Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Cok cok gecmis olsun, biran once kurtulursun insallah.

Olur bence

Günaydın.. Sınava girenlere geçmiş olsun. İyi puanlarla dönesiniz..

kitap görünce sevinmek nasıl bir durumsa, aynısı bende de var bugün.

Şöyle bir durum.. Önce kargoyu görürsün ve bağırırsın oleeyy diye.. Sonra yırtarcasına açarsın, kitaplarını bağrına basarsın koklarsın.. Artık benimsiniz canlarım dersiniz. Ben hemen o an kitapla aramda bir bağ oluştuğunu hissediyorum. Hatta öyle yoğun yaşıyorum ki, sanki aynı kitabın aynı baskısından bir başka kitap daha gösterseler hangisinin benim olduğunu anlayacak akdar. Evet, üşütüküm...

Bence olur. Yalnız beğenip beğenmediğimizi de yazalım. Zira bu aralar okuduğum iki kitap da fazlasıyla gereksizdi bence.. Kalbin Mührü Açılınca yı da bitirdim. Onu da beğenmedim. Ben bile daha iyi yazarım... Aynı kelimeler aynı tasvirler.. Sonunda da kız öldü... Öldüğünü bilin de hiç biriniz okumayın

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
ahmet ümit - kar kokusu bitti Ahmet ümiti sevdim ama bu kitabıda idare eder çok fazla begenmedim. wayy be diyemedim

yeni kitabım dağ kavmi sf 20

Selam Kızlar Kitabımda 355.sayfadayım okuyorum okuyorum bitmiyor kaç ay oldu elimde isyanlardayım resmen
Cuma gününe bitmezse sabahlayıp yine de bitirmekte kararlıyım

Bende de güzel fikir

selam kızlar nasılsınız dün ales sınavım vardı ezdi geçti :) Pasaklı Tanrıçayı okuyorum komik kafa dagıtmalık kitap su dönemde iyi geldi
İnşallah iyi sonuç alırsın.
PASAKLI TANRIÇA süperdir. Acayip keyifli. :)
Benim de kitaplarim geldi.....
Güle güle oku
Kızlar nasılsınız?

Annemler yeni eve taşındı. Henüz interneti taşıyamadık. Bu aralar pek giremedim.

elif şafak iskender okuyorum. 300e yakın bir sayfadayım.
evet, yoktun! hoş geldin

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
ahmet ümit - kar kokusu bitti Ahmet ümiti sevdim ama bu kitabıda idare eder çok fazla begenmedim. wayy be diyemedim

yeni kitabım dağ kavmi sf 20
Günaydın Asmunikal, sana da hayırlı sabahlar

selam kızlar iki kitap okuyorum Ferrari'sini satan bilge sayfa 33
küçük prens sayfa 39

Lesley Lokko öteki kızlar bitti.Beğendim ama sonu geçiştirme geldi.Yani yazar sanki son elli sayfada ya bu kitabı bitireyim çok uzadı demiş de bitirmiş gibi.Mario Levi Size Pandispanya Yaptım a başlıyorum bugün.

ne gelebiliyorum ne okuyabiliyorum
kırçiçeği tepesine başladım ama çok az okudum.. akşam okur muyum acaba :26:
beni mazur görün şu 1-2 hafta bilgelerim

merhaba konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim. İlk sayfayı okudum tarihin 2012 olduğunu görünce biraz tereddüt ettim inş. hala paylaşım yapılıyordur diye son sayfaya baktım konuyu öldürmemiş devam ettirmişsiniz bunun için ayrıca tebrik ederim. Eski sayfaları biraz karıştırdım okunan kitaplar hakkında pek yorum yapılmamış sadece isim yazılmış neyse uzatmıyım bende katılmak istiyorum kitap kolim yarın gelecek kitabıma başlayıp size yazarım

Buket Uzuner, Ayın En Çıplak Günü bitti.

Milan Kundera'dan Roman Sanatı'na başladım. Bir manim çıkmazsa yarına biter. Bu ay iyi gidiyorum iyi.

selamlar
kitabımla büyük aşk yaşıyorum ama pek yoğun okuyamıyorum
son 50sayfa inş bu gece biter
ssağol canım sınav dileğin için
tamam o zaman siyasi ve dini içerikli kitaplar da okuyalım
içerik paylaşımında bulunmayalım
ama pozitif veya negatif yorumlardan da geri durmayalım
ben de senin KalbinMührüAçılınca için hissettiklerini Aşkın Gözyaşları için hissettim
adam o kadar baymış ki hep aynı şeyi söylüyo bir an da sanki uzuuun uzun tasvir yapmış ki burada bu cümlelerle anlatılamaz vs gibi bişeyler söylüyo
yani okumayın okutmayın Sinan Yağmur'u

Selam Kızlar Kitabımda 355.sayfadayım okuyorum okuyorum bitmiyor kaç ay oldu elimde isyanlardayım resmen
Cuma gününe bitmezse sabahlayıp yine de bitirmekte kararlıyım

Bende de güzel fikir
:128:

hoşgeldin
aslında kitaplarla ilgili yorumlar da yapıyoruz ama denk gelmedin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…