Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

en son piraye adlı kitabı okudum ancak bahsedildiği kadar sevemedim ben yani kahraman tazeoğlunun bukresi gibi kitap lisede olanlar için daha uygun gibi şimdi serenada başlıcam

merhabaaaa bir kitap kurdu olarak bende geldiiiiiimmmmmm

hoş geldiniiiiiiz keyifli okumalar

Bende geldim:) süper zeki bir kadının über salak hikayesi 310. Sayfadayım muazzam komik eğlenceli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydınlar

Nisan ayinda hic kitap okumamisim
Yarim kalan AHMET Umit kitabimi hemen elime aldim ..

Sultanı oldurmek 185. Sayfadayim

Gunaydınlar

Nisan ayinda hic kitap okumamisim
Yarim kalan AHMET Umit kitabimi hemen elime aldim ..

Sultanı oldurmek 185. Sayfadayim

hatırladığım kadarıyla kitap yarısına kadar biraz yavaş ilerliyordu ama bittiğinde ben çok beğenmiştim

Günaydın güzel bilgeler hatırlamadığım bir tarihte başladığım Güneş Çavması'nı bitirdim (çok beğendim şahaneydi )
bugün Hükümdar'ı bitirmeye çalışacağım

Selam arkadaşlar
Yeni kitabim gordugune asla inanma
Pek okuyamiyorum sayfa 34

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7 kitap okumuşum nisanda
Memnunum sonuctan
Azra ellerine sağlık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet oyle ondan kendimi pek verememistim ama artık akıcı olmaya basladi cok sukur

Paulo Coelho Simyacı bitti..
yeni kitabıma karar veremedim.
bugün okumaya düğün var.
yarın okumaya çalışacağım inşallah

eline sağlık canım
benim bu ay toplam 5 ti,bi tanesi gözünden kaçmış galiba

merhaba bayanlar
loliiscim tekrar baktım 4 çıktı 1 mayısta var belki onu düşündün 1-Şeker portakalı 2-ihsan oktay anar 3-Kar ve 4-zülfü L. kitabı yada belki bildirimi unuttun.

Merhaba:) süper zeki bir kadının über salak hikayesi 309. Sayfa daha cook var bitmesine bu bitince sıradaki kitabım için çok heycanlanıyorum

merhaba bayanlar
loliiscim tekrar baktım 4 çıktı 1 mayısta var belki onu düşündün 1-Şeker portakalı 2-ihsan oktay anar 3-Kar ve 4-zülfü L. kitabı yada belki bildirimi unuttun.

hımm tamam ben son kitabı gece bitirdim ama 1 mayısta yazdım nisana eklersin diye düşünmüştüm
yordum seni de kusura bakma

hımm tamam ben son kitabı gece bitirdim ama 1 mayısta yazdım nisana eklersin diye düşünmüştüm
yordum seni de kusura bakma

aşkolsun canım olur mu öyle şey.elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum.

gende biraz önce Güneş Çavmasını bitirdim çok güzeldi gerçekten

Süper zeki bir kadının über salak hikayesi 356

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…