Günaydın kızlar ya ben bişy sorucam "babam çatlı" isimli kitap siyasiye giriyomu şimdi okuduğum kitaptan sonra bi kitap secicemde kitaplıktan o yuzden sordum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi pazarlar bayanlar
aranızda Tutunamabları okuyan varmı beğendimi tavsiye edermi bu hafta onu okumayı düşünüyorum
mutlu pazarlarbenım gibi bu tarz parçaları sevenlere gelsın [video=youtube;N0_-dcbrqwQ]http://www.youtube.com/watch?v=N0_-dcbrqwQ[/video]
benım bıtmedı daha :) nasıl begendın mı?İyi pazarlarrrr
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri bitti.
Yeni kitabım Leviathan Uyanıyor-James S.A.Corey
benım bıtmedı daha :) nasıl begendın mı?
Adından dolayı psikolojik bir kitap olarak değerlendirilmemeli. Psikiyatrik terimleri pek kullanmamış yazar, daha çok karşılaştığı farklı vakaları paylaşmış. Ufak ayırıcı noktaları paylaşmış. Güzel vakit geçirmek için, ayrıca amatör olarak merakı olanlar için güzel bir kitap.
Beklenti çok yüksek tutulmazsa oldukça güzel bir kitap bence.
sağol canımaşkolsun canım olur mu öyle şey.elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum.
gende biraz önce Güneş Çavmasını bitirdim çok güzeldi gerçekten
okumadım ama güzel bir kitap olduğunu biliyorumiyi pazarlar bayanlar
aranızda Tutunamabları okuyan varmı beğendimi tavsiye edermi bu hafta onu okumayı düşünüyorum
selam sörmutlu pazarlarbenım gibi bu tarz parçaları sevenlere gelsın [video=youtube;N0_-dcbrqwQ]http://www.youtube.com/watch?v=N0_-dcbrqwQ[/video]
alıntı yapmazsan sıkıntı olmaz galiba:26:Günaydın kızlar ya ben bişy sorucam "babam çatlı" isimli kitap siyasiye giriyomu şimdi okuduğum kitaptan sonra bi kitap secicemde kitaplıktan o yuzden sordum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam loliss, nasılsın?sağol canım
güneş çavmasını çok özdünüz herkes okusun bitirsin popülaritesini yitirsin de ben sonra okuyum bari
okumadım ama güzel bir kitap olduğunu biliyorum
okuyacaklarım arasında
selam sör
alıntı yapmazsan sıkıntı olmaz galiba:26:
şükür iyiyim canım,sen nasılsınselam loliss, nasılsın?
şükre vuruyorum dilimi her zamankı gıbışükür iyiyim canım,sen nasılsın
şükre vuruyorum dilimi her zamankı gıbıhavalar guzelleşti
her yer cıvıl cıvıl olmaya başladı
e napak ağlayak da gözden mi olak
böyle bi topik var ya her gördüğümde gülümsememe sebep oluyo
havaların güzelleşmesi en yoğun ders çalışma dönemine denk geliyo hep,sinir oluyorum
aşkolsun canım olur mu öyle şey.elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum.
gende biraz önce Güneş Çavmasını bitirdim çok güzeldi gerçekten
Merhabaa ilk mesajı okudum,ben de katılmak istiyorum.
Lesley Lokko Öteki Kızlar bugün başladım.80. Sayfadayım.Kapağı falan ergen kitabı gibi gelmişti.Neden aldım ben bu kitabı bile dedim ama hoşuma gitti şimdilik.
selamDün hiç okumadım,bugün de 40 sayfa okudum.Haftasonu olunca bi uzak kaldım kitabımdan.Ama okuduğum kadarıyla hoşuma gitmeye devam ediyor.
Meyyale 120.sayfadayım
pek okuyamıyorum bugünlerde,zaten kitap da pek sarmadı
selam
bebişin kız mı erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?