Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
Artemisianın Çilesi sf 250 çok sıkıyor yarımda bırakmak istemiyorum

che ernesto guavera, kitapta meksikadan, kübaya gelişlerini ve burada küba askerleriyle yaptıkları çatışmaları anlatıyor. sanırım 30. sayfa civarlarındayım. şu an daha çok üzerinde durduğu konu çatışmalar sırasında yaptıkları acemice davranışlar. konu sahibi arkadaş, bu konuya nasıl abone olunduğunu bilmiyorum. geçmiş mesajlardan burayı bulup yazıyorum.

Yarın çekilecekmiş ama ben bugün olsun diye alttan alttan işliyorum

Keşke sen de olsaydın Ama kitap çekilişine katılacaksın değil mi? Bak sözünü alayım?

katıldım diğer çekilişe
merhaba bayanlar

nisan sonu kitap okuma listemizi hazırkladım

ellerine sağlık ben yokum aöf sınavım vardı okuyamamıştım

Uzun zamandır kitap okuyamıyordum şimdi 2 günde "Bir ilişki 50 günde nasıl kurtulur" u bitirmek iyi geldi :)

selam kızlar sitemiz degişmiş mavi olmşş:) tanrı küçük günahları affeder cok gzel ilerliyor tavsiye ederim:) bir cocugun ikizi kacırılıyor.cocugun kardeşini bulma çabaları anlatılıyor tabii parçalanan ailesi de...son zamanlardaki olaylardan sonra baya etkiliyor.Merak uyandırıcı bir kitap tavsiye ederim

Merhabaa ilk mesajı okudum,ben de katılmak istiyorum.
Lesley Lokko Öteki Kızlar bugün başladım.80. Sayfadayım.Kapağı falan ergen kitabı gibi gelmişti.Neden aldım ben bu kitabı bile dedim ama hoşuma gitti şimdilik.

Selam, her sayfanin basinda secenekler yazan bi yer var. Hemen sayfa numaralarinin altinda. Onu tiklayinca, abone ol diye cikiyor.

merhaba bayanlar

nisan sonu kitap okuma listemizi hazırkladım
eline sağlık canım
benim bu ay toplam 5 ti,bi tanesi gözünden kaçmış galiba

hoş geldiniz.
konunun ilk mesajını okur musunuz?

kızlar bu hafta sonu da çok yoğun olacak gibi... okusam da az okurum. arz ederim.
temeeem

hee bu ay 2 kitap bitirmişsin maşallah sana:118::118::118:

merhabaaaa bir kitap kurdu olarak bende geldiiiiiimmmmmm

hoşgeldiniz yeni kurtçuklar
ilk msj ı okuyun
keyifli okumalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…