- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
ben ilk çıktığında okumuş ve gene bir popüler kültüre yenilme olayıyla karşılaştığımı hatırlamıştım. Kitaptan tek aklımda kalan, dazlak kafalı adamın bir gül alın ve ona bakın her gün demesiydi. Yaşamın on ritüeli mi ne vardı. Hiç birini hatırlamıyorum. Sadece sıkıldığımı hatırlıyorum.
Lolisim, alıntı yapmadım ama umarım okursun. Aşkın Gözyaşlarının hangi kitabını okudun? Ben 4. kitabı yeni bitirmiştim Hamuş u. Ve beğenmiştim. İlk 3 kitabı da seri yaparım diye almayı düşünüyordum. Sondan başlamışım yani :) Almayayım mı şimdi? Kalbin mühründe de bahsettiğin şeyler vardı. Zaten romanmış. Bir kadının öyküsü işte. Saçmaladığı yerlerde aynen senin dediğin gibi, bunlar anlatılacak şeyler değil yaşanacak şeyelrdi ama. Kelimelere döksen de yetersiz kalırd falan yazmış. Adamın dökmeyeydin o zaman diyesi geliyor...
Bu arada Nurun 5 Duyusu nu bitirdim. Dün yeni kitaba başlayacaktım ama çook uykum geldi... Yeni kitabım galiba dokuzyüz katlı insan olacak ama.. Onu kim bilir kaç ayda bitiririm..
merhaba arkadaşlar
dün gece kitabımı bitirdim
Cengiz Aytmatov döktürmüşyine
bu günlerde ağlamak için bahane arıyorum zaten içii döktüm iyice
yeni kitaba başlamdım hiç içimden gelmiyor okumak
ibrahi ile hacer i okudum canım
beğeneni de çok bu adamın ama ben de sorun vardır belki:44:
teşekkür ederimsizi hep kitap topiğinde görüyorum,sadece tebrik etmek istedim.
Ben de sevmem dokunmadan okumayı...
Sarah Dunan - İsa'nın gelinleri 1570 yılında italyada ,manastır ve rahibelerin yaşantısını anlatıyor,50.sayfadayım ,merak uyandıran bir kitap
Gunes cavmasi yok mu kimsede
Sevindim canım.Selam kitap kurtlarıımmmmm
Bugün baş ağrım geçti gibi. Birazdan 10 gündür okuyamadığım kitabımı okuyacağım.
Aslı ben de buralardayım. Beni de tebrik et.sizi hep kitap topiğinde görüyorum,sadece tebrik etmek istedim.
Gunes cavmasi yok mu kimsede
merhaba kızlar Holly Bourne-Sen Benim Diğer Yarımsın kitabını okuyan varmı acaba?:44:
merhaba kızlar Holly Bourne-Sen Benim Diğer Yarımsın kitabını okuyan varmı acaba?:44:
O kitap hakkinda iyi seyler duyuyorummm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?