Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

anlaştık gülom,senin artık bana ihtiyacın yok bence,maşallah sana

teşekkür ederim.. Biliyor musun biz de 21 haziranda evlenmiştik.. Seninkini gördüm de. Herkesin rütbesine bakar oldu artık gözlerim

Benim de kizim 3 yasinda subat dogumlu.

haziranda aşk başkadır diyelim o zaman

Ayyy yazmadan gecemedim, bende 06.06.06 da evlenmistim haziranda baska gercekten..

merhaba bilgeler, nasılsınız?

Selam caniko, bilgisayarina ne oldu, yeni mi aldin yoksa?

Günaydınlar

Güneş Çavması 165'teyim. Hala günlük konuşmalar halinde akıyor kitap, olayların derinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Yazarın Odası - 235 teyim. 60 sf kaldı. Bitiririm heralde bugün.
Elif Şafak - 95

Eski hızıma kavuşacağım

Günaydın bilgelerrr
Piraye 211. Sayfadayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
Vefa Enver Neyse Ki Çocuk Yaptım bitti..
kitap gene çok hoşuma gitti tadı damağımda kaldı
yeni kitabıma karar veremedim henüz..

Son düzenleme:
Kızlar..

Size dün bir müjde vermiştim ya kitapyurdu.com 20 tl lik alışverişe kargo parası almıyor diye.

Bugün sipariş takibimi yapmak için girdiğimde

Kayıtlı tavsiyeniz bulunmamaktadır.
kitapyurdu.com'u beğendiyseniz, arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi rica ediyoruz. Her tavsiyede 20 puan kazanacaksınız.
Tavsiye için tıklayınız

yazıyordu.

Bana yardımcı olmak isterseniz mail adresinizi özelden yazın, linki size atayım.
20 puanımı kapayım.

Bu e-posta ......chentiq..... tarafından kitapyurdu.com arabirimi kullanılarak sizi kitapyurdu.com'dan haberdar etmek üzere gönderilmiştir. kitapyurdu.com bir internet kitapçısı olup, üyelerini ve ilgilenenleri kitap ve kültür dünyasından haberdar eder. İhtiyacınız olan ürünleri internet ortamından size ulaştırmaya çalışır. Yeni çıkan eserlerden sizi haberdar eder. Ve sitemizde görebileceğiniz daha bir çok etkinliklere katılmanızı sağlar. Sizi de kitapyurdu.com'a bekliyoruz.

böyle bir mesaj yolluyorlar...

ben zaten üyeyim olmasaydım sana puan kazandırırdım

anlaştık gülom,senin artık bana ihtiyacın yok bence,maşallah sana
Hayııııııııııııııııııııırrrr!
Olamaz!
Loliss, lütfen beni takip et. Ben gene bir müddet sana hesap vereyim.
Ayyyy! Kendimi terk edilmiş gibi hissettim birden.

Benim de kizim 3 yasinda subat dogumlu.

Ayyy yazmadan gecemedim, bende 06.06.06 da evlenmistim haziranda baska gercekten..

Selam caniko, bilgisayarina ne oldu, yeni mi aldin yoksa?
Ne güzel 06.06.06 şahane bir tarih!
Allah mutluluk versin.

günaydın bilgeler nisan ara liste hazırladım umarım hata yoktur

gülo 2 kitap okumuş lolissin çalışmları fayda verdi.

Günaydınlar

Güneş Çavması 165'teyim. Hala günlük konuşmalar halinde akıyor kitap, olayların derinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

bende başlasam mı karar veremedim.yaklaşık 650 sayfa biraz gözümü korkuttu

canım bende çekiliş için üye oldum 100 puan verdi puanlar neye tekabül edyor bi bilgin varmı

nörüyonnn ..................

canım ben bu ay kitap okumadım. pazartesiden sonra başlayacam. aöf vardı vakit ayıramadım. liseteye geçer sefer eklememiştin beni :26: unutmazsın dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…