 yılında 2,5 günde bitirdim.
sağ ol canım.İşte bir migrenli dahaGeçmiş olsun Gülüm, misafirin de varmış, kolaylıklar diliyorum sana.
sağ ol canım.
bekarım ben ama anneme yardım etmek lazım tabii.
Çalışıyorum canım, aynı!
Senin son sene miydi?
tahammülümün son kırıntılarıyla beraber son senemyanlışlıkla 1 ders falan kalıp da uzarsa hiç çekinmem bırakırım okulu o noktadayım
Evet, yapmak lazım.Haklısın, gerçi ben evlenmeden önce hiç tınnn bir insan değildim ama kendi evim oldu anladım, annelere yardım etmek lazım
deme öyle şimdi çok sıkılmışsın sen!tahammülümün son kırıntılarıyla beraber son senemyanlışlıkla 1 ders falan kalıp da uzarsa hiç çekinmem bırakırım okulu o noktadayım
Kokulu senin bölüm neydi acaba?
Evet, yapmak lazım.
deme öyle şimdi çok sıkılmışsın sen!
bölümün neydi?
Hukuk diyeceğim; değil!
İşletme diyeceğim; değil!
Ama ikisi kalmış aklımda...
hepsinin karması, iktisat
canım küçük yerde okumak insanı köreltiyor o yüzden bu kadar sıkıldım yoksa okulla öğrencilikle sıkıntım yok
bir de devam zorunluluğu denen saçmalık hiçbir şey öğrenmediğimiz halde vakit çalıyo vs..
İktisat sanılanın aksine zor bir bölüm gerçekten. Son zamanlarda bunalman çok normal, öğrenciliğin sonunda böyle oluyor genelde. Bitse de gitsek havaları
Allah kolaylık versin o halde...hepsinin karması, iktisat
canım küçük yerde okumak insanı köreltiyor o yüzden bu kadar sıkıldım yoksa okulla öğrencilikle sıkıntım yok
bir de devam zorunluluğu denen saçmalık hiçbir şey öğrenmediğimiz halde vakit çalıyo vs..
Allah kolaylık versin o halde...
Bugün daha iyiyim. Sağ ol.canım teşekkür ederimsana da kolay gelsin anneye yardım ediyormuşsun hem de migrenin tutmuş geçmiş olsun, inşallah çok zorlamaz
Bugün daha iyiyim. Sağ ol.
Regl öncesi sendromlar...
Canım ben seni ev hanımı biliyordum. Öğrenci misin? Bölüm ne-kaçıncı sınıf?
Öğrenci mi bilmiyorum ama lolikonun mini mini bir kızı var.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. lois aöf çalışıyosun
Loliss, ders çalış.Ahh ben de her yol var kızlarev hanımıyım.aof de edebiyat okuyorum son sınıf Bi de bu yıl öğretmenlik yapmaya başladım...
Loliss, ders çalış.
Ben AÖF okurken ders kitabı dışında başka kitap okumuyordum. :18:
sağ ol canım.kötüymüş, dikkat et kendine
herkese keyifli günler bilgeler
Tabii kitap okuman da güzel. Yalnız şu ara ders kitaplarını okusan, diyorum.Ahh onu Bi becerebilsem,şu an dersim boş ve ben kitap okuyorum
Azracığım, ellerine sağlık bizim için uğraşıyorsun.merhaba arkadaşlar
1984 ü bitirdim albert camus yabancıyı okuyacağım kısa olduğu için hemen biter. ayrıca bu akşam 15 günlük liste hazırlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?