Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ah ahh, ben de evlenebilsem de kocam bana kızsa, dese ki "azcık az oku da bana sarıl" diye :)

günaydın rapor veriyorum. Elif Şafak 275 lere geldim. Dün 400 küsürü uydurmuşum... 4 lü hatırladığım rakam 240 daki 4 müş :26:

Chen çok şekersin:))bazen ben de yanlış bi rakam verdiğimi farkedin vicdan azabından o sayfaya kadar okuyup öyle uyuyorum😊

Artemisia'nın Çilesine devan. sf 50
kızlar yarın tatil olan herkese iyi tatiller

uğur koşar- rabb'in için sabret nihayet bitti,yarın yeni bir kitap a başlayacağım inşallahhhh

Tess Gerritsen Çırak'ı bitirmiş bulunmaktayım yeni kitabıma daha karar vermedim:)

Selam arkadaslar, kitabimi bugun hic okuyamadim. Esimle beraber yapabilecegim bi
spor aktivitesi arastirdim butun gun. Aksam da basladik, eve gec geldik.
Yatmadan biraz karatay diyetini okumak istiyorum.
Herkese iyi tatiller, iyi dinlenmeler, temizlik yapanlara da kolay gelsin.

günaydın
herkesein bayramı kutlu olsun
dün gece kitabımı bitirdim(Kar)
ilk orhan pamuk deneyimimi yanlış bi kitapla yaptım galiba
oldukça sıkıcı bir kitaptı,siyasi içerikli aslında çok ağır değil ama olaylar karmaşık daha doğrusu çok da olay yok
neyse işte tavsiye etmiyorum kısaca

Ayy mavi saçlı kız ne etkileyici bir kitaptı,
Bende Sarı Karanfil Çetesini okumaya devam ediyorum biraz ilerlesin yorum ekleyeceğim :)

o kitabı okuyan herkesten bu yorumu duyduğum için aldım. İnşallah biter, hem çalışıyorum hem oğlum var hemde evde bahar temizliği vs var :26:
Bitsin biran önce

o kitabı okuyan herkesten bu yorumu duyduğum için aldım. İnşallah biter, hem çalışıyorum hem oğlum var hemde evde bahar temizliği vs var :26:
Bitsin biran önce

Şu an okuduğunu bilmem de, mavi saçlı kız okuduğum en hızlı kitaptı. Genç bir kızın kaleminden de olunca çok keyifli anılar hatırlar gibi hızlıca okursunuz. Nur içinde yatsın Burçak Çerezcioğlu..

Merhabalar
G
ünaş Çavması-588 deyim. Bitecek birazdan inşallah.

Sıradaki kitabım yarım bir şekilde beni bekleyen Rüzgarın On İki Köşesi olacak.

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar..
kaç gündür giremiyorum kitap okuyabildiğimde söylenemez 20lik dişimle uğraşıyorum çekilmesi lazım cerrahi müdale gerekiyormuş çok canım acıyor hiç birşeye konsantre olamıyorum..

Merhabalar bikaç gundur düzgün okuyamadim
Sultanı öldürmek sayfa 118

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…