Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Teşekkür ederim
Yatak moduna gecince baslicam
Ahmet ümit i seviyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben haftasonu 1 sayfa dahi okuyamadım, pazar hep dinlendim o yatak senin bu köşe benim. raporsuzum.

günaydın kızlar.. hayırlı sabahlar

aof sınavlarım bitti çok şükür. Artemisia'nın Çilesi kitabına başladım

Günaydın hanımlar;

Uzun zaman oldu buralara uğramayalı. Ve maalesef hala en son kitabıma devam etmekteyim.

Vadideki Zambak gitmiyor. Hayattan soğudum.

Günaydınlar
Araf-Elif Şafak 260. sayfadayım
Savaşçı-Doğan Cüceloğlu 90. sayfadayım
.

merhaba iyi haftalar canlar

Günaydın hanımlar;

Uzun zaman oldu buralara uğramayalı. Ve maalesef hala en son kitabıma devam etmekteyim.

Vadideki Zambak gitmiyor. Hayattan soğudum.

obiviyante canım hayırlı olsun bebeğim. vadideki zambak falan okuma bence şöyle umutlu bahar gibi kitaplar oku

Selamlar bilgelerim😘ben hala kar'ı okuyorum bitmedi bi türlü,sayfa302...

Merhaba kızlar...

Baba ve Piç 400 lü sayfalardayım. Bu hafta biter.

Bu şeker portakalını ben de duydum ama sanki hep çocuk kitabıymış gibi geliyor bana. Adından dolayı sanırım böyle hissediyorum. Ama merak ettim listeye ekleyeyim bu kitabı

Çocuklara yazıldığı doğru bir çocuğu anlatıyor ama tıpkı küçük prens gibi. Çocuk okursa başka, yetişkin okursa başka şeyler anlar. Hatta her yetişkin hayatının her anında daha farklı şeyler anlar.. Ben de sipariş vermiştim. Bugün yada yarın okuyup bitirmeyi hayal ediyorum.

merhaba iyi haftalar canlar

obiviyante canım hayırlı olsun bebeğim. vadideki zambak falan okuma bence şöyle umutlu bahar gibi kitaplar oku

Canım, teşekkür ederim iyi dileklerin için. Seri olarak aldım klasikleri ve ilk kitap tam bir fiyasko. Bu kitabı okuyacağım . Konusu nedir? Sen nasıl buldun?

Şeker Portakalı ortaokul yıllarında severek okuduğum bir kitaptı, hatta sonunu birkaç kez okuyup ağlamıştım. Yazarın diğer kitaplarıda çok güzel. Kardeşim Rüzgar, Kardeşim Deniz mesela...

Selamlar...

günaydınlar
sultanı öldürmek sayfa 54
dün yine pek okuyamadım yahu.. ama yarın tatil inşallah baya okurum
tabi bugün de biraz okursam çok daha iyi olur
artık yatakta okuyamıyorum eşimin yüzünden
2 sayfa okuyorum bi bakıyom vicdan azabı çektiriyo bana, hep kitap okuyosun insan azcık sarılır falan diye
ben de mecbur bırakıyorum söylene söylene

günaydın rapor veriyorum. Elif Şafak 275 lere geldim. Dün 400 küsürü uydurmuşum... 4 lü hatırladığım rakam 240 daki 4 müş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…