Merhaba kızlar bende aranıza gelebilirmiyimm
Theo Lawrence-Mistik Şehir 80.sayfadayım
ne gelebiliyorum ne okuyabiliyorum
kırçiçeği tepesine başladım ama çok az okudum.. akşam okur muyum acaba :26:
beni mazur görün şu 1-2 hafta bilgelerim
merhaba konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim. İlk sayfayı okudum tarihin 2012 olduğunu görünce biraz tereddüt ettim inş. hala paylaşım yapılıyordur diye son sayfaya baktım konuyu öldürmemiş devam ettirmişsiniz bunun için ayrıca tebrik ederim. Eski sayfaları biraz karıştırdım okunan kitaplar hakkında pek yorum yapılmamış sadece isim yazılmış neyse uzatmıyım bende katılmak istiyorum kitap kolim yarın gelecek kitabıma başlayıp size yazarım
sorun değiilEvet!
"Şu kadar okudum."
"Okuyamadım." demek için ya da sadece sohbet etmek için iki günde bir gelmek şart!
hoşbulduk :)Hosgeldin.
Melindam sana kolay gelsin tatlim, islerin rast gitsin. Yeni duzenin oturunca cok rahat olacaksin.
Hosgeldin.
Hoş geldin aramıza... Konumuzun ilk sayfasını okudun mu?merhaba konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim. İlk sayfayı okudum tarihin 2012 olduğunu görünce biraz tereddüt ettim inş. hala paylaşım yapılıyordur diye son sayfaya baktım konuyu öldürmemiş devam ettirmişsiniz bunun için ayrıca tebrik ederim. Eski sayfaları biraz karıştırdım okunan kitaplar hakkında pek yorum yapılmamış sadece isim yazılmış neyse uzatmıyım bende katılmak istiyorum kitap kolim yarın gelecek kitabıma başlayıp size yazarım
Evet, biraz ağır ilerliyor.günaydın kızlar
bu ferrarisini satan bilge nasıl bir kitapdır böyle ya kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem zaten buda üstüne tuz biber ekti bitmiyorda..
günaydın kızlar
bu ferrarisini satan bilge nasıl bir kitapdır böyle ya kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem zaten buda üstüne tuz biber ekti bitmiyorda..
ben ilk çıktığında okumuş ve gene bir popüler kültüre yenilme olayıyla karşılaştığımı hatırlamıştım. Kitaptan tek aklımda kalan, dazlak kafalı adamın bir gül alın ve ona bakın her gün demesiydi. Yaşamın on ritüeli mi ne vardı. Hiç birini hatırlamıyorum. Sadece sıkıldığımı hatırlıyorum.
Lolisim, alıntı yapmadım ama umarım okursun. Aşkın Gözyaşlarının hangi kitabını okudun? Ben 4. kitabı yeni bitirmiştim Hamuş u. Ve beğenmiştim. İlk 3 kitabı da seri yaparım diye almayı düşünüyordum. Sondan başlamışım yani :) Almayayım mı şimdi? Kalbin mühründe de bahsettiğin şeyler vardı. Zaten romanmış. Bir kadının öyküsü işte. Saçmaladığı yerlerde aynen senin dediğin gibi, bunlar anlatılacak şeyler değil yaşanacak şeyelrdi ama. Kelimelere döksen de yetersiz kalırd falan yazmış. Adamın dökmeyeydin o zaman diyesi geliyor...
Bu arada Nurun 5 Duyusu nu bitirdim. Dün yeni kitaba başlayacaktım ama çook uykum geldi... Yeni kitabım galiba dokuzyüz katlı insan olacak ama.. Onu kim bilir kaç ayda bitiririm..
Hosgeldin.
Melindam sana kolay gelsin tatlim, islerin rast gitsin. Yeni duzenin oturunca cok rahat olacaksin.
Hosgeldin.
Hoş geldin aramıza... Konumuzun ilk sayfasını okudun mu?
Evet, biraz ağır ilerliyor.
Ben de sevmem dokunmadan okumayı...Gunes cavmasi 286
Kizlar birsey rica edicem.
Ben kitabimi tabletten pdf okuyorum. Hepsini indirebildimmi bilmiyorum.
oyle gibi duruyor ama son sayfa da bitti, son falan gibi bi yazi yok. Sanki devam edecek gibi.
Bana son sayfanin son cumlesini yazabilir mi bu kitab kutuphanesinde olan bir arkadas.
Hic sevmiyorum boyle okumayi. Elimde kitabi hissetmeden kokusunu duymadan. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?