Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ah neler yapmadım ki. biri babaya biri bana çekmiş. onlar filmini bekler. :44:
bazı insanlara ne yaparsan yap sevmiyorlar. özgürlüğe karışmak yanlış geldiğinden, karışmıyorum. onlar da benim okumama karışmıyor. eşim bazen kitaplara çok para harcamama da karışmıyor, okumaya dalınca rahatsız etmiyorlar böylece geçinip gidiyoruz. :)

anladım canım sen en doğrusunu bilirsin çocuğun için
bende kitaplara çok para harcarım ama başkada bir lüksüm yok zaten

P.C Cast Sonsuz Aşk bitti..
yeni kitabım Zülfü Livaneli Arafat'ta Bir Çocuk olacak..

kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler

Rüzgarı dizginleyen çocuk sayfa 137 deyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın

Kaplan Kaplan 171.sayfadayım. Sanırım bugün ya da en geç yarın sabah biter.

Severek, heyecanla okuyorum

Çok açık verdim son zamanlarda, telafi etmem lazım bu boşlukları.

İşte benim hallerime de bir örnek daha Güle güle oku kitaplarını. Neler aldın bakayım?

ama işte öyle al al evde yer kalmıyor. üzülüyorum ağaçlar gidiyor. elektronik kitap okumaya ise bir türlü alışamıyorum.

Ben de elektronik kitap okumayı sevmiyorum, hatta bir makaleyi vs. bile elektronik okuyamıyorum.
Ancak bazı kitapların ne o kadar kağıt israfına, ne de emek israfına değdiğini düşünmüyorum. Ancak bu konuda bireysel olarak çok değer verdiğim kitaplarımı dikkatli muhafaza edip, kütüphanemde bulunmasını istemediklerimi hediye ederek/bağışlayarak okumayanlara ulaştırarak kendimce bir şeyler yapıyorum.

Gözümün önüne Fehrenhait 452 filminden bir sahne geldi, bir yaşlı kadın vardı, evinin duvalarının içi bile kütüphaneydi, öyle çok kitap vardı ki. Hiçbir elektronik cihaz bu güzel görüntüyü veremez sanırım.

kızlar Zülfü Livanelinin Arafat'ta Bir Çocuk kitabını okuyanınız var mı?

Maalesef Kelebekcim, okumadım.

günaydın tontişlerim minnaklarım canlarım
sabah kahvenizi içtiniz mi bakalım

''kitap kağıt israfı mıdır?'' bence başka o kadar çok sebepten ağaç katliamı yapılıyo ki
açıkçası kitap için kesilmesi çok masum geliyo bana...
bi de ''israf''olduğunu düşündüğüm bence gereksiz kitapları almıyorum mesela
ileride kızım o kitapları eline aldığında annem şu tarihta okumuş,-çok nadiren altını çizerim ama-burayı çok beğenmis vs desin istiyorum,bu anıları kitaplardan başka bi vasıtayla veremem diye düşünüyorum

kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler
canım nispeten daha ucuz ve sakin yerler istiyorsan pendik tuzla kartal olabilir
Avrupa yakasını pek bilmiyorum maalesef

Son düzenleme:

küçükçekmece cennet mahallesi
esenler
bağcılar
güngören bu 3 semt çok karışık yani okulları hem çok kalabalık hemde her kültürden insan var .....

avcılar,beylikdüzü,büyükçekmece,silivri nisbeten daha sakin ve düzenli sınıfları o kadar kalabalık değil........

anadoluda asla diyebileceğim yer bilmiyorum
ama şile,pendik vs daha sakin

istanbul içlere doğru daha kalabalık karışık
uçlara doğru daha sakin ve düzenli:)

günaydın canım nasılsın?
ben dün başladım kitaba hikayeleri beğendim bazı yorumlarda okuyan arkadaşlar kitap için ağır demişler ama bence değil çok güzel yazmış gene livaneli..

aldığım kitaplar;
Büyük Vuruş
Arafat'ta Bir Çocuk
Hep Senin Yanındayım
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
Ey Aşk Neredesin

Daha ağırsa bir şans verebilirim sanırım. Çoğunluğun aksine Livaneli'nin dilini ve üslubunu fazla basit buluyorum. Konularının işlenişi de yeterince derin değilmiş gibi. O bol bol şarkı söylesin daha güzel oluyor

Aldığın kitapların hiçbirini okumamışım, artık sen okuyunca biz de öğreniriz.

ben Livanelinin kitapkarını severek okuyorum..
Türkülerine ise diyecek sözüm yok
bakalım bende hiç araştırmadan aldım sonuç hüsran olmaz umarım

kızlar 1 Haziranda açık havada kitap okuma etkinliği varmış bilgisi olan var mı?
belirli bir yere gidilmiyor herkes istediği açık alanda kitabını okuyacakmış isteyen evinin bahçesinde isteyen parkta..

kızlar bişey dicem size ;

dün tv reklamlarında gördüm ilk ve ortaokul öğrencileri karneleri ile bir bankaya gittiklerinde banka onlara kitap hediye ediyor..
belki sizde ilk okul veya ortaokula giden çocuklarınızla katılırsınız diye düşündüm..
bankanın ismini veremiyorum ama nette yazarsanız çıkar.
reklamında cem yılmaz oynuyor

öncelikle kahve için teşekkürler fotoğrafı bile iyi geliyor. :)

bazı sitelerden takip ediyorsanız çıkan kitap sayısını, bir de bunun bizim ülkemizde Avrupa ve Amerika'dan sayıca çok az olduğunu düşünürsek, israf büyük boyutlarda.
ortalama bir ortaokul öğrencisinin yazacağı şeyleri kitap diye basıyorlar, reklamla binlerce sattırıyorlar artık. yeni duydum şimdii bir de yazar parasını basıp sattırıyormuş öyle yaınevleri çıkmış piyasaya.
ama elbette çocukların okumasını istediğimiz kitaplar da var, haklısınız. ben de zaten e-kitaba geçemedim fakat buna bir yol bulunmalı.

Zülfü Livaneli Arafat'ta Bir Çocuk bitti..

beğenerek okudum içindeki hikayeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…