Günaydın bilgeler.
Güzelim bilim-kurgu kitabımı okuyamıyorum. Okulda işlerim yoğun+baş ağrısı ile eve gidince öyle boş boş bakıyorum etrafa. Kafam almıyor. iğne de oldum ama geçmiyor maalesef ağrım.
Fakültede yeni bir migren tedavisi geliştiriliyormuş, belki ona katılırım. Çare arayışı içindeyim.
selamlar
kitabımın 104.sayfasındayım
selam canım
kitaptan alıntı yapılmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
sayfamızın sahibesi artık buralara pek uğramadığından biz müdavimler olarak ortak karar alabiliriz bence
siyasi-dini kitaplarımızın adını ve bitti bildirimini yapalım ama içerik paylaşımında bulunmayalım derim ben
ne dersiniz
ahh ALES
kitap görünce sevinmek nasıl bir durumsa, aynısı bende de var bugün.
selamlar
selam canım
sayfamızın sahibesi artık buralara pek uğramadığından biz müdavimler olarak ortak karar alabiliriz bence
siyasi-dini kitaplarımızın adını ve bitti bildirimini yapalım ama içerik paylaşımında bulunmayalım derim ben
ne dersiniz
ahh ALES
selamlar
selam canım
ne dersiniz
ahh ALES
İnşallah iyi sonuç alırsın.selam kızlar nasılsınız dün ales sınavım vardı ezdi geçti :) Pasaklı Tanrıçayı okuyorum komik kafa dagıtmalık kitap su dönemde iyi geldi
Güle güle okuBenim de kitaplarim geldi.....
evet, yoktun! hoş geldinKızlar nasılsınız?
Annemler yeni eve taşındı. Henüz interneti taşıyamadık. Bu aralar pek giremedim.
elif şafak iskender okuyorum. 300e yakın bir sayfadayım.
Günaydın Asmunikal, sana da hayırlı sabahlargünaydın kızlar hayırlı sabahlar.
ahmet ümit - kar kokusu bittiAhmet ümiti sevdim ama bu kitabıda idare eder çok fazla begenmedim. wayy be diyemedim
yeni kitabım dağ kavmi sf 20
İnşallah iyi sonuç alırsın.
PASAKLI TANRIÇA süperdir. Acayip keyifli. :)
Güle güle oku
evet, yoktun! hoş geldin
Günaydın Asmunikal, sana da hayırlı sabahlar
tabii ki gelebilirsiniz. konumuzun ilk sayfasını okuyun önce... olur mu?Merhaba kızlar bende aranıza gelebilirmiyimm
Theo Lawrence-Mistik Şehir 80.sayfadayım
en az 2 günde bir rapor vermemiz gerekiyor?? demi :44:tabii ki gelebilirsiniz. konumuzun ilk sayfasını okuyun önce... olur mu?
Evet!en az 2 günde bir rapor vermemiz gerekiyor?? demi :44:
İnşallah iyi sonuç alırsın.
PASAKLI TANRIÇA süperdir. Acayip keyifli. :)
benim de telaşem vardıne gelebiliyorum ne okuyabiliyorum
kırçiçeği tepesine başladım ama çok az okudum.. akşam okur muyum acaba :26:
beni mazur görün şu 1-2 hafta bilgelerim
ssağol canım sınav dileğin içinGünaydın.. Sınava girenlere geçmiş olsun. İyi puanlarla dönesiniz..
Şöyle bir durum.. Önce kargoyu görürsün ve bağırırsın oleeyy diye.. Sonra yırtarcasına açarsın, kitaplarını bağrına basarsın koklarsın.. Artık benimsiniz canlarım dersiniz. Ben hemen o an kitapla aramda bir bağ oluştuğunu hissediyorum. Hatta öyle yoğun yaşıyorum ki, sanki aynı kitabın aynı baskısından bir başka kitap daha gösterseler hangisinin benim olduğunu anlayacak akdar. Evet, üşütüküm...
Bence olur. Yalnız beğenip beğenmediğimizi de yazalım. Zira bu aralar okuduğum iki kitap da fazlasıyla gereksizdi bence.. Kalbin Mührü Açılınca yı da bitirdim. Onu da beğenmedim. Ben bile daha iyi yazarım... Aynı kelimeler aynı tasvirler.. Sonunda da kız öldü...Öldüğünü bilin de hiç biriniz okumayın
:128:Selam KızlarKitabımda 355.sayfadayım okuyorum okuyorum bitmiyor kaç ay oldu elimde isyanlardayım resmen
Cuma gününe bitmezse sabahlayıp yine de bitirmekte kararlıyım
Bende de güzel fikir
merhaba konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim. İlk sayfayı okudum tarihin 2012 olduğunu görünce biraz tereddüt ettim inş. hala paylaşım yapılıyordur diye son sayfaya baktım konuyu öldürmemiş devam ettirmişsiniz bunun için ayrıca tebrik ederim. Eski sayfaları biraz karıştırdım okunan kitaplar hakkında pek yorum yapılmamış sadece isim yazılmış neyse uzatmıyım bende katılmak istiyorum kitap kolim yarın gelecek kitabıma başlayıp size yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?