- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
teşekkür ediyorumm
filozofum prensesim sen çok yaşa emii
bir anlamda doğru çocuk gördüğünü yapar ama benimkilerin biri okumaya çok düşkün biri hiç değil.
bence onada alıştırmalısın canım sevdiği tarzda kitaplar al ya da güzel şeyler yaptığında ödül olarak kitap hediye etsen heveslenir mi ki acaba..
ya da evde okuma akşamları düzenlesen ?
tüm aile televizyonu kapatıp aynı odada sessizce kitap okusanız işe yarar mı acaba?
ah neler yapmadım ki. biri babaya biri bana çekmiş. onlar filmini bekler. :44:
bazı insanlara ne yaparsan yap sevmiyorlar. özgürlüğe karışmak yanlış geldiğinden, karışmıyorum. onlar da benim okumama karışmıyor. eşim bazen kitaplara çok para harcamama da karışmıyor, okumaya dalınca rahatsız etmiyorlar böylece geçinip gidiyoruz. :)
m diye büyük bi market var ya hani kızlar dedim gideyimde kendime soğuk bişeyler alayım markete bi girdim ayaklarım beni kitap reyonuna götürdü 5 yeni kitap aldım çıktım ofise geldim soğuk bişeyler almayı unutmuşum yeni farkettim
ama işte öyle al al evde yer kalmıyor. üzülüyorum ağaçlar gidiyor. elektronik kitap okumaya ise bir türlü alışamıyorum.
alıştığımız bu ama bence doğayı da düşünmek gerek. piyasadaki bir çok kitabın çöp olduğunu düşünürsek çok ağaç gidiyor. ama dokunmanın zevki başka tabii.
en çok satan kitapların çoğu gerçekten okunup hiç hatırlanmayanlar. bilmiyorum ikilemdeyim doğaya çok berbat davranıyoruz.
kızlar Zülfü Livanelinin Arafat'ta Bir Çocuk kitabını okuyanınız var mı?
canım nispeten daha ucuz ve sakin yerler istiyorsan pendik tuzla kartal olabilirkızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler
kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler
İşte benim hallerime de bir örnek dahaGüle güle oku kitaplarını. Neler aldın bakayım?
Ben de elektronik kitap okumayı sevmiyorum, hatta bir makaleyi vs. bile elektronik okuyamıyorum.
Ancak bazı kitapların ne o kadar kağıt israfına, ne de emek israfına değdiğini düşünmüyorum. Ancak bu konuda bireysel olarak çok değer verdiğim kitaplarımı dikkatli muhafaza edip, kütüphanemde bulunmasını istemediklerimi hediye ederek/bağışlayarak okumayanlara ulaştırarak kendimce bir şeyler yapıyorum.
Gözümün önüne Fehrenhait 452 filminden bir sahne geldi, bir yaşlı kadın vardı, evinin duvalarının içi bile kütüphaneydi, öyle çok kitap vardı ki. Hiçbir elektronik cihaz bu güzel görüntüyü veremez sanırım.
Maalesef Kelebekcim, okumadım.
günaydın canım nasılsın?
ben dün başladım kitaba hikayeleri beğendim bazı yorumlarda okuyan arkadaşlar kitap için ağır demişler ama bence değil çok güzel yazmış gene livaneli..
aldığım kitaplar;
Büyük Vuruş
Arafat'ta Bir Çocuk
Hep Senin Yanındayım
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
Ey Aşk Neredesin
Daha ağırsa bir şans verebilirim sanırım. Çoğunluğun aksine Livaneli'nin dilini ve üslubunu fazla basit buluyorum. Konularının işlenişi de yeterince derin değilmiş gibi. O bol bol şarkı söylesin daha güzel oluyor
Aldığın kitapların hiçbirini okumamışım, artık sen okuyunca biz de öğreniriz.
Kitap kağıt israfı mıdır?'' bence başka o kadar çok sebepten ağaç katliamı yapılıyo ki
açıkçası kitap için kesilmesi çok masum geliyo bana...
bi de ''israf''olduğunu düşündüğüm bence gereksiz kitapları almıyorum mesela
ileride kızım o kitapları eline aldığında annem şu tarihta okumuş,-çok nadiren altını çizerim ama-burayı çok beğenmis vs desin istiyorum,bu anıları kitaplardan başka bi vasıtayla veremem diye düşünüyorum
kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?