- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
merhaba bilgeler, nasılsınız?
bende iyiyimsörceğizim canım iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim
allah daha çok ıyılık versin inşallah
bende iyiyim
allah daha çok ıyılık versin inşallah
ara sıra uğruyorum yaaaminneler yapıyorsun? uğramıyorsun hiç buralara özlettin kendini
selam asmunikalsurr sbi görmek güzel
konuya iki günde gelme zorunluluğu var
ara sıra uğruyorum yaanapım yaa aynı bendekı durumlar.
selam asmunikal
nörüyonnnaleykum selam
sağ ol canım.
Tabii kitap okuman da güzel. Yalnız şu ara ders kitaplarını okusan, diyorum.
Senin bölümün Edebiyat olduğundan diğer kitapları okuman da süper, ben İşletme Bölümü mezunuyum.
Azracığım, ellerine sağlık bizim için uğraşıyorsun.
Loliss öğretmenim, bu arada!!! bugün hazırlık şu bu kitap okuyamayacağım yarın da misafir var okuyamayacağım. dün de okumamıştım. oldu mu sana yüz elli sayfa... bunları azar azar diğer günlere yedirmeye çalışacağım.
teşekkür ederim.. Biliyor musun biz de 21 haziranda evlenmiştik.. Seninkini gördüm de. Herkesin rütbesine bakar oldu artık gözlerim
haziranda aşk başkadır diyelim o zaman
merhaba bilgeler, nasılsınız?
Kızlar..
Size dün bir müjde vermiştim ya kitapyurdu.com 20 tl lik alışverişe kargo parası almıyor diye.
Bugün sipariş takibimi yapmak için girdiğimde
Kayıtlı tavsiyeniz bulunmamaktadır.
kitapyurdu.com'u beğendiyseniz, arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi rica ediyoruz. Her tavsiyede 20 puan kazanacaksınız.
Tavsiye için tıklayınız
yazıyordu.
Bana yardımcı olmak isterseniz mail adresinizi özelden yazın, linki size atayım.
20 puanımı kapayım.
Bu e-posta ......chentiq..... tarafından kitapyurdu.com arabirimi kullanılarak sizi kitapyurdu.com'dan haberdar etmek üzere gönderilmiştir. kitapyurdu.com bir internet kitapçısı olup, üyelerini ve ilgilenenleri kitap ve kültür dünyasından haberdar eder. İhtiyacınız olan ürünleri internet ortamından size ulaştırmaya çalışır. Yeni çıkan eserlerden sizi haberdar eder. Ve sitemizde görebileceğiniz daha bir çok etkinliklere katılmanızı sağlar. Sizi de kitapyurdu.com'a bekliyoruz.
böyle bir mesaj yolluyorlar...
ben zaten üyeyim olmasaydım sana puan kazandırırdım
Hayııııııııııııııııııııırrrr!anlaştık gülom,senin artık bana ihtiyacın yok bence,maşallah sana
Ne güzel 06.06.06 şahane bir tarih!Benim de kizim 3 yasinda subat dogumlu.
Ayyy yazmadan gecemedim, bende 06.06.06 da evlenmistimhaziranda baska gercekten..
Selam caniko, bilgisayarina ne oldu, yeni mi aldin yoksa?
Günaydınlar
Güneş Çavması 165'teyim. Hala günlük konuşmalar halinde akıyor kitap, olayların derinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
sağlık olsun
nörüyonnn..................
günaydın bilgeler nisan ara liste hazırladım umarım hata yoktur
gülo 2 kitap okumuş lolissin çalışmları fayda verdi.
bende başlasam mı karar veremedim.yaklaşık 650 sayfa biraz gözümü korkuttu
canım bende çekiliş için üye oldum 100 puan verdi puanlar neye tekabül edyor bi bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?