Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sağolasın canım valla çalışıyorum o an anlıyorum ama çabuk unutuluyor özellikle sayılar salt cogunluk,3/5,1/3 vs..

Seker portakalina basliycam bu aksam, cok ovgu aldim bu kitapla ilgili.

Bu şeker portakalını ben de duydum ama sanki hep çocuk kitabıymış gibi geliyor bana. Adından dolayı sanırım böyle hissediyorum. Ama merak ettim listeye ekleyeyim bu kitabı

Bu şeker portakalını ben de duydum ama sanki hep çocuk kitabıymış gibi geliyor bana. Adından dolayı sanırım böyle hissediyorum. Ama merak ettim listeye ekleyeyim bu kitabı

çocuk kitabı gibi ama çocukluktan itibaren dönemsel olarak tekrar okunması gerekir diye düşünüyorum. her yaşta farklı şeyler katıyor insana, algılar değiştikçe okumak güzel olur

günaydın bilgelerim
bugün vizelerim var dua edin bana olur mu,son dönemim bitsin de kurtuluyum artık

çocuk kitabı gibi ama çocukluktan itibaren dönemsel olarak tekrar okunması gerekir diye düşünüyorum. her yaşta farklı şeyler katıyor insana, algılar değiştikçe okumak güzel olur

Ben 13 yaşında okumuştum, çok beğenip ardından anneme vermiştim annemde benim tepkimi vermişti, şimdi pek hatırlamıyorum kitabı aslında, duruyorsa birdaha okuyayım bakayım, belki 13 yaşımdaki el değmemiş işlenmemiş fikirlerime bir nebze geri dönerim...

kızlar kitabınım 58. sayfasına başlıyorum. Sanırım perşembe günü okumaya başlamıştım. Sadece iş yerinde okuyabildiğim bu kadar. Pazartesi günü tekrar bildirim yaparım. İyi okumalar

yazın ben de tekrar okumayı düşünüyorum
şimdiden keyifli okumalar

Günaydınlar
Birkaç gündür gelecek fırsatım olmadı ama siz de pek uğramamışsınız.

Güneş Çavması-420

Kitapta bir sıcaklık başladı, hadi bakalım.

Kayıp Gül 2 sayf.158
1. Kitabì kadar güzel ve icten daha önce böylesini okumamstm ilk kitabnda da cok etkilenmistim :)

Merhabalaaar
Anlaşma sayfa 354
Dun pek okuyamadim bugun bakalim verimli olcak mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalaaar
Anlaşma sayfa 354
Dun pek okuyamadim bugun bakalim verimli olcak mi

Kitabimi bitirdim verimli bi gun oldu

Yeni kitabim ahmet ümit sultanı öldürmek olacak

Elif safak- ustam ve ben 100. sayfadayim.
Inanilmaz güzel bir kitap, hic SIKMILmadan okuyorum.
Osmanli tarihinin en güzel dönemini ele aliyor,usta mimar sinan ve o dönemin bilinmeyen hayvanlar alemini..

Günaydınlar
Birkaç gündür gelecek fırsatım olmadı ama siz de pek uğramamışsınız.

Güneş Çavması-420

Kitapta bir sıcaklık başladı, hadi bakalım.

insanın içini ısıtıyor gerçekten sınavlar yüzünden ara verdim ben o kitaba bir de aylardır okumak istediğim kitabı alınca güneş çavmasını oldukça ihmal ettim
keyifli okumalar

Kitabimi bitirdim verimli bi gun oldu

Yeni kitabim ahmet ümit sultanı öldürmek olacak

tarihle iç içe olması hoşuma gitmişti, polisiye olduğu halde ilginç bilgiler edinmiştim, güzeldi
keyifli okumalar

1q84 812'deyim çok da güzel ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…