Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar ya ben bişy sorucam "babam çatlı" isimli kitap siyasiye giriyomu şimdi okuduğum kitaptan sonra bi kitap secicemde kitaplıktan o yuzden sordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dönem siyasetini bilmeyenler için biraz bilgi veriyor ama bölük pörçük. olaylar ve çatlı elbette kızının gözünden anlatıldığı için ben okuduğumda çok objektif olduğunu düşünmedim. ama gayet akıcı bir kitap.

iyi pazarlar bayanlar

aranızda Tutunamabları okuyan varmı beğendimi tavsiye edermi bu hafta onu okumayı düşünüyorum

mutlu pazarlar benım gibi bu tarz parçaları sevenlere gelsın [video=youtube;N0_-dcbrqwQ]http://www.youtube.com/watch?v=N0_-dcbrqwQ[/video]

iyi pazarlar bayanlar

aranızda Tutunamabları okuyan varmı beğendimi tavsiye edermi bu hafta onu okumayı düşünüyorum

mutlu pazarlar benım gibi bu tarz parçaları sevenlere gelsın [video=youtube;N0_-dcbrqwQ]http://www.youtube.com/watch?v=N0_-dcbrqwQ[/video]

İyi pazarlarrrr

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri bitti.

Yeni kitabım Leviathan Uyanıyor-James S.A.Corey

benım bıtmedı daha :) nasıl begendın mı?

Adından dolayı psikolojik bir kitap olarak değerlendirilmemeli. Psikiyatrik terimleri pek kullanmamış yazar, daha çok karşılaştığı farklı vakaları paylaşmış. Ufak ayırıcı noktaları paylaşmış. Güzel vakit geçirmek için, ayrıca amatör olarak merakı olanlar için güzel bir kitap.

Beklenti çok yüksek tutulmazsa oldukça güzel bir kitap bence.

ben ılk vakayı okudum sadece değişikti

aşkolsun canım olur mu öyle şey.elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum.

gende biraz önce Güneş Çavmasını bitirdim çok güzeldi gerçekten
sağol canım
güneş çavmasını çok özdünüz herkes okusun bitirsin popülaritesini yitirsin de ben sonra okuyum bari

iyi pazarlar bayanlar

okumadım ama güzel bir kitap olduğunu biliyorum
okuyacaklarım arasında

selam sör
alıntı yapmazsan sıkıntı olmaz galiba:26:

selam loliss, nasılsın?

şükre vuruyorum dilimi her zamankı gıbı havalar guzelleşti
her yer cıvıl cıvıl olmaya başladı

e napak ağlayak da gözden mi olak
böyle bi topik var ya her gördüğümde gülümsememe sebep oluyo
havaların güzelleşmesi en yoğun ders çalışma dönemine denk geliyo hep,sinir oluyorum

aşkolsun canım olur mu öyle şey.elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum.

gende biraz önce Güneş Çavmasını bitirdim çok güzeldi gerçekten

ben burda okuyan biriyle konuşmayı çok istiyorum. okumayanlar için olaylardan bahsetmeden bir şey sormak istiyorum. çevremde okuyan herkesin en beğendiği karakter Mecnun. ben de onu çok sevdim ama ikinci kez okuyunca ben Gülşen'den daha farklı etkilendim.
bir de Meriç ilk okumamda böyle daha yan karakterdi ama ikinci okumamda daha öne çıktı. siz ne düşündünüz?

Dün hiç okumadım,bugün de 40 sayfa okudum.Haftasonu olunca bi uzak kaldım kitabımdan.Ama okuduğum kadarıyla hoşuma gitmeye devam ediyor.

Meyyale 120.sayfadayım
pek okuyamıyorum bugünlerde,zaten kitap da pek sarmadı

Dün hiç okumadım,bugün de 40 sayfa okudum.Haftasonu olunca bi uzak kaldım kitabımdan.Ama okuduğum kadarıyla hoşuma gitmeye devam ediyor.
selam
bebişin kız mı erkek mi

selam arkadaşlarrr
kitabımda 47. sayfadayım hiçç okuyamadım tatilde resmen.. kitap da pek sarmadı gibi
ama artık sahalara geri döncem inşallah

selam bilgeler kitabımda 276 dayım.Dün Sarah Jio'nun son kitabı Son Kamelya'yı ve Pasaklı Tanrıça diye bir kitap aldım.Son Kamelya'yı çokkkkk merak ediyorm ama okudugum kitap da cok gzel.Kitapçım Adalet diye bir kitabı cok önerdi 26 yazar bir roman yazmıs.Haftaya da onu alacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…